Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum esimle aramda 8 yas var ama o coooook olgun biri bazen yasitimla evlensem daha mutlu olurduk diye dusunuyorum
Sevgilimle aramda 8 yaş var ve onla birlikte olmak hayatımın en doğru kararıydı çünkü yaşıtım erkekler duygusal zeka ve olgunluk anlamında benden çok gerideler..erkekler daha geç olgunlaştığından durumu eşitlemiş gibi oluyosun..16 yas fazla ama 40 dan sonra fazla sayılmaz..yani insan karakterinin ve duygusal olgunluğun oturma evresinden sonra yaş farkının bir önemi kalmıyor ama 25 ten küçükseniz 16 yaş fazla..
Gönlünun sesine kulak ver.. baskalasmadigi sürece ilişki bence hersey normlara uygun ve istediğin duzeyde gelişiyor ise ve tek sorun kimlikteki yaş farkı ise hiç umursama. siparişle olmuyo bu işler malesef. Yaşını secemiyorsun. .
Şans vermeden de bilemezsin. Hissiyatina ve karşı tarafa güveniyosan dene derim.
Hakkınızda hayırlısi
Canım tek derdiniz aradaki 16 yaş fark olsun. Bekar olduğunu kendisimi söyledi?
Kocamla aramda tam.20 yaş fark var 4 yıldır evliyiz iki yasinda oglum var şuan ayriliyoruz.....sakin sakin sakin uzak durr aman ben ettim siz etmeyin.
Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?
20 yaşındayım o 36 ama ruhu sanki hala benim yaşımda gibib bilmiyorum şu an ortada bir şey yok zaten henüz :/
Kafam çok karıştı geçen hafta biriyle tanıştım bir etkinlikte ve nedense etkiledim ama benden 16 yaş büyük bekar sizce ne yapmalıyım kafamdan silmeli miyim? :/ona nasıl davranmalıyım?
şuan 20 yaşındasın.25 yaşına geldiğinde o ilişki olmazsa iyiki olmamış.eğer devam ederse ben ne yapmışım yaaa diceksin.
20 yaşındayım o 36 ama ruhu sanki hala benim yaşımda gibib bilmiyorum şu an ortada bir şey yok zaten henüz :/
hicde olmaz bal gibi olmaz sen daha yirmisin normalde evlilik yasi bile degil. daha 20 ya kendi yirmili yaslarimi dusunuyorum da cok toy cok genc. biraz genc kizliginin tadini cikar cnm daha karsina kimler kimler cikar. cok gencsin sen daha saglikli dusun etkilenmissin ama gecer gider. ruhu asla senle ayni olamaz bunu unutma ilerleyen yillarda babanla geziyomus gibi olacaksin. arti o yaslaninca sen genc olacaksin buda ayri bir kiskanclik krizine yol acar seni hep kiskanirsa komplekse girerse yazik etme kendine. ben 33 yasindayim 20 li yaslarim bana cok komik geliyor hayatinin gencliginin tadini cikar evlilik cok baska bisey laylaylom degil malesef. bunlar benim nacizane abla tavsiyelerim gerisi sana kalmis 16 yas cok buyuk bir fark ucurum kadar buyuk...
herkes evlenmekten dem vurmuş ama şuna bir açıklık getireyim evlenmeyi düşünmüyorum zaten daha ortada bir şey de yok bu konuyu açmam ondan uzak mı durmalıyım nasıl yapmalıyım yoksa uzak durmamalı mıyım denemeli miyim diye sormaktı. şu an hatta büyük konuşmak olmasın 28 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum zaten ben flört sevgili anlamında bahsetmiştim :26: