Olur mu canım ne özrü olur öyle şeyler önemli olan yeniden baslayabilmekSelam arkadaşlar. Bir kaç gündür hem moralim bozuktu hem çok misafirim vardı uğrayamadım hepinizden özür dilerim. Kaldığımız yerden tam gaz devam hadi bakalım. Havalar güzelleşiyor fırsatı olan çıksın yürüyüş yapsın.
geçmiş olsun Allah şifa versin canım. sıcak içecekler tüket. nane ıhlamur kaynatıp içSagol canim rapor aldim bu hafta evdeyim
iyiyim biraz daha ama sesim hiç yok
biraz dinlendirmem lazimmis dinlenince toparlarim ins.
Evet yaa bu gün yapayım inşallah. Kafamı kaldıramıyorum ki yataktan. Çocuklar da helak olacak arada kendime gelmem lazım.Olur mu canım ne özrü olur öyle şeyler önemli olan yeniden baslayabilmekbu arada canım kilolari guncellemedin sanırım hatırlatayım dedim
Geçmiş olsun canım hasta mı oldun moralin neden bozuk.. bu arada senin kaç çocuğun vardı yasin kaçtı??? Aklımda deli sorularEvet yaa bu gün yapayım inşallah. Kafamı kaldıramıyorum ki yataktan. Çocuklar da helak olacak arada kendime gelmem lazım.
Yok canım sorunlarım var biraz. Bir de havalar çok güzel ben dışarı çıkamıyorum. Falan filan işte. Benim 3 çocuğum var. 29 yaşındayım.Geçmiş olsun canım hasta mı oldun moralin neden bozuk.. bu arada senin kaç çocuğun vardı yasin kaçtı??? Aklımda deli sorular
Canım Allah tüm sıkıntılarını tez vakitte gidersin inş..maşallah 3 çocuk ve 29 yaş süperYok canım sorunlarım var biraz. Bir de havalar çok güzel ben dışarı çıkamıyorum. Falan filan işte. Benim 3 çocuğum var. 29 yaşındayım.
Senim oğlunu da rabbim bağışlasın. Buyumuş seninki de yap kardeş.madem istiyorsun. Benim çocuklarım zor çok zor. Rabbim acılarını göstermesin tabi.Canım Allah tüm sıkıntılarını tez vakitte gidersin inş..maşallah 3 çocuk ve 29 yaş süperbnce çok şanslısın bnde 28 ama oğluşum 17 aylık.keşke bnimde 3 yaramazım olsaydı çok isterdim bu arada hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın
Maşallah canım Rabbim bağışlasın bende zayıflayınca inşallah 3. Yü düşünüyorum tabi nasip olursa..Yok canım sorunlarım var biraz. Bir de havalar çok güzel ben dışarı çıkamıyorum. Falan filan işte. Benim 3 çocuğum var. 29 yaşındayım.
Olur inşallah. Kaç yaşında seninkiler.Maşallah canım Rabbim bağışlasın bende zayıflayınca inşallah 3. Yü düşünüyorum tabi nasip olursa..
İnsallah sorunlarını da halledersin canım Rabbim ferahlık versin...
MENÜM
7.40
1 hş yum
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
dereotu,nane,kuzukulağı
2 çeri
14,30
2 çeri
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
17.00
ton balığı
marul
2 çeri
2 ceviz 2 günkurusu
su 3lt şimdilik
spor akşam yürüyüş 30 dakika
Bugün doymuyorum açım aç regl yaklaşıyor
Menün çok ideal canım.afiyet olsun.merak etme regl bitince baya bir gidiyorMenumu yazıp kaçayım okula
Kah.
5 form bisküvi
KKK peynir 3 zeytin
2 biber
1 domates
Öğlen
1 kepçe nohut
Salata
2 dilim ekmek
Aksam
150 gr tavuk
2 dilim ekmek
1.5 lt şu
30 dakika yürüyüş
Benim yine pek umudum yok belki regl im biter de birden iner kilom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?