19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

bi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersen
Burda muayene olduğum doktora sordum yerleşme kanamasıdır eğer kırmızıya dönerse gel dedi ama Allahıma şükür kırmızı bir şey görmedim. İnsan çok zor bulunca en ufak şeyde bile kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşıyor

Çok teşekkür ederim canım benim rabbime dua etmekten başka elimden de bir şey gelmiyor inşallah ben de bu kadarcıkla geçiririm hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim canım benim rabbime dua etmekten başka elimden de bir şey gelmiyor inşallah ben de bu kadarcıkla geçiririm hayırlısıyla
Zaten sende 19unda transfer olmuştun normal aynı zamanlarda yerleşme kanamasıdır kesin

kalbim durucak sabaha kadar ağladım olmadı diye hayatımda ilk kez bunu görüyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Resmen senin heyecanini ben de yaşadım şu an gerçekten çok güzel bir duygu aynı gün transfer olmuştuk hadi darısı başıma

Benimki yükseldi inşallah seninki de yükselir Rabbim sevincini tamamına erdirsin. Şişlide verdiysen kanı sonucun çıkması 3 saati buluyor
Canım çıktı çok şükür yükselmiş şişlide vermedim evin yakınında bir memorial verdi orda verdim 2200₺ ödedim ya

Canım çıktı çok şükür yükselmiş şişlide vermedim evin yakınında bir memorial verdi orda verdim 2200₺ ödedim ya
Çok şükür çok sevindim. Ben de dün 1400 TL ödedim ikinci kan için ücret ödememiz gerekiyormuş, olsun ya. Çok rahatladım ya senin de değerinin yükselmiş olmasina. Gözün aydinn
İlk değer düşük olduğu için beni haftaya kontrole çağırdılar muhtemelen seni de çağırırlar

Kızlar içim umutla doldu umarım isteyen herkese allah nasip eder yarın da benim kan verme günüm ve hiç test yapmadım benim için ne olur dua edin lütfen hepinizin dualarına ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…