15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben aldım ocakta. Güya bayramda giyecektim ama bende bu aç gözlülük varken imkânsız
:

Son düzenleme:
Neyse anka biz ilk bayrama giyerken sen 3 5 yıl sonraki bayramlarda giyersin aman nolcak bayram hep var :)
Haklısın canım emzirme bitene kadar bırakıyorum. Liste işine bakarım yine ama diyetmiş şeker orucuymuş bana göre değil. Pes ettim.

Haklısın canım emzirme bitene kadar bırakıyorum. Liste işine bakarım yine ama diyetmiş şeker orucuymuş bana göre değil. Pes ettim.

Yaaaaaa ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hayır şaka yaptım bennn nnnn

Hayirrrrrrrrrr lutfennnnnn bitakmaaaaaaaaa

Sensiz olmazzzzzzzz sen yoksan ben de yokummmmm lutfennnnnn

Yaaaaaa ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hayır şaka yaptım bennn nnnn

Hayirrrrrrrrrr lutfennnnnn bitakmaaaaaaaaa

Sensiz olmazzzzzzzz sen yoksan ben de yokummmmm lutfennnnnn
Yok canım senle alakası yok. Ama şeker orucu topiğine baktım geçenlerde aralıkta başlamışım ilk. Rekorum 9 falan sanırım. Başla boz başla boz. İnsanın kendine güveni kayboluyor. Hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum. Zaten kötü bir gün geçirdim.

MENÜM
sabah 8.00
tere yağında iki yumurta
3 çatal peynir
3 ceviz
140
3 kaşık bulgur
3 çatal et
5 tane kuru üzüm
3 badem
19.00
balık ızgara
1 sb acılı şalgam
su 1 lt henüz

Yeni doğum yapmış birine göre vermen gereken kilo çokta kötü bir yerde olmadığını gösteriyor kaçamak illaki olacak sen emziriyorsun biraz dikkat ederek bile harikalar yaratırsın pes etmek de nedir anca beraber kanca beraber yarı yolda bırakmak yok seninle başladık

Canım o 1 günlük bi durum geçer gider kafana takma dur biz bu konuyu yarın sakin kafayla konuşalım birlikte başladık anca birlikte biter bu konu

Herkese iyi akşamlar
Kahv.
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
KKK peynir
1 ceviz
2 dilim kepekli ekmek
Öğle ve akşam bir oldu saat 14.30 gibi yedim.mangal yaptık ve doyasıya et yedim.ve bir çikolata .
Şu an açım ama kefir içip yatcam. Önümüzdeki cuma 1.olmak istiyorum.bu hafta daha dikkatli olcam

Menu yazayım

Sabah
menemen

Öğle
bulgur pilavı
yoğurt

Aksam
balık salata

1 tane bayram çikolatasi

Şeker orucu 3. Günün sonunda hak ettim

Yarın yine 3 günluk serüven başlıyor sonra yine küçük ikram

Sabah 2 yumurta 2 kk peynir 6 ceviz 5 fındık 8 zeytin bol bol çay

3-4 saat sonra 1 kase dereotlu yoğurt

Biraz sonra 15 fındık

Biraz sonra turk kahvesi

17.30 da taze fasulye 1,kase yoğurt

Sabah 2 yumurta 2 kk peynir 6 ceviz 5 fındık 8 zeytin bol bol çay

3-4 saat sonra 1 kase dereotlu yoğurt

Biraz sonra 15 fındık

Biraz sonra turk kahvesi

17.30 da taze fasulye 1,kase yoğurt
canim p es etme lütfen. Bak ben o kadar yeme atağı yaşıyorum duygusal aclik yasiyorum yine de devam etmeye çalışıyorum sen de pes etme

25 MART CUMARTESİ SPOR LİSTESİ

1. yesa1 = leslie 2 mil + 80 squat ( 7. Gün) + karın egzersizi
2.@Evlimutluanne / kızlar 2. Buçuk saat spor solunda bisürü hareket yaptım hepsinin ismini bilmediğim için 2. Buçuk saat spor yazıyorum

Son düzenleme:

2.@Evlimutluanne / kızlar 2. Buçuk saat spor solunda bisürü hareket yaptım hepsinin ismini bilmediğim için 2. Buçuk saat spor yazıyorum
3.2 saat yürüyüş açık havada

5 MART CUMARTESİ SPOR LİSTESİ

2. Cranial: 40 dakika yürüyüş+80 squat (7.gün)

3.nesibenil :2 saat yürüyüş açık havada

3.nesibenil: 2 saat yürüyüş
4. Cranial: 40 dakika yürüyüş+80 squat (7.gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…