- 16 Ağustos 2025
- 9
- 4
- 1
- 40
Kan vermeden umutsuzluğa kapılmayın inşallah tutmuştur, iyi sonuç cıkar inşallahKızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Kimyasal olabilir mi peki 10 dk geçmeden çok çok silik bir çizgi var fotoğraf çektiğimde belli olmuyor ama eşimde bende gördük çok silik ama ;(Kan vermeden umutsuzluğa kapılmayın inşallah tutmuştur, iyi sonuç cıkar inşallah
Görünmüyor sanırsamKimyasal olabilir mi peki 10 dk geçmeden çok çok silik bir çizgi var fotoğraf çektiğimde belli olmuyor ama eşimde bende gördük çok silik ama ;(
Yasa belki de henüz düşük bir değerdir. Gerçekten kan vermeden bilemeyiz yaKimyasal olabilir mi peki 10 dk geçmeden çok çok silik bir çizgi var fotoğraf çektiğimde belli olmuyor ama eşimde bende gördük çok silik ama ;(
Evet kimyasal da olabilirmiş ama iki kez üzülmek istemediğim için kabullendim artıkYasa belki de henüz düşük bir değerdir. Gerçekten kan vermeden bilemeyiz ya
En iyisi yarın kan ver. Zaten şuan her iki duruma da psikolojik olarak hazirsindir. Allah'tan umut k kesilmeznEvet kimyasal da olabilirmiş ama iki kez üzülmek istemediğim için kabullendim artık
Evet yarın sabah ilk işim bu olacak kesinlikle test yapmak bana iyi gelmedi kızlar düşünen varsa yapmayın derim eşimle omuz omuza ağladık ilk defa çok zor bir durum isyan etmiyorum rabbimin vardır bir bildiği diyorum hepimize kolaylık versinEn iyisi yarın kan ver. Zaten şuan her iki duruma da psikolojik olarak hazirsindir. Allah'tan umut k kesilmezn
İnşallah güzel sonuçlar alırızİnşallah pozitif görürsünüz hayırlısıyla5. Gün embriyosu mu
Bende 3. Gün embriyosunu T+9 da kan vereceğim daha var haftaya beklemek istemiyorum
Canım 5. Gün embriyosu benimİnşallah pozitif görürsünüz hayırlısıyla5. Gün embriyosu mu
Bende 3. Gün embriyosunu T+9 da kan vereceğim daha var haftaya beklemek istemiyorum
İnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün kanda sonuç görmediğin sürece umut varEvet yarın sabah ilk işim bu olacak kesinlikle test yapmak bana iyi gelmedi kızlar düşünen varsa yapmayın derim eşimle omuz omuza ağladık ilk defa çok zor bir durum isyan etmiyorum rabbimin vardır bir bildiği diyorum hepimize kolaylık versin
Sabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardıİnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün kanda sonuç görmediğin sürece umut varsen ilk yazdığında o kadar uzuldumki kendime dair de umudum kırıldı hemen. Dua edeceğim senin için. Ben hala kan veremedim bugün İstanbul'da aşırı trafik yoğunluğu var
Ay lütfen modunu düşürme ben inanıyorum sanaİnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün kanda sonuç görmediğin sürece umut varsen ilk yazdığında o kadar uzuldumki kendime dair de umudum kırıldı hemen. Dua edeceğim senin için. Ben hala kan veremedim bugün İstanbul'da aşırı trafik yoğunluğu var
Canım aynısını yaşadım ağla ağla bir hal olduk eşimle kalktım fitilimi yaptım duamı ettim ki benim t+8 senin henüz çok erken modunu düşürme lütfenSabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Bende gördüm ama her şey etkiliyormuş çizgiyi kaç saatlik idrarla yaptığınız ne kadar au içtiğinize kadar en güvenli olanı kan testi bence yarını bekleyinGörünmüyor sanırsam
T+6 erken değil mi bazısı evet 5. Gün öğreniyor kimşsi 9 gün daha kanınıza yeni karışıyor olabilirSabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Evet kesinlikle kimyasal olabilir diye düşünüyorum hatta yükseldi belki düşüşe geçti bugün bilemem pgt de yaptırmıştık ama ona ragmen kimyasal olanda varmışBende gördüm ama her şey etkiliyormuş çizgiyi kaç saatlik idrarla yaptığınız ne kadar au içtiğinize kadar en güvenli olanı kan testi bence yarını bekleyin
Opu sonrası 2. Regli bekliyorumBence pozitif transferden sonra kaçıncı gündesiniz
Ne dıyım hayrlısı ınsallahT+6 erken değil mi bazısı evet 5. Gün öğreniyor kimşsi 9 gün daha kanınıza yeni karışıyor olabilir
İnsallah mecbur ıgnelere devam edıcem kesemem kafama görende keşke yapmasaydım kan gününe kadar mutlu devam ederdım Hıc degılseCanım aynısını yaşadım ağla ağla bir hal olduk eşimle kalktım fitilimi yaptım duamı ettim ki benim t+8 senin henüz çok erken modunu düşürme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?