19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder

Kızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Kotu sandığımız şeylerde mutlaka hayırlar vardır. Üzülme desem de biliyorum kolay değil. Bugün ben de sonuç alacağım, ne çıkacak Allah bilir
Sen yarin yine de kan ver ne olur ne olmaz, Allah kerim

Kotu sandığımız şeylerde mutlaka hayırlar vardır. Üzülme desem de biliyorum kolay değil. Bugün ben de sonuç alacağım, ne çıkacak Allah bilir
Sen yarin yine de kan ver ne olur ne olmaz, Allah kerim
Öyle tabiki rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah üzüldüm ama tevekkül ediyorum yapacak bir şeyim yok

Allah tez zamanda nasip etsin canım, kalbine ferahlık versin

sonuç pozitif mi bu marka güvenilir mi

Eklentiler

• IMG_6533.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6535.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 29
  • C43ED4CB-0AC5-4080-8945-DDC8D0111E3B.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 29
Öyle tabiki rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah üzüldüm ama tevekkül ediyorum yapacak bir şeyim yok
Hakkimizda hayırlısı inşallah senin de ilk deneme değil mi
Buradaki pozitif alan arkadaşlarimizin çoğunun ikinci üçüncü denemesi. Biz de sabırla denemeye devam edeceğiz

Hakkimizda hayırlısı inşallah senin de ilk deneme değil mi
Buradaki pozitif alan arkadaşlarimizin çoğunun ikinci üçüncü denemesi. Biz de sabırla denemeye devam edeceğiz
Evet ilk denememdi sanırım o yüzden biraz daha yüksektim duygusal anlamda hakkımda hayırlısı buymuş

Arkadaşlar benim bugün t +7 kan vermeye gidiyorum verdikten bir saat sonra sonuçlar çıkıyor. Bana dua edin dayanamıyorum daha fazla
İnşallah pozitif görürsünüz hayırlısıyla 5. Gün embriyosu mu
Bende 3. Gün embriyosunu T+9 da kan vereceğim daha var haftaya beklemek istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…