15 kilo vermek isteyenler .....

bende yazarım ama programın tam adını verırmısın canım

bende yazarım ama programın tam adını verırmısın canım

airobic programının mı canım valla ben doğaçlama yapıyorum. önce ısınıyorum lesliyle ısınabılırsın adım atıyorsun yanı. sonra bölgesel hareketler bacak hareketlerı sonra en son ya zıplayarak bıtırıyorum yada zumba acıyorum internetten oynuyorum
zumbayla zayıflama dıye yazıpta yapmısatım bır ara çok terlıyosun

teşekkurler canım

Canimsin cok tesekkür ederim yorumlarin icin ben diet yapmam derken tabiki durmadan tikinicam demek istemedim ama diet dedigin anda beyne dünyaligin gittigi anda kendimi dünyayi yicek kadar ac hissediyorum piskolojik baski yani sevdigim seyleri yiyorum yalniz aksam atistirma olayinda havuc salatalik tüketiyorum inan cok zevkli ve mevsimi bide agzimda birseylerin citirdamasi hos oluyor ve kalorisiz ve assagidaki yazinida okudum dügün konusunda inanki dogru secim ve makyajla ordaki bayanlari sen catlatirsin.mesala uzun göbeküstü siyah bol paca bir pantolan ve ona uygun bir üstlük ama o dar olcak belinin inceligini cikar ortaya ve mutlaka topuklu ayakkabi giy makyajda gözlerini cikar ortaya siyah ekzotik göz makyaji yap su dalgali sac yada düz Fön cek seni daha uzun ve zarif gösterir

salatalık bende sevıyorum korkusuzca yıyo ınsan. dugun ıcın bu akşam bı prova yapayım evde bakalım neler var nasıl olcam :) şu kılo muhabetım bıtsın de ben nelerrrr gıycem nelerrr:)

salatalık bende sevıyorum korkusuzca yıyo ınsan. dugun ıcın bu akşam bı prova yapayım evde bakalım neler var nasıl olcam :) şu kılo muhabetım bıtsın de ben nelerrrr gıycem nelerrr:)
Canim bu link ki tikla ve bu kisiye abone ol cok güzel programlari var ben yapiyorum member: 238741"]salatalık bende sevıyorum korkusuzca yıyo ınsan. dugun ıcın bu akşam bı prova yapayım evde bakalım neler var nasıl olcam :) şu kılo muhabetım bıtsın de ben nelerrrr gıycem nelerrr:)[/QUOTE]

[/QUOTE]

saol canım bakayım bı

hadi bakalım öz geçmişle başlayayım 5 yıl önce doksan kiloydum düzeni beslenme sporla 65 kiloya kadar düştüm 3 yıldır 62-65 arası geziyordum maalesef bu yaz tatilinde kilo aldım bu gün cesaretimi toplayıp tartıldım aman tanrım 69,5 olmuşum şok ideal kilo 55-57 civarı bu gün tartıyı görünce dur dedim kendime bir buçuk dilim kepek ekmeği 1 ceviz bir domates az yağlı pastırmalı yumurta yedim kahvaltıda tabi saat 11 di saat 3 gibi neskafe içtim bahçede ot yoldum ter attım 2 saat kadar akşam tavuk cigeri 2 kaşık pilav 3-4 sıkım ig köfte marul yedim ama doğru düzgün su içmedim maalesef normalde çok su içerdim birazdan yeşil çay içecem yatmadan öncede toz tarçınlı süt hadi GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

aaah ahhh aynen canım ben de yeni başladım senin dediğin gibi kilo yüzünden artık sağlık sorunları yaşadıktan sonra başlayabildim ne yazık ki Dizlerim okadar ağrıyordu ki,merdiven çıkarken nefesim kesiliyordu inşallah kurtulacağız bu sorunların hepsinden canım güzelliğimize de sağlığımıza da tekrar kavusacağız

tebrik ederim canım hem çok iyi kilo verip hem de uzun süre onu koruyabilmişsin merak etm bukadar azimli ve kararlıymışsın eminim bu defa hedefe ulaşman daha kolay olacak hepimize kolay gelsin ozaman

Selam daha yeni spordan ciktim 2 saat 2 degisik Kursa girdim 60 dakkalik ardindan 30 dakka sauna bugünkü bu kadar yarin Kursum sabah bir gün sabah bir gün aksam metobolizma icin

hoşgeldin canımmm.

bende saunayııı çok ısıtoyrum.buarada dugun ıcın kıyafet buldum kot ustune bır tısort parıltılı guzel oldu sankı ıcımede korse gıydım 77 degılde 70 gıbı durdum :):):)

ohhh valla.bende ıstıyorum saunaaaaa
Bugün kü Kursum bacak göbek Popo ydu ama gidemedim acayip hamlamisim bide trampolinim gelcek bügün tek ziplicam.eger saunaya girmeseydim heralde hic kalkamazdim bugün bacaklarimin ici disi felaket agriyor.benim Kurs paketimin icinde hepsi var Sauna da icinde ve ben saunayi cok seviyorum metobolizmayi hizlandiriyor vucüttaki pis toksinleri atiyorsun eger imkanin varsa haftada en az 1 kez git canim

Canim bide sabah Kalkar kalmaz sicak su ic ilik degilde birazdaha sicak bagirsaklardaki ve migdedeki yagi yumusatiyor yarin saate afedersin tuvalete cikartiyor telefonuna not al alisana kadar hic birsey yeniden icmeden ic ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…