- 27 Ekim 2025
- 48
- 28
- 3
- 33
Canım hiç üzülme bende T+6 da yoktu çok bekledi belli belirsiz söktüm resmen bir şey var gibi geldi dün ise sekizdi kanda pozitif gördüm çok da umutsuz gittim adet ağrım çoktu pozitif düşünmeye çalış inan ne kadar zor biliyorum benim üçüncü denemem Allahım vardır bir hayır de bol bol dua et kendini üzmeSabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Canım gününü bekle kan ver mutlaka varsa bile henüz yenidir
Günaydın ben sizi hep takip ediyordum. Hakıınızda hayırlısı olsun ama yine de kanı görün derim. Rabbimin bildiği oluyor o ol diyince olacak hepimizindeKızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Amin inşallah sağolunGünaydın ben sizi hep takip ediyordum. Hakıınızda hayırlısı olsun ama yine de kanı görün derim. Rabbimin bildiği oluyor o ol diyince olacak hepimizinde
Evet canım beklıcem sımdı cok düşük cıkar cünküCanım gününü bekle kan ver mutlaka varsa bile henüz yenidir
Teşekkür ederimAy lütfen modunu düşürme ben inanıyorum sanadeğerin çok güzel olucak dua da ediyorum herkesin zamanı farklı benim yaşım 25 belkide daha vardır
Daha 6. Gün kesin gözüyle bakmamalisin. Üzülme devam et ilaçlarına Allah kerimSabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Allah razı olsun canm senın sonucuda merakla beklıyorum hayrlısı olsun güzel olsun ınsallahDaha 6. Gün kesin gözüyle bakmamalisin. Üzülme devam et ilaçlarına Allah kerim
Hiç canını sıkma ya gebelik belirtisi de ağrı oluyor zatenValla kızlar benim sonuc falan çıkmamış sağlık ocağına gittim verdim oda yarın çıkar dedi adet olmadım ama karnım çok ağrıyor diye ağlaya ağlaya bi hal kaldım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallahh. Yine karnım belim ağrımaya başladı. Çok fazla ümidim yok. Kistlerim varAllah razı olsun canm senın sonucuda merakla beklıyorum hayrlısı olsun güzel olsun ınsallah
Ya çok erken sakın üzülme hiç belli olmaz ilaçlarını kullan sakın aksatmaAmin inşallah sağolun
Çok güzel sayılarla gelsin sonucun inşallahTeşekkür ederimdaha yeni kan verdim. Hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah teşekkür ederimÇok güzel sayılarla gelsin sonucun inşallah
Kız ver zaten cok rahat cıkarBende dayanamayacagım kan vereceğim 10günüm bugün transferle birlikte
Sonuç ne çıktıCanım 5. Gün embriyosu benim
Evet sabah tekrar sağlık ocağına giderim çıkmazsa
Bende şimdi gidip kan verdim sağlık ocağından yarın çıkarmış dıyınce özelde gidip verdim inşallh 2 saate çıkacakmış bakalım hayırlısıyla inşallahİnşallah teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?