Yok anam atılmıyor da satılmıyor da yapıştı
Kızlar dun misafirlerim vardı. Ben şeker orucundayım dedim onlar da bana katıldı. Kilolarımızı yazdık. Tam 21 gün sonra bana gelecekler tekrar tartılacağız. 21 günde 4 kilo hedefledik bakalım başarabilecek miyiz
Aynen aynenAaaaaaa bi kiloların bi ben desene :)
Ben daha önce 15 kilo verdim. Yine yaparımHahahhaahahahahhaha
Hadi bakalım onlardan umudum var da senin hakkında yorum yapmayım:)
Ben daha önce 15 kilo verdim. Yine yaparım
19 muş 15 değilmiş
1.5 tir o 15 değil
oğlum ufakken sabaha karşı uyuyorduk bilirim o kahrıSüpersin canım.
Uyku kısmı çok doğru aslında ama ben gün doğmadan uyuduğum zaman karlı sayıyorum kendimi.
daha 33. günlere gideceğiz beraber :))
oo harika şeker orucu yayiliyor desenee cok mutlu oldum yaa :))Kızlar dun misafirlerim vardı. Ben şeker orucundayım dedim onlar da bana katıldı. Kilolarımızı yazdık. Tam 21 gün sonra bana gelecekler tekrar tartılacağız. 21 günde 4 kilo hedefledik bakalım başarabilecek miyiz
Hayır canim sakin ol neydi moralini bozan?Şu an dehşet moralim bozuk bi anda bütün enerjim düştü dolaba sarılıp herşeyi yiyesim var .
Ben genel.olarak bol su içiyoruminsallah canimm kilolarimiz da yakinmis baya sen neler yapiyorsun genel olarak :)
Sabah tartıldım 95.8 kg geldim. Listeye ekleyebilirsen çok sevinirim.devam etmek istiyorsan olur tabii.
Bilgisayara geçince eklerim canımSabah tartıldım 95.8 kg geldim. Listeye ekleyebilirsen çok sevinirim.
Keşke dürtseydin kafam dağılırdı.Kızlar ben leslie 2 mil yapacağım
Peşime takılan gelsinnnnn
Keşke dürtseydin kafam dağılırdı.
Olçulerini aldın mı yesa 1 ayda ne kadar fark edecek bakalım.25 MART CUMARTESİ SPOR LİSTESİ
1. yesa1 = leslie 2 mil + 80 squat ( 7. Gün) + karın egzersizi
Sağlık olsun tek başıma yaparım bi daha dürtersin...Tüh yaaaaaaa şimdi bitti :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?