Bende öyle birazdan dışaeı çıkıp yürüyeceğimEvinde yürüyorum ediyorum falan bir rahatlayamadım
Evde test olduğu sürece şeytan bir dürtüklüyorEvde artı Med kaset test var direniyorum yapmamak için
Bu marka için iyi şeyler okumadım tecrübeniz var mı kızlar kaset testiyle ilgili
Yapmicam ya zaten güvenilir test değilEvde test olduğu sürece şeytan bir dürtüklüyorben bilmiyorum
Direk yok edin benceYapmicam ya zaten güvenilir test değil
Yok ya kesinlikle yapmam. Pazartesiyi bekleyeceğimDirek yok edin bence
evet baktım 108miymişşşşşEmin olmak için bi baksanız valla çok duacınız olurum
Yok ya kesinlikle yapmam. Pazartesiyi bekleyeceğim
Ama karnım agridigi için demin bir ağlama geldi. Olmadı gibi hissediyorum. Nasip değil belki bilmiyorum
adetinize kaç gün var bence bebiş tuttundu onun ağrısıYok ya kesinlikle yapmam. Pazartesiyi bekleyeceğim
Ama karnım agridigi için demin bir ağlama geldi. Olmadı gibi hissediyorum. Nasip değil belki bilmiyorum
Pozitifi gördünüz müBen 4. Gün itibari ile test yapıyorum sanırım en sabırsız benim
İnşallah kalbinizi ferah tuttun Allah ol derse olacakAdetim pazartesi günü, test günü de pazartesi
İnşallah tutunmuştur ona öyle çok ihtiyacım var ki Allah biliyor
İnşallah teşekkür ederimİnşallah kalbinizi ferah tuttun Allah ol derse olacak
Ben de 4. günden başlamıştım hiç yalnız değilsinBen 4. Gün itibari ile test yapıyorum sanırım en sabırsız benim
Ben görüyorumm eğer hemen çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir
İnşaAllah canım çok tedirgin bir şekilde bekliyorum inşaAllah güzel olur sonuçlarımızBenimde ağrıyor ara ara ama dikkat ediyorum progestandan sonra artıyor o yüzden ilaçlardan diye düşünüyorum inşallah miniklerimiz tutunmuştur çoktan
İnşaAllah bizimledir bebişlerimiz ☺Yok benim bildigin adet sancısı
İnşallahh. Bi ağlama tuttu geçmiyor. Negatife ikna ettim kendimi resmenİnşaAllah bizimledir bebişlerimiz ☺
Ahahah benide dün gece tuttu oğlum sinirlendi ve tam kasık bölgeme vurdu bu şekilde nasıl tutsun diye ağlama krizine girdim üstüne eşimle tartıştımİnşallahh. Bi ağlama tuttu geçmiyor. Negatife ikna ettim kendimi resmen
Ben 59 ile başladım şu an hamileyim doktor çok şüphelendi ama benim her ay takip yapıldı genetik yüksek benim sorun yok histereskopi de yapıldı en ufak bir miyom bile çıkmadı doktor ne diyorsa onu yapınyaa adetin ilk günleri mi? Ben hep 50 üzeri ise olmuyor diye yorumlar okudum benim 56 çıktı transferden vaz mı geçsem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?