Günaydin cnm hadi bende yorum yapayımsize dun yediklerimi yazayimmi ?
hadi yazayim bakalim
7.30 = 2 sb. su
8.00 = 1 ad pogaca + cay
10.00 = meyveli yogurt -(yemez olaydim midemi fenan yapti )
12.00 = mantar corba + muz (yemek felaketti )
16.00 = 1 pogaca (son du zaten bitti)
20.00 = 2dlm tavuk - 1yk. ezme - 1tk. sezar salata - 1kk peynir - 1dlm domtes - 1dlm salatalik - 2dlm ekmek - 2sb. meyve suyu (diskodaydik erkekler gunu varmis onu kutladik guzelbir canli performansla kemanlar, orglar,darbukalar, ve guzel bir ses ve bolll dans. )
yediklerimi eritmisimdir herhalde yazarken cok ama hepsi az az.
Tbrk ederim seni gerçekten bunu yapabilmekte büyük başarı2gün önce kuzenime gitmiştim ve şahane bi kek ve pasta yapmıştıı hemde en sevdigimdenn :) vee ben hic yemedim onlardan mükafatınıda bu sabah aldım tartıda eksik cıkmak
nasıl güzel bi duyguymuş yahuu iyiki yememişim tadını hatırlamıcaktım belki bugüne amaa üstüme kılo olarak yapışıp kalcaklardıı
Günaydin cnm hadi bende yorum yapayım
Sabah o bi adet pogaca hiç iyi olmamış malum biliyorsun yağ+un yiyorsun
Ilk ara güzel.ama ikinci ara yine pogaca ( ekmek yerine geçiyor)
Mantar çorbası+ muz derkn muzu hemen üstüne mi yedin? Yemeklerden hemen sonra meyve yemeyin çünkü direk yağ yapıyor,meyveleri aç karnına yada yemeklerden iki saat snra yiyin
Meyve suyu konusunda daha önce uyarmıştım,onun yerine sade soda içebilirdin mesela
Bunun dışındakiler gayet.normal afiyet olsun:)
Oh oh maşallah :) yarın tartı günü biliyorsun dimiakşam yemeğimi yedim 2 lahmacun.
Günaydın kızlarrr
Bugün tartı günü bakalım kım ne kadar verdi:)
Bnm şuan kilom 69.5 ,-900 ü haneme yazıverin :)
İyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum, bel kayması nedeniyle fizik tedavi görüyorum ve spor yapamıyorum son 4 ayda 58 kilodan 75 kiloya çıktım sinirlerim çok bozuk doktorumda acil zayıflamam gerktiğini söyledi
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim [/td]
[td]Boy[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bestr[/td]
[td]165[/td]
[td]77,6[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pofu[/td]
[td]160[/td]
[td]70,4[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alxfa[/td]
[td]165[/td]
[td]62[/td]
[td]54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gezginbusra[/td]
[td]169[/td]
[td]72[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugcekpln[/td]
[td]163[/td]
[td]61,8[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]imseval[/td]
[td]169[/td]
[td]102,4[/td]
[td]81[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lala[/td]
[td]158[/td]
[td]75[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[/table]
Günaydın kızlar,herkes iyidir umarım,bi kaç gündür bazı nedenlerden dolayı giremedim,
Tansiyon düşüklüğü yorgunluktan olmuş cnm,sabahın köründe kalkıp akşam geliyorum ordan oraya koşturmaca vücud da dayanamadi bellikki
Iyiyim ama allahtan
Kızlar dün hastanede olduğum için listem arapsaçı oldu ondan hiç yazmıyorum
Yok o dün akşam istisna oldu,yani geç geldim eve maalesef
Kızlar zayıflamak istemenizin en önemli 3 nedeni neler hadi yazalım :)
iyi akşamlar kızlar.
sabah kahvaltımı yazmıştım, öğleden sonra dışarı çıktık, gezerken acıktık tabi saat 2.30 gibi bi iskender yedik,
ama onun üstüne 1 saat yürüyüş yaptık eve yürüdük geldik:)
çok üşüdüm biraz uzandım kalkınca da 5 gibi bikaç bisküvi yedim.
şimdi süt içiyorum. fazla yemiş oluyorum dimi kızlar?
pişmanlık kapladı içimi
size dun yediklerimi yazayimmi ?
hadi yazayim bakalim
7.30 = 2 sb. su
8.00 = 1 ad pogaca + cay
10.00 = meyveli yogurt -(yemez olaydim midemi fenan yapti )
12.00 = mantar corba + muz (yemek felaketti )
16.00 = 1 pogaca (son du zaten bitti)
20.00 = 2dlm tavuk - 1yk. ezme - 1tk. sezar salata - 1kk peynir - 1dlm domtes - 1dlm salatalik - 2dlm ekmek - 2sb. meyve suyu (diskodaydik erkekler gunu varmis onu kutladik guzelbir canli performansla kemanlar, orglar,darbukalar, ve guzel bir ses ve bolll dans. )
yediklerimi eritmisimdir herhalde yazarken cok ama hepsi az az.
"Günaydin cnm hadi bende yorum yapayım
Sabah o bi adet pogaca hiç iyi olmamış malum biliyorsun yağ+un yiyorsun
Ilk ara güzel.ama ikinci ara yine pogaca ( ekmek yerine geçiyor)
Mantar çorbası+ muz derkn muzu hemen üstüne mi yedin? Yemeklerden hemen sonra meyve yemeyin çünkü direk yağ yapıyor,meyveleri aç karnına yada yemeklerden iki saat snra yiyin
Meyve suyu konusunda daha önce uyarmıştım,onun yerine sade soda içebilirdin mesela
Bunun dışındakiler gayet.normal afiyet olsun:)
günaydınlar..
sabah geç kalktım saat 11 e geliyordu, sıcak bir bardak su içtim
kahvaltı etmek istemedim sadece çorba içtim ekmeksiz ama 2 kase içtim.
az önce de şekersiz çay içtim.akşama kıymalı patates yemeği var yanında ne yaparım düşünmedim henüz.
1,5 litre su içicem şişem yanımda.
birazdan evimi siler süpürürüm spor niyetine
yarın kilo bildirimimiz var çok heyecanlıyım
seval nerelerdesin hemşom
bestr en son cuma geldin şekerim sen nerelerdesin
Tbrk ederim seni gerçekten bunu yapabilmekte büyük başarı
Bnm de geçen hafta başıma geldi,karnım nasıl acıkmıştı anlatamam dedim çıkışta bi pogaca yerim,öğle yemeğini biraz geç yiyecektim ama sonra gittim bi tane ayran alıp içtim,ne açlık kaldı ne mide gurultusu sanki bi anda doydum :) iyikide yemedim pogacayı demekki gerek de yokmuş,beynimin bni kandırmasına izin vermedim:)
cnm bende öyle uzak kalınca bide stres iş den ayrılma kpss ye çalş hareketsizlk hop 85 kg çıkmışım aylardan temmuzdu ve fena moralim bozuktu temmuzda 1 ay yapıp 5kg verdkten sonra şubata kadar hep 79-80 arasındaydı bu ay yüzmeyle birlkte 3 kg gitti gerçketen zor bi süreç kg vermek ama daha önce zayıflayıp başarabilen biz ben ınanıyorum kı lalacım yaparız
sende moralini hiç bozma, diyet gruplarına bakıyordum motivasyon için bi takıma girersem buralarda olurum ,görüşürz cnmcnm
Bildirimimi de yapayım keyifle
101,3
fark 1,1
.
beklerim çok yalnız kalıyorum konuşcak kimse yok kızlaaarrgeçmiş olsun canım ve de hoşgeldin
süper olmuş :128:
geçmiş olsun canım sana da
1- çocuk yapmak için
2- insanlar yediklerime karışmasın diye.. yakınlarımı bıraktım tanıdık tanımadık olur olmaz herkes karışıyor
3- daha özgür olabilmek için.. çünkü bana göre özgürlük biraz da kişinin dilediğini yiyebilmesi ya
akşam yemediysen atlatmışsındır canım.. bence abartmamak şartıyla gündüz 5 ten önce ne yesen mübah :106: benim diyetim bu
tam listene yorum yapacaktım ki şu yorumu gördüm
""
ve üstüne tek bir laf bile eklememe gerek kalmadı
geldim canım
haftasonları pek bilgisayarın başına oturamıyorum yoğun oluyorum ama bundan sonra uğrarım.. yeniyim ya benunutmuşum
.
Bildirimimi de yapayım keyifle
101,3
fark 1,1
.
maşallah tuğçecim sende güzel gidiyorsunbende bildirimimi yapıyım kızlarr
diyet başında:
61.8
şuan :
60.6
5li rakamları görsem şu 6lı rakamların lanetinden bi kurtulsam nasıl rahatlıcam anlatamam aylardır tartının basında 6 rakamını görmekten cok sıkıldım :/
daha yenisin haftaya pazartesi 1ile 1.5 arasında gittiğini görcez canım senden de..canlarım ben cuma aranıza katıldım ama
1 gr bile verememişim
75
sabah 2 dilim çavdarlı tost, yeşil çay
ara 1 armut
Günaydın kızlarrr
Bugün tartı günü bakalım kım ne kadar verdi:)
Bnm şuan kilom 69.5 ,-900 ü haneme yazıverin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?