benim bugün 14.günüm. 5-6. günler bariz karın ağrısı yaşadım. uzun zamandır belirtim yok ağrı yok dümdüzümÇok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.
Hep yazılanları okuyunca 10 gün bekleyeyim dedim. Ya bugün verme imkanım yok sabahtan olsa sağlık ocağına giderdim de artık yarını beklerimBenimde 5. Gün embryosuydu 9. Gün kanda çıktı 3 gün Ovitrelle vurmuştum. Bence hiç bekleme ver kan çünkü Ovitrelle çok az arttırr
Canım bencede bekle benim de 9.gün değerim düşük çıktı bu sefer arttı mı artmadı mı stresi yaptım iki gündürHep yazılanları okuyunca 10 gün bekleyeyim dedim. Ya bugün verme imkanım yok sabahtan olsa sağlık ocağına giderdim de artık yarını beklerim
Hayırlısı olsun pozitifleri görmek çok güzelÇok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.
Merhabalar transferden sonra test yapana kadar bir belirtiniz oldumu bende CUNARTESİ Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfer yapıldı a kelite 2 embriyo yerleşti belirti oldumu merak ettimBen de dün 4aa 4ab çift embriyo transferi oldum embriyo glue kullanıldı (benim isteğim üzerine).İlaç olarak sadece transferden önce progestan fitil başlanmıştı ona devam ediyorum ekstra bir şey başlanmadı. Doğal siklus ilerleyip yaptık. Transferden sonra da hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor normaldir diye düşünüyorum. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz hepimizin yüzünü güldürür pozitifleri görürürüz
Transferden sonra belirtilerin oldumu yazabilirmisinTransferin 5. Günü kan verdim dayanamayıp :) korkarak verdim bu arada 6.94 çıktı değerim 0.5 üzeri gebelik demekmis ama inşallah bilmiyorum asıl cuma günü kan günüm
Ya ciddi misiiin, sen yine de kan ver bi bak belli olmaz canım beki geç yerleşmiştirBende sabaha karşı erken gebelik yaptım negatif çıktı. Sabah hemen kan verdim. Umudum yok ama hakkımızda hayırlısı olsun..
Benimki yükseldi inşallah seninki de yükselir Rabbim sevincini tamamına erdirsin. Şişlide verdiysen kanı sonucun çıkması 3 saati buluyorCanım bencede bekle benim de 9.gün değerim düşük çıktı bu sefer arttı mı artmadı mı stresi yaptım iki gündür
Evet pozitif canım hayırlı olsunkızlar elim ayağım titriyor nolur bişey diyin T+8 bugün 35,31 çıktı pozitif mi bu kalbim duracak Eki Görüntüle 3681757
kalbim durucak sabaha kadar ağladım olmadı diye hayatımda ilk kez bunu görüyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsunEvet pozitif canım hayırlı olsun
Çok şükür canım sağlıkla gelsinkalbim durucak sabaha kadar ağladım olmadı diye hayatımda ilk kez bunu görüyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Amiiin canım seninde hayırlı olsun <3Çok şükür canım sağlıkla gelsin
Ah bekalbim durucak sabaha kadar ağladım olmadı diye hayatımda ilk kez bunu görüyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Yaaa çok çok çok teşekkür ederim canım benim umarım sağlıklı bir gebeliktir ve kucağıma almak nasip olur. Senin içinde dua ediyorum umarım Emre hoca sana iyi gelecek ve en kısa sürede sende pozitifi görceksin <3Ah beGözün aydın canım Sağlıkla kolaylıkla devamı gelsin
Teşekkür ederimAmiiin canım seninde hayırlı olsun <3
İnşallah canım benim içini ferah tut, güzel ilerleyecek Allah’ın izniyleYaaa çok çok çok teşekkür ederim canım benim umarım sağlıklı bir gebeliktir ve kucağıma almak nasip olur. Senin içinde dua ediyorum umarım Emre hoca sana iyi gelecek ve en kısa sürede sende pozitifi görceksin <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?