19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ahahah benide dün gece tuttu oğlum sinirlendi ve tam kasık bölgeme vurdu bu şekilde nasıl tutsun diye ağlama krizine girdim üstüne eşimle tartıştım
Hassas bir donemdeyiz ister istemez her şey etkiliyor. Benim ilk defa bu kadar net adet sancısı hissedince ağlama tuttu. Ayaklarım üşüyordu ayaklarımı ısıttım ağrı geçti. Ama yine de içimde umit kalmadı niyeyse

Pozitif düşünelim inşaAllah pozitif testlerle dolacak bu sayfa

Kızlar ya ben gaz peobleminden dolayı yürüyüş yapmak istedim bu seferde belim aşırı ağrıdı soeun mu oldu acaba

İnşallah öledir test tarihim 3 aralık ama dayanamadım yaptım yarın tekrar yapacağım
Ben de 4. Günde başladım yapmaya 5. Gün çok silik gördüm sonra koyulaşarak gitti Allah izin verirse pazar günü kan vericem ben de

Evet bana göre vardı sanki çok silik şekilde inşallah netleşir

Valla arkadaşlar bu süreç çok zor ilaçlar benim nerdeyse tüm günümü alıyor. Gerçekten emek büyük allah hepimizi gözetir hayırlısı ile evlat basip eder inşallah. Sabah bir başlıyorum vitaminler,aspirin, ektrofem, fitil
Öğlen fitil, estrofem
Akşama estrofem, progestan iğne
Yatmadan önce oskapar, iki fitil
Ayrıca üç güne bir promester iğne
Bunun dışında 4. Günüm bugün gonapaty vuruldum.
Ben bugün bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…