15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olur mu canım ne özrü olur öyle şeyler önemli olan yeniden baslayabilmek bu arada canım kilolari guncellemedin sanırım hatırlatayım dedim

Evet yaa bu gün yapayım inşallah. Kafamı kaldıramıyorum ki yataktan. Çocuklar da helak olacak arada kendime gelmem lazım.
Geçmiş olsun canım hasta mı oldun moralin neden bozuk.. bu arada senin kaç çocuğun vardı yasin kaçtı??? Aklımda deli sorular

Hanımlar hepimize tünaydın!
1 lt su ve 3 kupa bitki çayı içtim.sabah 5 milimi de yaptım.sıkıldım şu 63kg 62kgden görmek istemiyorum artık.inşallah ulaşırız hedefe ya bu kadar emek veriyoruz Allah boşa çıkarmasın

Hanımlar bu arada leslienin her mili 1000 adımdan oluşuyor.bugün adımsayarla yaptım 5 mil=5000adım çıktı.zayıflamak için en az günde 10.000 adım gerekiyor dr.müftüoğlu demişti.şuan 7800 adım oldu benim 10.000e tamamlarım inş

Yok canım sorunlarım var biraz. Bir de havalar çok güzel ben dışarı çıkamıyorum. Falan filan işte. Benim 3 çocuğum var. 29 yaşındayım.
Canım Allah tüm sıkıntılarını tez vakitte gidersin inş..maşallah 3 çocuk ve 29 yaş süper bnce çok şanslısın bnde 28 ama oğluşum 17 aylık.keşke bnimde 3 yaramazım olsaydı çok isterdim bu arada hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın

Senim oğlunu da rabbim bağışlasın. Buyumuş seninki de yap kardeş.madem istiyorsun. Benim çocuklarım zor çok zor. Rabbim acılarını göstermesin tabi.

Yok canım sorunlarım var biraz. Bir de havalar çok güzel ben dışarı çıkamıyorum. Falan filan işte. Benim 3 çocuğum var. 29 yaşındayım.
Maşallah canım Rabbim bağışlasın bende zayıflayınca inşallah 3. Yü düşünüyorum tabi nasip olursa..
İnsallah sorunlarını da halledersin canım Rabbim ferahlık versin...

Menumu yazıp kaçayım okula
Kah.
5 form bisküvi
KKK peynir 3 zeytin
2 biber
1 domates
Öğlen
1 kepçe nohut
Salata
2 dilim ekmek
Aksam
150 gr tavuk
2 dilim ekmek
1.5 lt şu
30 dakika yürüyüş
Benim yine pek umudum yok belki regl im biter de birden iner kilom.

MENÜM
7.40
1 hş yum
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
dereotu,nane,kuzukulağı
2 çeri
14,30
2 çeri
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
17.00
ton balığı
marul
2 çeri
2 ceviz 2 günkurusu
su 3lt şimdilik
spor akşam yürüyüş 30 dakika

Bugün doymuyorum açım aç regl yaklaşıyor

Canım menün kalabalık gibi dursa da sağlıksız cısss bir şey yememişsin.afiyet olsun.canın tatlı isterse meyva ile geçiştirirsin

Menün çok ideal canım.afiyet olsun.merak etme regl bitince baya bir gidiyor

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
2 ceviz
1gün kurusu kayısı
Yeşillik
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
Aksam
Ispanak
Tavuk göğsü
Yogurt
Su;2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…