Hassas bir donemdeyiz ister istemez her şey etkiliyor. Benim ilk defa bu kadar net adet sancısı hissedince ağlama tuttu. Ayaklarım üşüyordu ayaklarımı ısıttım ağrı geçti. Ama yine de içimde umit kalmadı niyeyseAhahah benide dün gece tuttu oğlum sinirlendi ve tam kasık bölgeme vurdu bu şekilde nasıl tutsun diye ağlama krizine girdim üstüne eşimle tartıştım
Pozitif düşünelim inşaAllah pozitif testlerle dolacak bu sayfaHassas bir donemdeyiz ister istemez her şey etkiliyor. Benim ilk defa bu kadar net adet sancısı hissedince ağlama tuttu. Ayaklarım üşüyordu ayaklarımı ısıttım ağrı geçti. Ama yine de içimde umit kalmadı niyeyse
İnşallahhhPozitif düşünelim inşaAllah pozitif testlerle dolacak bu sayfa
Ne yaparsak yapalım herşey Rabbim'in elinde o isterse olur istemezse kendimizi yatağada çivilesek olmaz hakkımızda hayırlısıİnşallahhh
Sonumuz güzel olur inşallah
Tevekkül etmek en doğrusuNe yaparsak yapalım herşey Rabbim'in elinde o isterse olur istemezse kendimizi yatağada çivilesek olmaz hakkımızda hayırlısı
İnşallah öledir test tarihim 3 aralık ama dayanamadım yaptım yarın tekrar yapacağımBen görüyorumm eğer hemen çıktıysa büyük ihtimal pozitiftir
İnsallah yaSonumuz güzel olur inşallah
İnşallah öledir test tarihim 3 aralık ama dayanamadım yaptım yarın tekrar yapacağım
silik çizgi var mıydı :)İnşallah öledir test tarihim 3 aralık ama dayanamadım yaptım yarın tekrar yapacağım
Ben de 4. Günde başladım yapmaya 5. Gün çok silik gördüm sonra koyulaşarak gitti Allah izin verirse pazar günü kan vericem ben deİnşallah öledir test tarihim 3 aralık ama dayanamadım yaptım yarın tekrar yapacağım
Sanmıyorum olacağını ben bütün gün yürüyorumKızlar ya ben gaz peobleminden dolayı yürüyüş yapmak istedim bu seferde belim aşırı ağrıdı soeun mu oldu acaba
Ağrınız oldu mu hiç şuana kadarBen de 4. Günde başladım yapmaya 5. Gün çok silik gördüm sonra koyulaşarak gitti Allah izin verirse pazar günü kan vericem ben de
Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlansınBen de 4. Günde başladım yapmaya 5. Gün çok silik gördüm sonra koyulaşarak gitti Allah izin verirse pazar günü kan vericem ben de
Aynen öyle canım umutlarımız emeklerimizi boşa çıkarmasın RabbimTevekkül etmek en doğrusu
Benimde öyle nasipse 5 aralıkta kan verrimMerhabalar T+4 bugün benim test günüm 6 Aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?