- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
-
Diğer anlattıklarınıza yorumum başka olur ama burada kusura bakmayın siz hatalısınız. Ne demek babam senin için orada şerefsiz dedi?Geçen ilk başlarda babamın onu hiç sevmediğinden bahsediyorduk (babamın sevmeme nedeni ilk damat olması Bi uzaklık vardı kızını alacak diye kişisel Bi şey yoktu) ben de babam size gelirken seni balkonda gördüğünde orada şrefsiz demişti dye Bi olay anlattım.
AyrilinKızlar merhaba çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık bir yıldır sevgili olduğum kişiyle 15gün önce nişanlandık. Bu ilişkinin mızmız çocuğu hep oydu. Bu güne belki de benim alttan almalarım sayesinde geldik. Çünkü ondan önce başkasıyla birlikte olmuştum ve bunu en baştan beri bilmesine rağmen bana öyle psikolojik şiddet uyguladı ki ben kendi içime çekildim. Kendisinin de daha önce ilişkileri olmuştu bu arada. Neyse bu konuyu aştık artık bununla ilgili bir şey demiyor ama ben yine de ona karşı hep mahçup hissediyorum. Öyle böyle derken nişanlandık. Nişanda sonra aileme uzak durmaya başladı. Kahvaltıya çağırıyorum binbir eziyetle geliyor mesela. Farkındaydım ama ses etmedim. Geçen ilk başlarda babamın onu hiç sevmediğinden bahsediyorduk (babamın sevmeme nedeni ilk damat olması Bi uzaklık vardı kızını alacak diye kişisel Bi şey yoktu) ben de babam size gelirken seni balkonda gördüğünde orada şrefsiz demişti dye Bi olay anlattım. Ama kişisel olarak söylemedi çünkü 2. görüşüydü zaten. Öyle kendi kendine söyledi babam. Bunu anlattığımda güldü geçti. Ama iki gün sonra başladı baban böyle dedi ben artık gelmem gitmem diye. İyice abarttı ben senin ailenden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum dedi. 6 yaşındaki kardeşime bile laf etti onu öpmenden hoşlanmıyorum diye. Ki babam yüzüne karşı hiç kötü bir şey demedi. Tanıdıktan sonra arkasından falan da demedi annem falan kimse bir şey yapmıyor. Kardeşim abi diye peşinde geziyor. Onun böyle demesi dokundu bana. Nişanı atıcam ben dedi sen aileni sevmememe saygı duymadın dedi. Yani saygı duyarım ama daha ailemi 5 6 kez anca gördü tanımadan sevmemesine ne saygısı duyayım. Hem sevmese bile benim için üstüne düşeni
Yapması gerekmez mi? Şimdi gidip annesine anlatmış ben Nişanı atıcam babası böyle demiş falan diye. Ben de naparsan yap dedim. Durum bu kızlar ama içimde Bi şey öldü sanki lütfen bana bir şey deyin. Acaba ben mi yanlış yorumluyorum. Ailem ben farkında olmadan Bi yanlış yapmış olabilir mi ya da babamın öylesine dediği bu kelime gerçekten çok mu kötü
Çünkü birbirimize her şeyi ama her şeyi anlatıyoruz. Kendi her şeyi anlatınca ben de o yakınlığa kapılıp anlatmak aptallığını yapıyorum işte. Babam şahsına söylemedi çünkü tanımıyordu daha. Kendi kendine söylenmişti. Ama düşünüyorum kötü belki söylediği tamam. Ama babama kızıp bütün aileme laf söylüyor. Hem bunu öğrenmeden önce de aileme Bi uzaklığı vardı. Yüzlerine karşı hiç yoktu ama arkalarından diyorduŞerefsiz kelimesi sizce kötü değil mi? Nasıl öylesine söylenmiş olabilir? Hem siz ne diye ailenizin dediklerini nişanlınıza söylüyorsunuz ki? Babanızın sevmediğini de biliyormuş.
Babamın dediği kelime kötü mü derken şaka yapıyorsunuz herhaldeKızlar merhaba çok acil fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık bir yıldır sevgili olduğum kişiyle 15gün önce nişanlandık. Bu ilişkinin mızmız çocuğu hep oydu. Bu güne belki de benim alttan almalarım sayesinde geldik. Çünkü ondan önce başkasıyla birlikte olmuştum ve bunu en baştan beri bilmesine rağmen bana öyle psikolojik şiddet uyguladı ki ben kendi içime çekildim. Kendisinin de daha önce ilişkileri olmuştu bu arada. Neyse bu konuyu aştık artık bununla ilgili bir şey demiyor ama ben yine de ona karşı hep mahçup hissediyorum. Öyle böyle derken nişanlandık. Nişanda sonra aileme uzak durmaya başladı. Kahvaltıya çağırıyorum binbir eziyetle geliyor mesela. Farkındaydım ama ses etmedim. Geçen ilk başlarda babamın onu hiç sevmediğinden bahsediyorduk (babamın sevmeme nedeni ilk damat olması Bi uzaklık vardı kızını alacak diye kişisel Bi şey yoktu) ben de babam size gelirken seni balkonda gördüğünde orada şrefsiz demişti dye Bi olay anlattım. Ama kişisel olarak söylemedi çünkü 2. görüşüydü zaten. Öyle kendi kendine söyledi babam. Bunu anlattığımda güldü geçti. Ama iki gün sonra başladı baban böyle dedi ben artık gelmem gitmem diye. İyice abarttı ben senin ailenden hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum dedi. 6 yaşındaki kardeşime bile laf etti onu öpmenden hoşlanmıyorum diye. Ki babam yüzüne karşı hiç kötü bir şey demedi. Tanıdıktan sonra arkasından falan da demedi annem falan kimse bir şey yapmıyor. Kardeşim abi diye peşinde geziyor. Onun böyle demesi dokundu bana. Nişanı atıcam ben dedi sen aileni sevmememe saygı duymadın dedi. Yani saygı duyarım ama daha ailemi 5 6 kez anca gördü tanımadan sevmemesine ne saygısı duyayım. Hem sevmese bile benim için üstüne düşeni
Yapması gerekmez mi? Şimdi gidip annesine anlatmış ben Nişanı atıcam babası böyle demiş falan diye. Ben de naparsan yap dedim. Durum bu kızlar ama içimde Bi şey öldü sanki lütfen bana bir şey deyin. Acaba ben mi yanlış yorumluyorum. Ailem ben farkında olmadan Bi yanlış yapmış olabilir mi ya da babamın öylesine dediği bu kelime gerçekten çok mu kötü
Size 1 yıllık ilişkiden ufacık bir kesit anlattım. Yoruma fazla açık çünkü ilişkim ve benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz. Arkadaş olmamanız sorun değil, çünkü arkadaş canlısı değilim pek. Ama buraya bu konuyu açarken ön yargıyı göze almıştım zaten. Sıkıntı yok parmaklarınızı yormayın lazım olur.kadinlar kulubunde gordugum en degisik en arkadas olmayacagim insansiniz.
nisanliniz icin parmaklarimi yorasim gelmedi.
umarim evlenirsiniz.
Ya işte aynen öyle. Onun kişiliğine söylemedi tamamen kız babası tribiyle söyledi bunu anlatamıyorum.Yahu babanın şerefsiz lafı ciddi manada söylenmiş bir şey değil ki tipik kız babası tribi ... hiç alttan almayın aklınca blöf yapıyor... ama siz yine de ayrılın kardeşini öpmenden rahatsız olan bariz manyaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?