19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Merhabalar transferden sonra test yapana kadar bir belirtiniz oldumu bende CUNARTESİ Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfer yapıldı a kelite 2 embriyo yerleşti belirti oldumu merak ettim
Çok hafif sızlama ve göğüs hassasiyeti oldu onun dışında bariz bi belirtim olmadı

Kızlar maşallah bu grupta çoğu kısıden güzel haber aldık bu bıle benı çok mutlu etti bızde güzel haber alalım hayrlısıyla ınsallah

bizim aramızda 1 gün var :) kese falan gördünüz mü siz ?
Benim doktorum 2, 2 buçuk hafta sonra kese ve kalp atışı için muayene demişti ama ben kendi çalıştığım hastanede 12. Gün bu pazartesi muayeneye gittim minik bir kese göründü. Doktor ikinciyi göremedim oluşadabilir olmayadabilir deyip 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama bugün sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı çok az şimdi de kramp şeklinde biraz ağrım var çok korkuyorum bir şey olacak diye

bi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersen

Canım korkma bende de bi sabah aşırı yoğun bi kahverengi akıntı gelmişti çok korktum Doktora yazdım daha ik gündür kesildi o akıntı ve Bugünde ağrım çok hafifledi olağan bişey dedi kırmızı olmadıkça korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…