- 29 Ocak 2023
- 758
- 1.274
- 43
Evlenmişsen geçmiş olsun, yok hemen boşa nasıl diyosunuz bunları Allah aşkına. Kız girip okusa bunları yazık deil mi. 15 gün kalmıştı zaten sorduğunda davetiyeler bile dağıtılmış vazgeçmek kolay mı evlenmiştir büüyk ihtimal. Ama hata yaptın boşa tüm ömür borç ödicen demek ayıp oluyodur kızcağıza. Kötü şeyleri acımadan imsanların yüzüne tokat gibi vurmak hoşunuza mı gidito anlamıyorum. Ne zamandan beridir biz bu kadar acımasız olduk. Birisi bi yemek bişe yapınca kötü olsa bilee aaa eline sağlık diyip morali bozulmasın diye düşğnen insanlardan 1 hafta 10 günlük evlenmiş birine boşan hata yaptın diyen insanlafa dönmüşüz. Kendi hayatlarınjzda olumsuz ilişkiler ve evlilikler yaşamış kötü insanlara şahit olmuş olabilirbilirisniz ve siz bunları atlatmış olabilirainiz bundan dolayıki daha geniş düşünüyosunuz belki. Ama bu insanlar hatta bazen bende kötü insanlara kötülüklere ilk kez şahit olunca belki eli kolu bağlı saf salak gibi olup olumlu ve iyimser bakıyıruz siizn gibi reel kısmını deilde duygusal kısmını görüyoruz belki. Ama sizin bu tavırlarınız ve söylemleriniz konu sahibi ben ve bizim gibi kadınlara biraz sert geliyo hanımlar özür dilerim. Ben size haksızsınız demiyorum aksine haklısnjz doğruyı söylüyosunjz ama söylemleriniz çok sert sanırım bu da anonim olmanızın veridği cesaret. Ama burada derdini yazan kadınlar bu olumsuzlukların üstünr birde sizden tokat yemek deilde anne şafkati abla sarılması istiyo.
Şimdi konu sahibine yanlıl yaptın boşa demek yerine eşinle konuş gelecek planlayın gibi gerekirse destek alın gibi şeyler söyleyin. Bunu yapmıyosanız bile bi dua edin Allah düzeltsin iyi etsin diye belki birinizin duası kabul olur. Ama bu kadar sert olmayın. Unutmayın sizde ilk kez kötülerle karşılaştığınızda sizde çok güçsüzdünüz ozmnlar.
Şimdi konu sahibine yanlıl yaptın boşa demek yerine eşinle konuş gelecek planlayın gibi gerekirse destek alın gibi şeyler söyleyin. Bunu yapmıyosanız bile bi dua edin Allah düzeltsin iyi etsin diye belki birinizin duası kabul olur. Ama bu kadar sert olmayın. Unutmayın sizde ilk kez kötülerle karşılaştığınızda sizde çok güçsüzdünüz ozmnlar.