Olçulerini aldın mı yesa 1 ayda ne kadar fark edecek bakalım.
Yoo şimdi al. Nolcak. Sanki 3 günde kaç cm inceleceksinAlmadım canım çok mu geç
Bi tek geçen iç bacak olcmustum 57 falandi heralde yazmamisim
Yoo şimdi al. Nolcak. Sanki 3 günde kaç cm inceleceksin
Bak sorcam ona göre.Tamamdir :)
leslie 1 mil yaptım yine yapıcam. aslında günde 3 mil leslie yapmak lazımKızlar ben leslie 2 mil yapacağım
Peşime takılan gelsinnnnn
Mekikte ayaklar yerde duz olmuyor muydu. Böyle kaldırılıyor muEki Görüntüle 1973035 Eki Görüntüle 1973035
kızlar ben bu programıda yapıyorum 5. gündeyim. squatla başladım işte inşallah s nuç güzel olur yapmak isteyen olursa
Eki Görüntüle 1973035
ben düz koyarak yapıyorum canım vallaMekikte ayaklar yerde duz olmuyor muydu. Böyle kaldırılıyor mu
Mekikte ayaklar yerde duz olmuyor muydu. Böyle kaldırılıyor mu
Ben karın hareketleri yapmıyorum zaten de merak ettim.Cesit çeşit mekik var ayaklar yerde ayaklar 90 derece ayaklar yukarİda hepsi olur :)
harikasin canim.azmin daim olur insallah :)[/QUOTE]Ben genel.olarak bol su içiyorum
Akşam altından sonra yemek işini bırakmıyorum
Yeşil çay ve bitki çayları
2 ana 3 ara ogun seklinde
Makarna pilav ekmek türevlerini minimum tüketiyorum
Türk kahvesi vazgeçilmezim
Haftada 3 veya 4 gün spor yapiyirum
Ve 13 14 kilo yağdan kilo verdim şu an 14 kilo yagım var zaten 12 normal in alt sınırı
evet canım ben demiştim :))
zayıflayalım o fit dolaşanlardan daha taş olacağız hatunlarevet canım ben demiştim :))
benim motive sebebim sokakta full ozguven dolaşan fit kızlar benim bizim onlardan eksigimiz var mi allah aşkına?? yok tabiki. onlar gibi olmak istiyorumm :))
ayrica daha evli bile değilim cocuk bile dogurmadim bu vucudu düzeltmeden gebe kalmak istemem en fit anne ben olacagim insallah :))
ayy insallah canimm benimm :)) fit bir vücuda sahip olmanin ozguvenini başka nerde bulabiliriz ki?? oramizi buramizi saklamasan giyinmek,salinmak kimbilir ne güzel bir duygudur :)zayıflayalım o fit dolaşanlardan daha taş olacağız hatunlar
ay çok iyi fikir bendemi denesemki yaaa valla süper oluravmde işim çıkınca kendime küçük beden skinny jeans almayı düşünüyorum motivasyonumu artırmak adına. eski skinny jeanslerimin çoğu lycralı olduğu için zar zor da olsa içlerine girebiliyorum o yüzdne bu sefer lycrasız kot alıcam popodan yukarı çıkamayacak bir beden ve her tartı gününde denicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?