- Konu Sahibi Siyahhhinci
Çok çok çok teşekkür ederim evet biz vazgectiğimizde biter herşey ama maddiyatı geçtim insanda manevi güç kalmiyor birde benim eşimde sorun olduğu icin biz herkesten gizliyoruz sorun oldugunu ve tedavi gordügümüzü yani benim icin daha da zor olmadı diye kimsenin yanında ağlayamiyorsun test verip negatif cikınca ertesi gün hicbir sey olmamış gibi gülümsemek zorunda kalmakta yordu beni açıkçası Allahtan istiyorum evet ama vermiyorsada isyan edecek kadar diretmenin manası yok diyorum3. Gün embriyosu ise halen şansın var üzülme canım am en kötü senaryoya göre düşünürsek hiç birşey bitmiş değil arkadaşlar eğer siz anne olmaktan vazgeçerseniz herşey biter yeniden başlarsın yeniden yaparsın o bebekleri altın tepside sunulanlarda değiliz belki çok emek ve çaba ile bir yerelere geliyoruz ama pes ettiğimizde kaybederiz anne olmaktan vazgeçtiğimşzde kaybederiz negatifler dünyanın sonu değil hatta böyle kalkın aynaya bakın olmaması için hi. Bir sebebi yok allahtan başka yani yok embriyo kalitesi yok cart curt önce anne olacağınıza inanın ve en kötü anda bile pozitif düşünün hayale kapılın demiyorum gerçekçi olun ama anne olmaktan asla vazgeçmeyin bunun son olmadığını bilin evet maddi anlamda ve manevi anlamda çok yoruyor ama annelik zaten hiç bir zaman kolay değildir çok kalpten dua ediyorum inşllah pozitife döner![]()