Ben aldım ocakta. Güya bayramda giyecektim ama bende bu aç gözlülük varken imkânsız
:Eki Görüntüle 1973101
Haklısın canım emzirme bitene kadar bırakıyorum. Liste işine bakarım yine ama diyetmiş şeker orucuymuş bana göre değil. Pes ettim.Neyse anka biz ilk bayrama giyerken sen 3 5 yıl sonraki bayramlarda giyersin aman nolcak bayram hep var :)
Haklısın canım emzirme bitene kadar bırakıyorum. Liste işine bakarım yine ama diyetmiş şeker orucuymuş bana göre değil. Pes ettim.
Yok canım senle alakası yok. Ama şeker orucu topiğine baktım geçenlerde aralıkta başlamışım ilk. Rekorum 9 falan sanırım. Başla boz başla boz. İnsanın kendine güveni kayboluyor. Hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum. Zaten kötü bir gün geçirdim.Yaaaaaa ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hayır şaka yaptım bennn nnnn
Hayirrrrrrrrrr lutfennnnnn bitakmaaaaaaaaa
Sensiz olmazzzzzzzz sen yoksan ben de yokummmmm lutfennnnnn
Yeni doğum yapmış birine göre vermen gereken kilo çokta kötü bir yerde olmadığını gösteriyor kaçamak illaki olacak sen emziriyorsun biraz dikkat ederek bile harikalar yaratırsın pes etmek de nedir anca beraber kanca beraber yarı yolda bırakmak yok seninle başladıkYok canım senle alakası yok. Ama şeker orucu topiğine baktım geçenlerde aralıkta başlamışım ilk. Rekorum 9 falan sanırım. Başla boz başla boz. İnsanın kendine güveni kayboluyor. Hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum. Zaten kötü bir gün geçirdim.
Yok canım senle alakası yok. Ama şeker orucu topiğine baktım geçenlerde aralıkta başlamışım ilk. Rekorum 9 falan sanırım. Başla boz başla boz. İnsanın kendine güveni kayboluyor. Hem psikolojik hem fiziksel çok yoruldum. Zaten kötü bir gün geçirdim.
canim p es etme lütfen. Bak ben o kadar yeme atağı yaşıyorum duygusal aclik yasiyorum yine de devam etmeye çalışıyorum sen de pes etmeSabah 2 yumurta 2 kk peynir 6 ceviz 5 fındık 8 zeytin bol bol çay
3-4 saat sonra 1 kase dereotlu yoğurt
Biraz sonra 15 fındık
Biraz sonra turk kahvesi
17.30 da taze fasulye 1,kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?