- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
ben de pek severim kot üstüne pırıltılı şeyler, tapuklu ayakkabılar, kokoş takılarla yapılan kombinleri. gece gezmeleri (yani eskidendi bunlar tabi) düğünler için bence daha tercih edilir.bende saunayııı çok ısıtoyrum.buarada dugun ıcın kıyafet buldum kot ustune bır tısort parıltılı guzel oldu sankı ıcımede korse gıydım 77 degılde 70 gıbı durdum :):):)
ya ben bi tartı alamadım, tartılacak bir tartı da bulamadım. eczaneye gidemem, utanıyorum. etrafımdakilere de hep yalan söylüyorum 2-3 kilo az diyorumPazartesi olmus tartilma gunu,cuma ya kadar biraz veririm tartilma gunu neyseki cuma diyordum ki bi baktim pazartesiolmamis mıiiiiineyse ossun yarin sabah yazarım canlar,,.
Opuldunuz
ya ben bi tartı alamadım, tartılacak bir tartı da bulamadım. eczaneye gidemem, utanıyorum. etrafımdakilere de hep yalan söylüyorum 2-3 kilo az diyorum
zaten sanki pek veremedim gibi
bir de farkettim de benim yürüyüşler seyr-ü sefer gibi. böyle sohbet-muhabbet yürüyoruz eşimle. bi yürüyüş havası yok da akşam gezmesi gibi. eve gelinde acayip terlemiş oluyorum ama o da sıcaktan sanki.
merhaba;
benimde 18 kilo fazlam var, bende aranıza katılmak istiyorum. 78 kiloyum. eve tartı alıcam, önerisi olan var mı?
birde ben fittingo diye bir site var oraya yediklerimi ekleyip kalorisini hesaplıyorum. oda motive edici bir site, kaç kilo vermek istiyorsan ona göre kalori hesabı yapıyor.
tartı için önerilerinizi bekliyorum.
doğru söylüyorsun, yağ oranı kas oranı ölçenlerden istiyodum aslında ben..valla markasını hatırlamıyorum ama elktronık ıyı gram gram anlıyorsun. bırbıyle tutarsız olabılıyo tartılar yeterkı hep aynı tartıyla tartılalım
doğru söylüyorsun, yağ oranı kas oranı ölçenlerden istiyodum aslında ben..
bu arada kabul edildim aranıza dimi :)
tabıkı canım benım hoşgeldın. ama bızımkıler gıbı yapma bak saat kaç oldu hala kılo bıldırımı yapcaklar. nedıyım hepsının aynı anda ısı cıkıverıyo :)
SİZ NE DURUMDASINIZ? KAÇ KİLOSUNUZ?tabıkı canım benım hoşgeldın. ama bızımkıler gıbı yapma bak saat kaç oldu hala kılo bıldırımı yapcaklar. nedıyım hepsının aynı anda ısı cıkıverıyo :)
SİZ NE DURUMDASINIZ? KAÇ KİLOSUNUZ?
Canim dedigin gibi onemli olan hep ayni tartida tartilman,yani sen bir yada birbucuk vermissin stress olma da uzulme de sevinben vaktıyle 57 kılodan 92 ye çıkan oradanda 77 ye gelen bırıyım. hep normal tartıyla tartılıyordum dun elektronıgın pılını taktım bı baktım 79 çıktım. yanı bılemedım stres oldum
Bende elektronik baskul yok,normal var,arada yeri kayiyo falan....ayrica elektronik tartida tartilinca(abimin evinde var) birkac kilo fazla cikiyorum,yani benimki birkaç kilo eksik tartiyor bunu biliyorum ama hep ayni tartiyi kullaninca en azindan ne kadar verdigimi biliyorum
67 kiloyum kizlar,yani bir haftada bir kilo daha gitmis oldu
Bu arada demiştim misafirlerim var diye,cuma gunu gidecekler,henuz uyanmadan girip yazayim dedim dun fırsat bulamamıştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?