19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Çok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.
benim bugün 14.günüm. 5-6. günler bariz karın ağrısı yaşadım. uzun zamandır belirtim yok ağrı yok dümdüzüm

Benimde 5. Gün embryosuydu 9. Gün kanda çıktı 3 gün Ovitrelle vurmuştum. Bence hiç bekleme ver kan çünkü Ovitrelle çok az arttırr
Hep yazılanları okuyunca 10 gün bekleyeyim dedim. Ya bugün verme imkanım yok sabahtan olsa sağlık ocağına giderdim de artık yarını beklerim

Hep yazılanları okuyunca 10 gün bekleyeyim dedim. Ya bugün verme imkanım yok sabahtan olsa sağlık ocağına giderdim de artık yarını beklerim
Canım bencede bekle benim de 9.gün değerim düşük çıktı bu sefer arttı mı artmadı mı stresi yaptım iki gündür

Çok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.
Hayırlısı olsun pozitifleri görmek çok güzel Göğüs ağrısı kasık ağrısı falan hiç mi olmadı doğal transfer miydi ilaçlı mı acaba

Bende sabaha karşı erken gebelik yaptım negatif çıktı. Sabah hemen kan verdim. Umudum yok ama hakkımızda hayırlısı olsun..

Merhabalar transferden sonra test yapana kadar bir belirtiniz oldumu bende CUNARTESİ Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfer yapıldı a kelite 2 embriyo yerleşti belirti oldumu merak ettim

Canım bencede bekle benim de 9.gün değerim düşük çıktı bu sefer arttı mı artmadı mı stresi yaptım iki gündür
Benimki yükseldi inşallah seninki de yükselir Rabbim sevincini tamamına erdirsin. Şişlide verdiysen kanı sonucun çıkması 3 saati buluyor

Ah be Gözün aydın canım Sağlıkla kolaylıkla devamı gelsin
Yaaa çok çok çok teşekkür ederim canım benim umarım sağlıklı bir gebeliktir ve kucağıma almak nasip olur. Senin içinde dua ediyorum umarım Emre hoca sana iyi gelecek ve en kısa sürede sende pozitifi görceksin <3

İnşallah canım benim içini ferah tut, güzel ilerleyecek Allah’ın izniyle Şimdi bu kadar senenin acısını cıkar tadını cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…