• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaş fark olur mu?

Şimdi ben belki de senden yaşça büyük olduğum için biraz fazla mantıksal yaklaşıyor olabilirim - sadece kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum 16 yaş büyük biriyle birlikte olur muydum diye - benim annemle aramda 21 yaş var ve isterim ki eşim anneme anne desin abla değil - ve bu bir aşk evliliği olmazdı kendi açımdan - bence önce arkadaş olarak biraz muhabbet edin yani sevgili olmadan sonra da eğer kişilik olarak hayatını paylaşabileceğine inandığın kişiyse devam edersin? :34:Sence böyle bir şey nasıl olur?
zaten şu an ortada bişey yok dediğim gibi tanımaya çalışıcağım onu bir yandan da anliycak diye korkuyorum:1:

Son düzenleme:
Olgun erkeklere bayılıyorum ben de.
Ama yine de ilk etapta değil de sonradan sorunlar çıkar gibi geliyor.
Gerçi sonraki yılları düşünerek karar vermek ne kadar doğru bilemiyorum.
Sonuçta çok mutlu bir ilişkiniz de olabilir, kim bilir. :31:
Bence onu tanımadan anlayamazsın, kestiremezsin neler olabileceğini.

bense tam tersi hep büyük erkekleri itici bulmuştum ama nedense şimdi birden o çıktı :)

aksine o beni değil ben onu kandırdım :9:
şaka bir yana gerçekten ben açılmıştım o kendini platonik zannediyormuş, o yüzden asla açılamazdım iyi ettin dedi
bugün işte buradayız
bence özel bir tavır takınmana gerek yok
kendin gibi ol, o seni sevecekse bu yüzden sevecektir zaten
başlangıçta çevreyi ben de çok takıyordum yanımda görseler ne derler, yaş farkına laf ederler mi falan ama herkes zamanla alıştı böyle benimsedi bizi şimdi el ele yürüyoruz sokaklarda bakan da baksın, böyle aşk görmediği için bakıyordur muhtemelen :16:
bir de acaba yeterince kadın gibi miyim onun için diye düşünüyordum onu da çok takıyordum bak büyük diye ama yaşın gayet kadınsı bir yaş :ssz:
valla benden sana tam destek yardımcı olmak isterim çünkü benim o dönem karar vermeme yardım edecek kimse yoktu ayrıca öcü olayıymış gibi göstermesin kimse bunu karşındaki adamın gözlerine bakarken vay benden 16 yaş büyük bu diye düşünmüyorsun ki...
erkeğin olgun olması gayet de güzel bir şey. ne kadar kapris yapsam çekiyor valla hep gencecik çıtır kalıcam yanında :ssz:
yaşıtım biri bu kadar çekmezdi nazımı :52:
belki de çocuktur yapar deyip geçiyodur eşim :60:
ee karşı taraftan bir atak yok mu? o da senden hoşlanıyor mu acaba? :27:

çok sevindim senin adına canım daha sadece iki kez görebildik birbirimizi mesaj sayım dolmuş olsaydı hatta sana bir kaç şey anlatıcaktım özel mesaj ile neyse artık sonraya kaldı :) etrafta bakıcak insan yok pek iyiki baksalar da umrumda olmazdı heralde dediğin gibi :27:

bense tam tersi hep büyük erkekleri itici bulmuştum ama nedense şimdi birden o çıktı :)

çok sevindim senin adına canım daha sadece iki kez görebildik birbirimizi mesaj sayım dolmuş olsaydı hatta sana bir kaç şey anlatıcaktım özel mesaj ile neyse artık sonraya kaldı :) etrafta bakıcak insan yok pek iyiki baksalar da umrumda olmazdı heralde dediğin gibi :27:

ay eğer gönlünden geçiyorsa dilerim o da hoşlanıyordur senden ya gelişmeleri mutlaka yaz beklerim özel mesaj atarsan da :34:

anlarsa anlasın belki o da aynı duyguları hissediyordur - erkekler daha cesurdur gelir söyler belki :34:

haklısınız bu açıdan bakmamıştım olaya bakalım benküçük sinyaller veriyim de gerisi ona kalmış artık... :17:

ay eğer gönlünden geçiyorsa dilerim o da hoşlanıyordur senden ya gelişmeleri mutlaka yaz beklerim özel mesaj atarsan da :34:
tamam canım çok teşekkürler :16:

20 yaşındayken ben de etkilenirdim ama asla bişey olur mu diye düşünmedim aksine kaçınırdım o tür şeylerden. Adam 40ına merdiven dayamış hiç olur mu ? Olmaz, imkansız..

Hayır canım nereden çıktı, İzmirde yaşıyorum :1:

Evet olur, sen istersen olur ama her konuyla ilgili olumlu olumsuz yorum gelecektir, sen yine kendin tartıp karar vereceksin
Ayrıca ben de eşimi tanıdığımda sen yaşındaydım :34:

justholdmetight sen kaç yaşındasın:26:
Mesela ben 23 yaşındayım şuan 39 yaşındaki biriyle evlenmekten korkarım. Sanki aynı yoldan aynı dönemde geçmek, hani şu beraber olgunlaşma, aynı anda aynı şeylerden zevk alma dönemi daha tatlı değil mi?

23 yaşındayım bi'5 yıl çocuk istemiyorum desem adamın yaş ilerliyo, çocuğu her türlü yapar da çocuğun ilerki yaşlarını da düşünürüm ben.
Ben 39 olduğumda 55 yaşında olacak. 16 yaş çok fark bence. Sanki ben 39 yaşımda gezmek isterim o daha sakin bi'hayat ister diye düşünüyorum.
Annemlerin arasında 6 yaş var en küçük kardeşim 10 yaşında doğduğunda babama "torun mu" derlerdi saçları beyazladı diye, hala da ikisini yanyana görünce ayy X sen çok genç gözüküyosun maşallah dedikçe adam saçımı boyatıcam yeter he deyip duruyo:1: 6 yaş çok olmasına rağmen babam gençken bi'orda bi'burdaymış şimdi ev kuşu annem tam tersi hala yorulmaz. Dışarı çıkalım diye didişir babamla.

Lafın özü yaşlar gençken iyi de ilerleyince kötü gibi geliyo bana:44:.

Ben yolda görsem garipsemem ama aşık çiftler kendini belli ediyo zaten yaşlarından banane:1:

justholdmetight sen kaç yaşındasın:26:
Mesela ben 23 yaşındayım şuan 39 yaşındaki biriyle evlenmekten korkarım. Sanki aynı yoldan aynı dönemde geçmek, hani şu beraber olgunlaşma, aynı anda aynı şeylerden zevk alma dönemi daha tatlı değil mi?

23 yaşındayım bi'5 yıl çocuk istemiyorum desem adamın yaş ilerliyo, çocuğu her türlü yapar da çocuğun ilerki yaşlarını da düşünürüm ben.
Ben 39 olduğumda 55 yaşında olacak. 16 yaş çok fark bence. Sanki ben 39 yaşımda gezmek isterim o daha sakin bi'hayat ister diye düşünüyorum.
Annemlerin arasında 6 yaş var en küçük kardeşim 10 yaşında doğduğunda babama "torun mu" derlerdi saçları beyazladı diye, hala da ikisini yanyana görünce ayy X sen çok genç gözüküyosun maşallah dedikçe adam saçımı boyatıcam yeter he deyip duruyo:1: 6 yaş çok olmasına rağmen babam gençken bi'orda bi'burdaymış şimdi ev kuşu annem tam tersi hala yorulmaz. Dışarı çıkalım diye didişir babamla.

Lafın özü yaşlar gençken iyi de ilerleyince kötü gibi geliyo bana:44:.

Ben yolda görsem garipsemem ama aşık çiftler kendini belli ediyo zaten yaşlarından banane:1:

ben de 23 yaşındayım missblue

valla başlangıçta çok düşündüm bunları ama hiç kendimi kopartamadım. çok defa da ayrılmayı denedik olmadı hep bir şekilde döndük birbirimize ben de artık problem etmemeye başladım. o benim kaderimmiş gibi geliyor açıkçası yaşı da gelmiyor aklıma. hatta daha şaşıracağın şeyi yaşı konusunda da emin değiliz valide hatırlamıyor tam doğum zamanını çünkü hatta belki 20 yaş var aramızda hiç bilmiyorum biz 15 dedik, diyoruz fix olarak :1:

çocuk konusunda da sıkıntı yapıcak bir şey yok. kendini düşüneceksin karşındakini değil. daha doğrusu beraber düşüneceksiniz sonuçta o bebekle ilgilenecek olan (çoğunlukla) kadın. eşim bu konuda sıkmıyor beni biliyorum içi gidiyor ama ben italyaya gidicem yüksek lisans yapıcam dediğimde ben de gelirim beklerim seni diyor :17:

genel stereotipler benim de canımı sıkmıştı uzun süre. erkek büyükse genç kadını kullanır. kadın gençse erkeğin parasını sömürür ama eşimle büyük bir borcun içindeyken tanışmıştık :34: beraber üstesinden geldik. bir de birbirlerine bakışınsan bile belli olur iki insanın aşkı =)

hayırdır sende de mi var yoksa böyle bir durum =)

bilmiyorum esimle aramda 8 yas var ama o coooook olgun biri bazen yasitimla evlensem daha mutlu olurduk diye dusunuyorum

Sevgilimle aramda 8 yaş var ve onla birlikte olmak hayatımın en doğru kararıydı çünkü yaşıtım erkekler duygusal zeka ve olgunluk anlamında benden çok gerideler..erkekler daha geç olgunlaştığından durumu eşitlemiş gibi oluyosun..16 yas fazla ama 40 dan sonra fazla sayılmaz..yani insan karakterinin ve duygusal olgunluğun oturma evresinden sonra yaş farkının bir önemi kalmıyor ama 25 ten küçükseniz 16 yaş fazla..

Gönlünun sesine kulak ver.. baskalasmadigi sürece ilişki bence hersey normlara uygun ve istediğin duzeyde gelişiyor ise ve tek sorun kimlikteki yaş farkı ise hiç umursama. siparişle olmuyo bu işler malesef. Yaşını secemiyorsun. .

Şans vermeden de bilemezsin. Hissiyatina ve karşı tarafa güveniyosan dene derim.

Hakkınızda hayırlısi

Son düzenleme:
ben de 23 yaşındayım missblue

valla başlangıçta çok düşündüm bunları ama hiç kendimi kopartamadım. çok defa da ayrılmayı denedik olmadı hep bir şekilde döndük birbirimize ben de artık problem etmemeye başladım. o benim kaderimmiş gibi geliyor açıkçası yaşı da gelmiyor aklıma. hatta daha şaşıracağın şeyi yaşı konusunda da emin değiliz valide hatırlamıyor tam doğum zamanını çünkü hatta belki 20 yaş var aramızda hiç bilmiyorum biz 15 dedik, diyoruz fix olarak :1:

çocuk konusunda da sıkıntı yapıcak bir şey yok. kendini düşüneceksin karşındakini değil. daha doğrusu beraber düşüneceksiniz sonuçta o bebekle ilgilenecek olan (çoğunlukla) kadın. eşim bu konuda sıkmıyor beni biliyorum içi gidiyor ama ben italyaya gidicem yüksek lisans yapıcam dediğimde ben de gelirim beklerim seni diyor :17:

genel stereotipler benim de canımı sıkmıştı uzun süre. erkek büyükse genç kadını kullanır. kadın gençse erkeğin parasını sömürür ama eşimle büyük bir borcun içindeyken tanışmıştık :34: beraber üstesinden geldik. bir de birbirlerine bakışınsan bile belli olur iki insanın aşkı =)

hayırdır sende de mi var yoksa böyle bir durum =)

:1:Bizim aramızda bir yaş var malesef. Ben 5 yaşa kadar açıktım oysa hiç olmazsa tanışmadan askerliğini yapmış olsaydı:9:
Ben genelde garipsediğimiz için seni de çok aşık ve mutlu gördüğüm için genelde yorumlarında (:nazar:) bilerek sordum çok mu önyargılıyım diye.
Ama gördüm ki eksiler kadar artı yönleri de var. Ancak bu yaş farklarında kişilikleri çok iyi analiz etmek lazım bence. Yani şimdi ben trip atsam benimki de atıyo, didişiyosak aynı anda coşuyoruz falan yaşlar yakın oldu mu da böyle yoruyo insanı. Oyüzden kişilik, olgunluk vs. önemli. 23 yaşında olup ergen gibi davranan arkadaşım da var, 35 yaşında kendimi yanında yaşlı gibi hissettiğim tanıdığımda.

Ama sanırım 16 yaş büyük birini getirsem ailem kabul etmezdi, annemle aramda 21 yaş var zaten:44:. Gerçekten aşık olduğunu hissettiğinde bu kadar düşünmüyosun zaten yoksa hepimizin bi'dönemi oluyo böyle heves olanlar amaan deyip yeni aşklara yelken açıyo aşık olanlar ucunda evleniyo:1:
Ancak çoğu ailede yaşı yaşına uysun durumu var konu sahibini belki o zorlar.

bence 16 yaş fazla..sımdı belkı bırsey hıssetmezsın ama yas ılerledıkce bırbırınıze ayak uydurmanız zorlaşır gıbı..

daha yeni tanismissin asik olsan neyse, hemen kac ordan uzaklas! o adam hep 30 lu 40li yaslarda kalmayacak!
Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?

Tanidigim bir kac kisinin esi acayip eziyet ediyor illaki bi guven eksikligi oluyor adamlarda demedi deme

Yahu adam ne hissediyo var mi bu aşktan haberi belki duysa benim isim olmaz diyecek yorumların hepsini okumadım gerçi ama tek taraflı yorumların çoğu yani karşı taraf güven veriyo mu niyet ne haber var mi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?

Canım tek derdiniz aradaki 16 yaş fark olsun. Bekar olduğunu kendisimi söyledi?

Son düzenleme:
Kocamla aramda tam.20 yaş fark var 4 yıldır evliyiz iki yasinda oglum var şuan ayriliyoruz.....sakin sakin sakin uzak durr aman ben ettim siz etmeyin.

Back
X