• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

3. Gün embriyosu ise halen şansın var üzülme canım am en kötü senaryoya göre düşünürsek hiç birşey bitmiş değil arkadaşlar eğer siz anne olmaktan vazgeçerseniz herşey biter yeniden başlarsın yeniden yaparsın o bebekleri altın tepside sunulanlarda değiliz belki çok emek ve çaba ile bir yerelere geliyoruz ama pes ettiğimizde kaybederiz anne olmaktan vazgeçtiğimşzde kaybederiz negatifler dünyanın sonu değil hatta böyle kalkın aynaya bakın olmaması için hi. Bir sebebi yok allahtan başka yani yok embriyo kalitesi yok cart curt önce anne olacağınıza inanın ve en kötü anda bile pozitif düşünün hayale kapılın demiyorum gerçekçi olun ama anne olmaktan asla vazgeçmeyin bunun son olmadığını bilin evet maddi anlamda ve manevi anlamda çok yoruyor ama annelik zaten hiç bir zaman kolay değildir çok kalpten dua ediyorum inşllah pozitife döner ❤️❤️❤️❤️
Çok çok çok teşekkür ederim evet biz vazgectiğimizde biter herşey ama maddiyatı geçtim insanda manevi güç kalmiyor birde benim eşimde sorun olduğu icin biz herkesten gizliyoruz sorun oldugunu ve tedavi gordügümüzü yani benim icin daha da zor olmadı diye kimsenin yanında ağlayamiyorsun test verip negatif cikınca ertesi gün hicbir sey olmamış gibi gülümsemek zorunda kalmakta yordu beni açıkçası Allahtan istiyorum evet ama vermiyorsada isyan edecek kadar diretmenin manası yok diyorum

Merhaba herkese benim de yarın test günümdü bi anda evde gebelik testi yaptım ama negatif tertemiz tek bir çizgi yarın da sırf kanda negatifi görmek için test vereceğim geride embriyom yol sürece baştan başlayacağım yaş 34 inşallah nasipte vardır birgün sağlıklı bir evladım olur benim de diğer bekleyen arkadaşlara da hep dua ediyorum ne zorluklar çektiğimizi birtek biz anlarız inşallah bekleyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır en kısa zamanda

Kızlar 6.günüm az önce açık kahve bi sürüntü geldü, progestanla karışıktı... karnımda da regl ağrısı var tabi.
Gecen seferde 6 .gün leke görmüştüm böyle :(
Böyle olup pozitif alan va mı

Kızlar 6.günüm az önce açık kahve bi sürüntü geldü, progestanla karışıktı... karnımda da regl ağrısı var tabi.
Ben. Oldum canım sağlıkla doğdu oğlum hiç korkma. Ama doktoruna muhakkak haber ver

Bende lekelenme olmadı ama 5.gün regl ağrısı başlamıştı. 5.gün idrarda 6.gün kanda pozitifi gördüm. Rabbim devamını getirsin inşallah.
senin de pozitiftir inşallah 🤲🏻

Çok tesekkür ederim canımm, aminnn buradaki destek olan herkese tesekkür ederimm♥️🫂 yarın test yapıcamm🥹
Motivasyonunu yüksek tut.Olacağına inan ve elini karnına koyup konuş. Annesine tutunmasını söyle. Annesinin onu heyecanla beklediğini söyle. İnşallah yarın burada benim değer artışımı ve senin pozitifini konuşuyor olacağız. 🤲🏻
Bekleyenlere umut olacağız inanıyorum 🤲🏻

Motivasyonunu yüksek tut.Olacağına inan ve elini karnına koyup konuş. Annesine tutunmasını söyle. Annesinin onu heyecanla beklediğini söyle. İnşallah yarın burada benim değer artışımı ve senin pozitifini konuşuyor olacağız. 🤲🏻
Bekleyenlere umut olacağız inanıyorum 🤲🏻
Aminnn aminn ♥️ Gerçekten insan umut arıyor, bekliyor. Rabbim herkesin duasını kabul etsin♥️🙏🏻

Merhaba kızlar 19 Ağustos’ta 5. Gün donmuş transfer oldum dün transfer hariç 7. Günümdü merakımdan kan verdim beta hcg 6.03 çıktı sizce erken teste göre olumlu mu yükselir mi cevaplarsanız çok sevinirim hiç bilgim ve deneyimim yok

Merhaba kızlar 19 Ağustos’ta 5. Gün donmuş transfer oldum dün transfer hariç 7. Günümdü merakımdan kan verdim beta hcg 6.03 çıktı sizce erken teste göre olumlu mu yükselir mi cevaplarsanız çok sevinirim hiç bilgim ve deneyimim yok
Bu kişiden kişiye değişir. Herkes aynı olmaz. Doktorunun test yap dediği güne kadar varlığına ve olacağına inanarak bekle. Rabbim gönlünden geçeni kolaylıkla versin 🤲🏻

Bugün transfer hariç 7. Günüm iki embriyo koyuldu 5 bb 2 ab yüzde 50 şans demişlerdi yaş 41 ama negatif testim yine olmadı :( inşallah genetik için gönderdiğim iki embriyodan biri sağlıklı gelir

Merhaba kızlar, bende 21 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Yarın test yapacağım ayaklarım çok üşüyor göğüs hassasiyetim 5. Gün sabahı bitti kasık ağrılarım var bu sabah test yaptım negatif çıktı, takılmıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hanımlar yarın birçok kişinin test günü. Benim de :) sizler nerede kan vereceksiniz? Ben transfer günü test günüm için randevu almıştım kadın doğum bölümünden ama şu an gözükmüyor.

Hanımlar yarın birçok kişinin test günü. Benim de :) sizler nerede kan vereceksiniz? Ben transfer günü test günüm için randevu almıştım kadın doğum bölümünden ama şu an gözükmüyor.
Benim cumartesi günü ama bende bunu düsünüyorum tüp bebek yaptırdıgımız hastanede direkt kan vermeye gitsek randevusuz ne olur ki ya da acilde yapmazlar mı

Merhaba kızlar, bende 21 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu transferi oldum. Yarın test yapacağım ayaklarım çok üşüyor göğüs hassasiyetim 5. Gün sabahı bitti kasık ağrılarım var bu sabah test yaptım negatif çıktı, takılmıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Erken değil mi test icin

Benim cumartesi günü ama bende bunu düsünüyorum tüp bebek yaptırdıgımız hastanede direkt kan vermeye gitsek randevusuz ne olur ki ya da acilde yapmazlar mı
Ben farklı şehirde yaptırmıştım tüp bebeği. O yüzden bulunduğum şehirde ki özel hastaneye gidip acilden beta hcg testi için giriş yaptırdım. Çıkan sonucu da doktoruma gönderdim

Back
X