Valla arkadaşlar bu süreç çok zor ilaçlar benim nerdeyse tüm günümü alıyor. Gerçekten emek büyük allah hepimizi gözetir hayırlısı ile evlat basip eder inşallah. Sabah bir başlıyorum vitaminler,aspirin, ektrofem, fitil
Öğlen fitil, estrofem
Akşama estrofem, progestan iğne
Yatmadan önce oskapar, iki fitil
Ayrıca üç güne bir promester iğne
Bunun dışında 4. Günüm bugün gonapaty vuruldum.
Ben bugün bittim
Ben her gün kalçadan iğneye gidiyorum birde göbekten hergün yapıyorum üç güne bir olması yine iyi sizin benim kalçam mosmor oldu herkesin tedavisi çok farklı ya Allah kolaylık versin cidden
Ben her gün kalçadan iğneye gidiyorum birde göbekten hergün yapıyorum üç güne bir olması yine iyi sizin benim kalçam mosmor oldu herkesin tedavisi çok farklı ya Allah kolaylık versin cidden
Ya ben mesajınızı yanlış okumuşum sizde pragestan iğne vuruluyorsunuz ayrıca 3 güne bir premester iğne yazmışsınız bana eczaneci progestan yerine premester iğne verdi bende aynı etkiyi veriyordur diye bişey demedim suan biraz kafam karıştı ama siz ayrı ayrı vurulmuşsunuz bu iğneleri
Ben 59 ile başladım şu an hamileyim doktor çok şüphelendi ama benim her ay takip yapıldı genetik yüksek benim sorun yok histereskopi de yapıldı en ufak bir miyom bile çıkmadı doktor ne diyorsa onu yapın
Yani rahimde sorun yoksa emin ise doktorun başlayabilirsin benim bir buçuk senedir ben hep adetin ikinci günü kan verdim 115 çıktı 60 çıktı 69 çıktı hiç 50 bin altına inmedi ama sorunumda yok yani sonra artık bunaldım doktora dedim ki niye böyle oluyo bana genetik seninki birşey yok dedi başladı başka merkeze kalsam hala uğraşıyordum ve gonapepty diye bir iğne var tam onu bir adetimde başladı öbür adetime kadar hergun yarım doz yaptırdı çok canım yandı o zaman bile düşmedi progesteron yükseldi düzenimi bozdular cyclo ve bir tane daha ilaç verdiler ondada düşmedi ama e2 değeri ya menepoza yakın yada kist miyom olursa yüksek olurmuş bende ikiside yok kendi ilim küçük burdaki doktor farketti genetik olduğunu sonra ben tüp Bebek doktoruma dedim ki genetik olabiliyormus evet dedi eeee baştan desene beni üzüyorsun Eylül'de transfer oldum transfer günü moralimi bozdu E2 yüksekti ben emin olamadım dedi transfer yapıldı pozitif oldu kimyasal sonuçlandı bende dedim ki bahane kalmasın ne gerekiyorsa yapalım emin olalım histereskopi oldum hemde anestezi almadan düşün çizik de atıldı hicbirsey cikmadi yine E2 yüksek çıktı doğal siklus ile ilerlendi 5 Kasım'da transfer oldum pozitifi aldım Allah'ım izin verirse devamıda gelsin bu yolda çok yoruldum doktor bile moralimi bozdu her aşamamda hiç olmayacak gibi hissettim hep ama içimden bir ses hep çift embriyo transferi ol dedi ve her transferimde ben çift embriyo transferi oldum biri tutmazsa öbürü tutsun dedim böyle işte kalbinin sesini dinle ben mesela adetin ikinci günü iki ayrı özel hastane bir devlette kist kontrolü olup doktoruma artık yeter ikna ol dercesine yollamistim görüntüleri
Merhabalar öncelikle tedavi olanlara kolaylıklar diliyorum gerçekten çok zor bir süreçmiş. Hamilelere bebeklerine sağ salim kavuşnasını diliyorum. Sizlere sorum var bugün bir tüp bebek merkezi ile görüştük açıkçası adetime 2 gün var ve karar vermem lazım tüp bebek mi aşılama mı yaptırayım diye bana tüp bebek süreci ile ilgili bilgi verebilir misiniz iğneler nasıl çok mu can acıtıyor işlemler korkulacak gibi mi ben çok korkuyorum
Merhabalar öncelikle tedavi olanlara kolaylıklar diliyorum gerçekten çok zor bir süreçmiş. Hamilelere bebeklerine sağ salim kavuşnasını diliyorum. Sizlere sorum var bugün bir tüp bebek merkezi ile görüştük açıkçası adetime 2 gün var ve karar vermem lazım tüp bebek mi aşılama mı yaptırayım diye bana tüp bebek süreci ile ilgili bilgi verebilir misiniz iğneler nasıl çok mu can acıtıyor işlemler korkulacak gibi mi ben çok korkuyorum
Canim üç kez tüp Bebek denemiş birisi olarak korkma zor değil iğneler göbekten ben kendim vuramazdim iğneden bile korkardım eşim vurdu hep ama acımıyor korku benim toplamada hiç hissetmiyorsun bile transfer zaten beş dakaki sadece sen şuna kadar ver tam oran bilmiyorum ben ama aşılama başarı şansı çok düşük yüzde 10 gibi birşey tüp Bebek de merkezden merkeze degisirken yaş genç ise yüzde 60-70 lere çıkıyor şans tamamen aradaki farkı detaylı görüş aşılamada hemen hemen aynı süreç bir kez onun yolunada girmiştik tek fark yumurta toplama yok catlatma iğnesi sonrası sperm veriyorlar normal yolla denemiş gibi sadece çatlama olan zaman biliniyor ama tabiki aşılama ile tecrübesi olanlar yazar sana