15 günlük nişanlım aileme laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte aynen öyle. Onun kişiliğine söylemedi tamamen kız babası tribiyle söyledi bunu anlatamıyorum.

Anlamazsa anlamasın ... sen sal gitsin bu çocuğu... senin ki laf taşımak değil ki gülüp geçmelik bir konu... bana da coğu insan " seni ilk gördüğümüzde soğuk kibirli bilmem ne dedik " derler güler geçeriz bunun gibi bir şey... beyfendinin kendini naza çekesi gelmiş... ama tekrar söylüyorum kardeş öpmesine takan heriften kaçılır

Bakın babaniz ilk bakışta ne mal olduğunu anlamış. Size psikolojik şiddet uyguladığında tekmeyi basacaktin. Gelecek için:laf niyetiniz ne olsa olsun tasimayin
Valla laf taşımak hiç huyum değildir. Annesinin oğlu hakkında, oğlunun annesi hakkında söylediklerini bile taşıması hiç. Bu tamamen başka Bi şeydi ama olan oldu artık

O nişanı atmadan siz atın ayrılın biran evvel bir daha da böyle ciddi işlere bulaşmayın siz beceremezsiniz maaşallah ağzınız çok gevşekmiş babanız şerefsiz diyor sizde bunu normalmiş gibi gidip nişanlınızamı yetiştiriyorsunuz ne babaya ne nişanlına saygıda yok edepte sizde siz evlilik müessesinden uzak durun aile arası laf taşınmaz heleki böyle küfürlü bi konu uluorta söylenmez yine iyi adammış nişanlınız başkası olsa o anda paket yapardı sizi....şerefsiz kelimesi öylesine denilecek bi kelimemi sizin ailede günaydın iyi geceler nasıl sın anlamına geliyorsa bilemiycem onuda....

Abla ön yargı dağıtıyorsun neyse yardır bakalım

Babanin dediği olmamis. İlk kizi almasi bunun bahanesi olamaz. Hayirli bir yer mi diye endiselenmesi bu konuda biraz erkege ve ailesine temkinli şüpheci yaklasmasini anlarim ama dedigi kelime olmaz. Ayrica anlatmasaydin keske ama olan olmuş. Şimdi senden kaynakli bir durum yok nisanlin da seni sahiplenmesi gerekir durumu da yeri gelince gerekirse babana söyler. Ama onun kafasinda bitmiş gibi duruyor .hayirlisi olsun ama siz israr etmeyin birakin giderse gitsin

Abla ön yargı dağıtıyorsun neyse yardır bakalım
Hım şimdi anladım mevzuyu ben sizin ailecek tarzınız bu....abla yardırıyorsun ne demek.....yardırıyorsun..yardırıyorum..yardırıyoruz..hiç bi şekilde anlam veremedim yardıramadım yani

Hım şimdi anladım mevzuyu ben sizin ailecek tarzınız bu....abla yardırıyorsun ne demek.....yardırıyorsun..yardırıyorum..yardırıyoruz..hiç bi şekilde anlam veremedim yardıramadım yani
Ya kusura bakmayın da şu kadar anlattığım olayda kişiliğime laf ediyorsunuz. Siz argo kullanmadan yaptığınız için mi sıkıntı olmuyor? Ben buraya objektif bir yorum istemek için yazdım yargıya ihtiyacım yok kendimi biliyorum.

Gitmeyecek ki onun ki sadece blöf. Aslında bu lafa bile çok takıldığını sanmıyorum amacı bana eziyet. Yine de ona haksızlık etmemek adına objektif yorum almak istedim.

Valla laf taşımak hiç huyum değildir. Annesinin oğlu hakkında, oğlunun annesi hakkında söylediklerini bile taşıması hiç. Bu tamamen başka Bi şeydi ama olan oldu artık

Sizin iyi niyetle söylemeniz onun onu kötü algilamak isteyisinin önüne gecmedi maalesef. Tabi şerefsiz ağır bir kelime, ama bir onu ona kişisel olarak söylemediğini istese anlamasi lazımdı.

demeseydiniz o lafı iyiydi ama bu kadar yüz verir sizi ezmesine izin verirseniz evlenince daha kötü olur.

Niye anlattiniz babanizin soyledigi seyi? Babaniz da sacmalamis, ama siz nisanliniza aktaratak daha da sacmalamissiniz. Ben olsam nisan atmazdim ama ben de sogurdum babadan. Mesafeli kalirdim.

Konunun başındaki detaylara bakarsak babanız haklıymış. Ama her laf her yerde söylenmez işte.

Babam sevgilim hakkında böyle konuşsa cevabını veririm ve sevgilime anlatmam.
Sevgilimin babası benimle ilgili böyle bir şey söylemiş olsa ve sevgilim gülerek bana anlatsa yüzüğü veririm eline.
Yani kime nasıl davranacağınızı da, kime neyi anlatacağınızı da bilememişsiniz.

Konunun başına dönersek, böyle bir adamla nişanlanmanız zaten hataymış.
Kendi yediği haltlara bakmadan psikolojik şiddet uygulaması, sizin buna sessiz kalmanız...
Kardeşinizden kıskanması, sizin "canım sen hasta mısın acaba" dememeniz...
Konuda kaç hata var sayamadım ben.

Babanız dediyse dedi siz neden hemen gidip bunu nişanlınıza söyleşiniz.Bunu bilmek zorunda mı?Bence sizde çok çocukça davranmışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…