19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Valla ebru hayal bile edemezdik ya şimdi başka streslerimiz var tabiki Rabbim hayırla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin benide arayacaklarını söylediler banada aynısını derler o zaman

Maşallah telaşımız hiç bitmiyor ama inşallah sağlıkla ilerlesin ya Baya çoğuz heralde bize bi liste lazım karışıyor

Valla ebru hayal bile edemezdik ya şimdi başka streslerimiz var tabiki Rabbim hayırla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin benide arayacaklarını söylediler banada aynısını derler o zaman
Doktorlar tedbirli davranmak istiyor stres yapacak bişey yok. Önemli olan değerin katlanarak artmış olması. Artık kotu seyler dusunmeyelim. Eğer dünyada nasibi yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelir. İyi düşünelim iyi olsun

Kesinlikle öyle sırıtıp duruyorum zaten

bi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersen
Canım benimde 2 gündür peçeteye sildiğimde kahverengi akıntı var doktorumu aradım şimdi 1 tane ilacı bıraktırdı

Kızlar içim umutla doldu umarım isteyen herkese allah nasip eder yarın da benim kan verme günüm ve hiç test yapmadım benim için ne olur dua edin lütfen hepinizin dualarına ihtiyacım var
inşallah seninde pozitif olacak dualarımdasın <3

Resmen senin heyecanini ben de yaşadım şu an gerçekten çok güzel bir duygu aynı gün transfer olmuştuk hadi darısı başıma
Amin amin darısı tüüüm emek verip heyecanla bekleyen güzel kadınlarımın başına sizin içinde çokça dua edicem <3

Canım ben sadece progestan fitil kullanıyorum başka bir şey kullanmıyor
Valla bende çok stres oldum bitane ilaç bıraktırdı ve normalde test günüm cumartesi yarın kan ver dedi ben önceden kan testi yaptırıp pozitif görmüştüm İnşallah birşey olmamıştır dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…