15 günlük nişanlım aileme laf ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de de ailende de nişanlında da hata var. Hepiniz Bi garipsiniz yürümez bu iş, baştan boz bence.
Baban 2. Kes gördüğü adama şerefsiz diye küfür edemez hele ki iki insan evlenecek diye erkeğe düşman olamaz
Kimse kimseyi biriyle beraber oldu diye yargılayamaz, 6 yaşındaki çocuğa da nefret besleyemez
Hiç kimse de hayatında ki insana "babam sana şerefsiz dedi hehe" diye anlatmaz.

Babanız kullandığı kelime çok çirkin. Birde sizin bunu anlatmanız Neden anlattınız?
Eşimin ailesi benim için öyle bir kelime kullansa bende sevmem.

En başından bile sıkıntılı ki bir de soruyorsun.Kendini mahcup hissedeceğiniz gerektirecek hiç bir şey yok öncelikle sen bir beden den çok daha fazlasının. Önce ondan ayrıl ve kendine değer vermeyi öğren bence.

Sakın evlenmeyin. Hayatınızın hatasını yaparsınız.

Hadi baba suçlu , 6 yaşındaki çocuğun suçu ne ?

Başta yaşadığınız tartışma tek nedeni, bu şahısın böyle yapmasının.

Sakın hatayı kendinizde aramayın.

Aileyi geçtim sülaleye ilk damadı getirdim.Babamı bırak amcamlardan dayılarıma kadar herkes çok zorlandı.Ama hiç kimsenin yaptıği bir yorumu karşı tarafa taşımadım.Iki ailenin birbirine kaynaşması zaman alıyorken babanın yaptığı yorumu ona söylemen çok yanlış olmuş.Dengeyi kuramamışsın.Karşı taraftan senin için böyle bir yorum duysan sende soğurdun.
Ama diğer konuları okuyunca da sanki bahane etmiş bazı şeyleri gibi geldi.
Aslında balık baştan kokmuş ama anlamamışsın.

Baba hissetmis gercekten serefsiz oldugunu. Sen insallah nisani atacak diye uzulmiyorsun. Sana icimden geleni yazayim bu zaten senin zorunla nisanlanmis belliki.simdidr istemiyor seni aileni bahane ediyor.yerinde olsam boyle engellerdim her yerden gonderridm herseyini yallah.birdahafs kimseye omceki iliskini anlatma.dogrucu davut olmak herzaman iyi sonuclar cikarmaz.anlatma sen beni dinle

Bahane olsaydi nisandan once bahane bulurdu o nisan olmazdi. Demekki cok icerleyip takinti yapmis bu durumu. Durduk yere laf yiyen kim olsa alinir daha yeni nisanlanmisim beni sevmiyorlar serefsiz vs diyorlar kimse kabul etmez. Sen babandan surekli bu laflari duyuyorsan normal gelebilir ama duymayana agır gelir ben de kaldıramam. Ayrica ailen ile nisanlinin arasini iyi olmasini istiyorsan birbirlerinden laf yetistirmeyip aksine sevip isinmalarini saglaman gerekirdi.
Kisacasi evlensen de boyle surer bu gerginlik.

Kardeşini öpme meselesi kafa karıştırıcı olduğu gibi aileni sevmememe saygı duymaman daha garip.. bence aileni sevmediği halde hala onunla olmanı sorgulamalıydı ???

Babanıızın şerefsiz dedğini niye söylüyosun nişanlına,onun babası senin hakkında öyle deseydi öyle düşün.Son olarak bu iş olmaz nişanlın şimdiden cephe almış en mantıklısı ayrılmak

Olmaz bu iş.ayrilin

Babanın söylemesi hos olmamıs tamam da yüzüne söylememiş . Ama sen niye nisanlina soyledin ki . İşler ciddi olunca çokta evlenecek kadar sevmediğini hissetmistir.

Hayır baban şerefsiz dedi tamam, bunu niye koşa koşa gidip nişanlına anlatıyosun? Ağzına sağlık, iyi demiş demesini beklemiyordun heralde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…