bende yazarım ama programın tam adını verırmısın canımhoşgeldin pazartesi tartılma gunumuz unutmayın.
hafta sonu özellikle bennnn arkadaşlarla ailelerle kahvaltılar yapıp kendımizi kaybetmeyelım..
ben yuruyuş yapıcam üstüne denıze gırıcem akşamda airobik yapıcam ve 77 den dusuk bır sekılde pazartesı buraya yazıcammmm söz :)
bende yazarım ama programın tam adını verırmısın canım
Kızlar mrb trambolin güzel kilo verdiriyor biliyormuydunuz
teşekkurler canımairobic programının mı canım valla ben doğaçlama yapıyorum. önce ısınıyorum lesliyle ısınabılırsın adım atıyorsun yanı. sonra bölgesel hareketler bacak hareketlerı sonra en son ya zıplayarak bıtırıyorum yada zumba acıyorum internetten oynuyorum
zumbayla zayıflama dıye yazıpta yapmısatım bır ara çok terlıyosun
Hiç bilmiyorum ama herkesten olumlu şeyler duydum bende sıkılaşmak için istiyorum nerden alıcağıma birtürlü karar veremedimtrambolınde normal zıpladgında olan alt bacak bılek agrısı oluyomu
Canimsin cok tesekkür ederim yorumlarin icin ben diet yapmam derken tabiki durmadan tikinicam demek istemedim ama diet dedigin anda beyne dünyaligin gittigi anda kendimi dünyayi yicek kadar ac hissediyorum piskolojik baski yani sevdigim seyleri yiyorum yalniz aksam atistirma olayinda havuc salatalik tüketiyorum inan cok zevkli ve mevsimi bide agzimda birseylerin citirdamasi hos oluyor ve kalorisiz ve assagidaki yazinida okudum dügün konusunda inanki dogru secim ve makyajla ordaki bayanlari sen catlatirsin.mesala uzun göbeküstü siyah bol paca bir pantolan ve ona uygun bir üstlük ama o dar olcak belinin inceligini cikar ortaya ve mutlaka topuklu ayakkabi giy makyajda gözlerini cikar ortaya siyah ekzotik göz makyaji yap su dalgali sac yada düz Fön cek seni daha uzun ve zarif gösterircanım hogeldın resımlerını gordum sımdıde hoş görünüyorsun..
diyeti liste şeklınde degılde o an karar verıyorum bende genelde sonucta ne yıyp ne yemıyecegımızı bılıyoruz. seçenek varsa ortada en kalorisizini seçeriz. zıplamayı trambolınsız yapıyorum çok duydum bende butun vucudu çalıştırıyormus gerçektende yoruyo ınsanı. sadece goguslerım acıyo tutarak zıplıyorum bende:)
dediğin gibi şu bılgısayar basında kılo verme araştırmasını 1 senedır yapıyorum okuyorum okuyorum oturuyorum o şekıldeydı yanııı. ama artık ofiste bıle terlesemde iğrenc gözuksemde zıplayıp gelıuyorum arka tarafta.
ben 92 den 73 e düştüm sağlıklı beslenerek. ve 1 ssene yapmadım çoook oturdum çok yedım sıgarayı bıraktım sadece 4 kılo aldım yanı kalıcı bır beslenme az ye sık ye.
hadı bakalım gazamız mubarek olsun:)
Canimsin cok tesekkür ederim yorumlarin icin ben diet yapmam derken tabiki durmadan tikinicam demek istemedim ama diet dedigin anda beyne dünyaligin gittigi anda kendimi dünyayi yicek kadar ac hissediyorum piskolojik baski yani sevdigim seyleri yiyorum yalniz aksam atistirma olayinda havuc salatalik tüketiyorum inan cok zevkli ve mevsimi bide agzimda birseylerin citirdamasi hos oluyor ve kalorisiz ve assagidaki yazinida okudum dügün konusunda inanki dogru secim ve makyajla ordaki bayanlari sen catlatirsin.mesala uzun göbeküstü siyah bol paca bir pantolan ve ona uygun bir üstlük ama o dar olcak belinin inceligini cikar ortaya ve mutlaka topuklu ayakkabi giy makyajda gözlerini cikar ortaya siyah ekzotik göz makyaji yap su dalgali sac yada düz Fön cek seni daha uzun ve zarif gösterir
Canim bu link ki tikla ve bu kisiye abone ol cok güzel programlari varsalatalık bende sevıyorum korkusuzca yıyo ınsan. dugun ıcın bu akşam bı prova yapayım evde bakalım neler var nasıl olcam :) şu kılo muhabetım bıtsın de ben nelerrrr gıycem nelerrr:)
[/QUOTE]Canim bu link ki tikla ve bu kisiye abone ol cok güzel programlari varben yapiyorum member: 238741"]salatalık bende sevıyorum korkusuzca yıyo ınsan. dugun ıcın bu akşam bı prova yapayım evde bakalım neler var nasıl olcam :) şu kılo muhabetım bıtsın de ben nelerrrr gıycem nelerrr:)
evet kendimi ancak ikna edebildim. başlamam gerektiğini bilip bir türlü başlayamıyordum ama bu sefer azmettim.
gece midem boş uyuyorum, o bile kendimi rahat hissettirdi.
ayak ve bacaklarım sürekli şişiyordu azıcık ayakta kalsam, hemen yoruluyordum. hep kilodan işte, ayak aynı ayak ama taşıdığı yük sürekli artıyor. midemde de rahatsızlıklar çok zaten, nefes almam bile güçleşiyordu şişliğinden. hiç böyle dertlerim yoktu benim. her eden kendine edermiş ya öyle gerçekten.
hadi bakalım öz geçmişle başlayayım 5 yıl önce doksan kiloydum düzeni beslenme sporla 65 kiloya kadar düştüm 3 yıldır 62-65 arası geziyordum maalesef bu yaz tatilinde kilo aldım bu gün cesaretimi toplayıp tartıldım aman tanrım 69,5 olmuşum şok ideal kilo 55-57 civarı bu gün tartıyı görünce dur dedim kendime bir buçuk dilim kepek ekmeği 1 ceviz bir domates az yağlı pastırmalı yumurta yedim kahvaltıda tabi saat 11 di saat 3 gibi neskafe içtim bahçede ot yoldum ter attım 2 saat kadar akşam tavuk cigeri 2 kaşık pilav 3-4 sıkım ig köfte marul yedim ama doğru düzgün su içmedim maalesef normalde çok su içerdim birazdan yeşil çay içecem yatmadan öncede toz tarçınlı süt hadi GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
hadi bakalım öz geçmişle başlayayım 5 yıl önce doksan kiloydum düzeni beslenme sporla 65 kiloya kadar düştüm 3 yıldır 62-65 arası geziyordum maalesef bu yaz tatilinde kilo aldım bu gün cesaretimi toplayıp tartıldım aman tanrım 69,5 olmuşum şok ideal kilo 55-57 civarı bu gün tartıyı görünce dur dedim kendime bir buçuk dilim kepek ekmeği 1 ceviz bir domates az yağlı pastırmalı yumurta yedim kahvaltıda tabi saat 11 di saat 3 gibi neskafe içtim bahçede ot yoldum ter attım 2 saat kadar akşam tavuk cigeri 2 kaşık pilav 3-4 sıkım ig köfte marul yedim ama doğru düzgün su içmedim maalesef normalde çok su içerdim birazdan yeşil çay içecem yatmadan öncede toz tarçınlı süt hadi GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN
ohhh valla.bende ıstıyorum saunaaaaaSelam daha yeni spordan ciktim 2 saat 2 degisik Kursa girdim 60 dakkalik ardindan 30 dakka sauna bugünkü bu kadar yarin Kursum sabah bir gün sabah bir gün aksam metobolizma icin
Bugün kü Kursum bacak göbek Popo ydu ama gidemedim acayip hamlamisim bide trampolinim gelcek bügün tek ziplicam.eger saunaya girmeseydim heralde hic kalkamazdim bugün bacaklarimin ici disi felaket agriyor.benim Kurs paketimin icinde hepsi var Sauna da icinde ve ben saunayi cok seviyorum metobolizmayi hizlandiriyor vucüttaki pis toksinleri atiyorsun eger imkanin varsa haftada en az 1 kez git canimohhh valla.bende ıstıyorum saunaaaaa
Canim bide sabah Kalkar kalmaz sicak su ic ilik degilde birazdaha sicak bagirsaklardaki ve migdedeki yagi yumusatiyor yarin saate afedersin tuvalete cikartiyor telefonuna not al alisana kadar hic birsey yeniden icmeden ic ..Bugün kü Kursum bacak göbek Popo ydu ama gidemedim acayip hamlamisim bide trampolinim gelcek bügün tek ziplicam.eger saunaya girmeseydim heralde hic kalkamazdim bugün bacaklarimin ici disi felaket agriyor.benim Kurs paketimin icinde hepsi var Sauna da icinde ve ben saunayi cok seviyorum metobolizmayi hizlandiriyor vucüttaki pis toksinleri atiyorsun eger imkanin varsa haftada en az 1 kez git canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?