• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaş fark olur mu?

bence 10 yaştan fazlası sorun olur. benim de eşimle 9 yaş var. biz bir sorun yaşamıyoruz. tersine ben bu durumu lehime kullanıyorum. ama dediğim gibi yaş farkının da bir sınırı olmalı. ilerisini de düşünmek gerek..

10 yaşa kadar normal karşılarım ama 10 yaştan sonrası fazla olur,16 yaşta 20 yaşındaki bir bayan için çok fazla.

Sevgilimle aramda 8 yaş var ve onla birlikte olmak hayatımın en doğru kararıydı çünkü yaşıtım erkekler duygusal zeka ve olgunluk anlamında benden çok gerideler..erkekler daha geç olgunlaştığından durumu eşitlemiş gibi oluyosun..16 yas fazla ama 40 dan sonra fazla sayılmaz..yani insan karakterinin ve duygusal olgunluğun oturma evresinden sonra yaş farkının bir önemi kalmıyor ama 25 ten küçükseniz 16 yaş fazla..

küçüğüm malesef :(

Gönlünun sesine kulak ver.. baskalasmadigi sürece ilişki bence hersey normlara uygun ve istediğin duzeyde gelişiyor ise ve tek sorun kimlikteki yaş farkı ise hiç umursama. siparişle olmuyo bu işler malesef. Yaşını secemiyorsun. .

Şans vermeden de bilemezsin. Hissiyatina ve karşı tarafa güveniyosan dene derim.

Hakkınızda hayırlısi

teşekkür ederim canım daha orta bir şey yok zaten işte bakalım :)

Canım tek derdiniz aradaki 16 yaş fark olsun. Bekar olduğunu kendisimi söyledi?

evet bir etkinlikte tanıştık, konuşurken laf açıldı ikimiz de ortak şeyleri seviyoruz ben de ona eşin de seviyor mu bu tarz sanatsal etkinlikleri dedim oda hayır evli değilim dedi öyle öğrendim :)

Kocamla aramda tam.20 yaş fark var 4 yıldır evliyiz iki yasinda oglum var şuan ayriliyoruz.....sakin sakin sakin uzak durr aman ben ettim siz etmeyin.

dediğim gibi evlenmek çocuk ilerisi için sorun belki ama şu an zaten 28-29 yaşından önce evlenmek istemiyorum...

çok fazla yaş farkı. sen 30-35 inde en güzel yaşlarında iken beyefendi 50 lerde olacak. büyük sıkıntı olur senin için. bence başka bir yol çiz kendine.

Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?

şimdi değil ama bir 16 sene sonra fark edersin o daha fazla yaşlanır nasıl olur kestirmek pek zor değil

Yani sadece bi beğendiniz alti ustu. Nedir bu günlerce onu düşünmek.bilemedim:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yaşındayım o 36 ama ruhu sanki hala benim yaşımda gibib bilmiyorum şu an ortada bir şey yok zaten henüz :/

Kendi düsüncem bana göre baya cok. Benim ve esim aramda 3 yas var ve bu bize göre ideal. Ama herkesin kendi secimi bence. Mutluluklar. InsaAllah kendin icin dogru karari versin :)

Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?

şuan 20 yaşındasın.25 yaşına geldiğinde o ilişki olmazsa iyiki olmamış.eğer devam ederse ben ne yapmışım yaaa diceksin.

şuan 20 yaşındasın.25 yaşına geldiğinde o ilişki olmazsa iyiki olmamış.eğer devam ederse ben ne yapmışım yaaa diceksin.

birde şunu ekliyim.sen o kişiye karşı hoşlantı hissediyosan o ne yapar ne eder seni elde eder.onun tecrübesi vardır bu yaşa gelmiş.kadına nasıl yaklaşılacağını bilir.ona göre düşün taşın.

İnşallah o adamla bida karsilasmazsin :( AC oluyorlar aşktan ziyade cinsel kullanıyorlar seni.öyle görüyoruz burada.yada gerçek hayatta da goruoz. Sen bilin

Benimle eşim arasında 9 yaş var. Bazı yönlerden iyi bazi yönlerden kötü. Olgun ve beni anlayan bi adam. Ama hafta sonları gezmek istemiyor... sabahtan beri didişiyoruz...

Ama daha aşk yoksa boşver 16 bence fazla....

Bence çok fazla 16 yas... 20 yasinda kizim olsa 36 yasinda birine asik olduğunu duysam üzüntüden ne yapacagimi bilemezdim herhalde...

Bence siz ayni olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu yaslarda ayni kafada olmak mümkün değil bence..

20 yaşındayım o 36 ama ruhu sanki hala benim yaşımda gibib bilmiyorum şu an ortada bir şey yok zaten henüz :/

hicde olmaz bal gibi olmaz sen daha yirmisin normalde evlilik yasi bile degil. daha 20 ya kendi yirmili yaslarimi dusunuyorum da cok toy cok genc. biraz genc kizliginin tadini cikar cnm daha karsina kimler kimler cikar. cok gencsin sen daha saglikli dusun etkilenmissin ama gecer gider. ruhu asla senle ayni olamaz bunu unutma ilerleyen yillarda babanla geziyomus gibi olacaksin. arti o yaslaninca sen genc olacaksin buda ayri bir kiskanclik krizine yol acar seni hep kiskanirsa komplekse girerse yazik etme kendine. ben 33 yasindayim 20 li yaslarim bana cok komik geliyor hayatinin gencliginin tadini cikar evlilik cok baska bisey laylaylom degil malesef. bunlar benim nacizane abla tavsiyelerim gerisi sana kalmis 16 yas cok buyuk bir fark ucurum kadar buyuk...

hicde olmaz bal gibi olmaz sen daha yirmisin normalde evlilik yasi bile degil. daha 20 ya kendi yirmili yaslarimi dusunuyorum da cok toy cok genc. biraz genc kizliginin tadini cikar cnm daha karsina kimler kimler cikar. cok gencsin sen daha saglikli dusun etkilenmissin ama gecer gider. ruhu asla senle ayni olamaz bunu unutma ilerleyen yillarda babanla geziyomus gibi olacaksin. arti o yaslaninca sen genc olacaksin buda ayri bir kiskanclik krizine yol acar seni hep kiskanirsa komplekse girerse yazik etme kendine. ben 33 yasindayim 20 li yaslarim bana cok komik geliyor hayatinin gencliginin tadini cikar evlilik cok baska bisey laylaylom degil malesef. bunlar benim nacizane abla tavsiyelerim gerisi sana kalmis 16 yas cok buyuk bir fark ucurum kadar buyuk...

Bncede 20 çok erken evlilik için ancak 20 li yaslar çok laylaylom demissiniz ya herkes 20 li yaslarda evleniyor günümüz Türkiye de biraz daha ileri yasta evlenince evde kalmis muamelesi oluo.e 20 li yaslar laylaylom 30 lu yaslar evde kalmislik muamelesi.insanlar ne zmn evlensin :) yalnis anlamayin bu bi saldiri değil knusalim istedim

herkes evlenmekten dem vurmuş ama şuna bir açıklık getireyim evlenmeyi düşünmüyorum zaten daha ortada bir şey de yok bu konuyu açmam ondan uzak mı durmalıyım nasıl yapmalıyım yoksa uzak durmamalı mıyım denemeli miyim diye sormaktı. şu an hatta büyük konuşmak olmasın 28 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum zaten ben flört sevgili anlamında bahsetmiştim :26:

Bence çok çok fazla. Ben 10 yaşı bile fazla buluyorum. En yakınımla eşi arasında 16 yaş var. Her gören 'baban mı ?' diye soruyor. Gören herkes şaşırıyor bu duruma ister istemez üzülüyo. Senin en güzel kadınlık çağlarında karşındaki yaşlanmış olacak sana ayak uyduramayacak. Ortada güçlü bi sevgi falan yokken uzak durmak en mantıklısı . Herşey dengi dengine :34:

16 yaş çok fazla.. Hem senin için hem de ailen için. Zaten ailen böyle birşeyi duydugunda kabul etmeyecektir. O yüzden ortada henüz birşey yokken yol yakınken vazgeçmen. Tabi ki o kadar yaş farkı olup mutlu olanlar olabilir, ama bir o kadar mutsuz olanlar da var ve bence mutsuz olma olasılığın daha yüksek.

herkes evlenmekten dem vurmuş ama şuna bir açıklık getireyim evlenmeyi düşünmüyorum zaten daha ortada bir şey de yok bu konuyu açmam ondan uzak mı durmalıyım nasıl yapmalıyım yoksa uzak durmamalı mıyım denemeli miyim diye sormaktı. şu an hatta büyük konuşmak olmasın 28 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum zaten ben flört sevgili anlamında bahsetmiştim :26:

Uzak durmalısın, deneme bile. Pişman olacağın şeyler yaşayabilirsin denersen. Çünkü o senin çağındaki delikanlılar gibi değil, doğal olarak bazı görmüş geçirmişlikleri, istekleri beklentileri daha fazla olur.

Back
X