15 kilo vermek isteyenler .....

Misafirlerim bugun öğlen gittiler,bir haftadir evin icinde 15 kisi yaşıyorduk
Yarinda baska misafirlerim gelicek 3 ,4 gun kalicaklar
O sebeple pek yapamadim diyet ama tamamen de salmadim,biraz dikkat ettim spor yoktu tabisi

Pazartesi olmus tartilma gunu,cuma ya kadar biraz veririm tartilma gunu neyseki cuma diyordum ki bi baktim pazartesiolmamis mıiiiii neyse ossun yarin sabah yazarım canlar,,.
Opuldunuz

bende saunayııı çok ısıtoyrum.buarada dugun ıcın kıyafet buldum kot ustune bır tısort parıltılı guzel oldu sankı ıcımede korse gıydım 77 degılde 70 gıbı durdum :):):)
ben de pek severim kot üstüne pırıltılı şeyler, tapuklu ayakkabılar, kokoş takılarla yapılan kombinleri. gece gezmeleri (yani eskidendi bunlar tabi) düğünler için bence daha tercih edilir.
resim çek göndersene canımcım ya? merak ettim şimdi.

Pazartesi olmus tartilma gunu,cuma ya kadar biraz veririm tartilma gunu neyseki cuma diyordum ki bi baktim pazartesiolmamis mıiiiii neyse ossun yarin sabah yazarım canlar,,.
Opuldunuz
ya ben bi tartı alamadım, tartılacak bir tartı da bulamadım. eczaneye gidemem, utanıyorum. etrafımdakilere de hep yalan söylüyorum 2-3 kilo az diyorum
zaten sanki pek veremedim gibi
bir de farkettim de benim yürüyüşler seyr-ü sefer gibi. böyle sohbet-muhabbet yürüyoruz eşimle. bi yürüyüş havası yok da akşam gezmesi gibi. eve gelinde acayip terlemiş oluyorum ama o da sıcaktan sanki.

cannım bende esımle çıkınca oyle oluyo başlarda ama sonradan sus dıyorum susturup hızlanıyoruz:)

günaydın kızlarrrrrr. sabah sabah hep mutlu oldum hem çokkk strese gırdım dellendım. şöylekı ben 77 kıloydum tartıldım 76 hatta 75,5 gıbı gordum mutlu oldum sevındım.
amaaaa elektronık tartının 2 aydır pili yoktu pil takmış eşim aaa sevindim onada bi çıktım sen 79,2 göstermesınmı ağlıcaktım çok kotu oldum. şimdi verdimmi vermedımmı bılmyıorum vede ben kaç kıloyum 79,2 mi 76 mı offfff
olmazsa en kotusu 79,2 ile devam edıcem elektronık tartıyla yanı..cunku o gram gram gosterıyor. işallah 2-3 kılo fazla tartıyodurrrr

merhaba;
benimde 18 kilo fazlam var, bende aranıza katılmak istiyorum. 78 kiloyum. eve tartı alıcam, önerisi olan var mı?
birde ben fittingo diye bir site var oraya yediklerimi ekleyip kalorisini hesaplıyorum. oda motive edici bir site, kaç kilo vermek istiyorsan ona göre kalori hesabı yapıyor.
tartı için önerilerinizi bekliyorum.

valla markasını hatırlamıyorum ama elktronık ıyı gram gram anlıyorsun. bırbıyle tutarsız olabılıyo tartılar yeterkı hep aynı tartıyla tartılalım

valla markasını hatırlamıyorum ama elktronık ıyı gram gram anlıyorsun. bırbıyle tutarsız olabılıyo tartılar yeterkı hep aynı tartıyla tartılalım
doğru söylüyorsun, yağ oranı kas oranı ölçenlerden istiyodum aslında ben..
bu arada kabul edildim aranıza dimi :)

doğru söylüyorsun, yağ oranı kas oranı ölçenlerden istiyodum aslında ben..
bu arada kabul edildim aranıza dimi :)

tabıkı canım benım hoşgeldın. ama bızımkıler gıbı yapma bak saat kaç oldu hala kılo bıldırımı yapcaklar. nedıyım hepsının aynı anda ısı cıkıverıyo :)

tabıkı canım benım hoşgeldın. ama bızımkıler gıbı yapma bak saat kaç oldu hala kılo bıldırımı yapcaklar. nedıyım hepsının aynı anda ısı cıkıverıyo :)
SİZ NE DURUMDASINIZ? KAÇ KİLOSUNUZ?

SİZ NE DURUMDASINIZ? KAÇ KİLOSUNUZ?

ben vaktıyle 57 kılodan 92 ye çıkan oradanda 77 ye gelen bırıyım. hep normal tartıyla tartılıyordum dun elektronıgın pılını taktım bı baktım 79 çıktım. yanı bılemedım stres oldum

67 kiloyum kizlar,yani bir haftada bir kilo daha gitmis oldu
Bu arada demiştim misafirlerim var diye,cuma gunu gidecekler,henuz uyanmadan girip yazayim dedim dun fırsat bulamamıştim

Canim dedigin gibi onemli olan hep ayni tartida tartilman,yani sen bir yada birbucuk vermissin stress olma da uzulme de sevin
Ama madem elektronik var bundan sonra ona guven

Bende elektronik baskul yok,normal var,arada yeri kayiyo falan....ayrica elektronik tartida tartilinca(abimin evinde var) birkac kilo fazla cikiyorum,yani benimki birkaç kilo eksik tartiyor bunu biliyorum ama hep ayni tartiyi kullaninca en azindan ne kadar verdigimi biliyorum

evet canım oradan devam edıyorum hafta başı 80,5 çıktım oşekılde devam edıcem bakalım haftaya ne olacak.

67 kiloyum kizlar,yani bir haftada bir kilo daha gitmis oldu
Bu arada demiştim misafirlerim var diye,cuma gunu gidecekler,henuz uyanmadan girip yazayim dedim dun fırsat bulamamıştim

hadı artık ya gıtsınler de moda gir sende tamam..:) Allahtan vemıssın mısafırler varken alır ınsan genelde spor yok cunku bırde yıyoz ıster ıstemezz

dünki menumu yazayım

sabah aç karına ılık su
kahvaltı
tam bugday ekmegı 2 adet kuçuk arasına peynır domates ve pul bıber tost yaptım. hııımmm çok guzel oldu
yanına yeşil çay

arada acıktım normalde acıkmam bı kase yogurt yedım
öğlen
salata yedım az peynırde var ıcınde
ara
bol pul bıberlı yogurt
eve gıttım yemek yemedım yuruyuse cıktık esımle
45 dakıka tempolu yuruduk eve geldım acıktım busefer bende nescafe yaptım 4 - 5 biskuvı yedım bi saat sonrada sonrada
açtım muzıgı 3 şarkı falan tepındım zıpladım arada yerımde saydım arada göbek attım:)
bır kaç hareket daha yaptımmm tamammmm

bide vucudu dırıltmek ıçın duşun sonunda, soğuk su tutun diyorlarya , göğüslere falan, ben zor yapıyodum onu yapamıyodum yanı. dun tepındım dedım ya ates cıktı ıcımden resmen hıc durmadan duşa gırdım soğuğu açtım. yıkanıyorum ,,Allalala sıcagımı actım dıyorum hic soguk gıbı gelmıo. sonradan farkettımyanı vucuduna şok yapıp sarkmaları önlemek için diriltmek için yapmak ısteyen varsa,, spordan sonra iyice ısınmısken çok kolay oluyo

Selam arkadaslar ben diet yapmiyorum sadece metobolizmami canli tutuyorum cuma günü tartildigimda 79:700 dün bugün tartildim 78:800 ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…