Valla ebru hayal bile edemezdik ya şimdi başka streslerimiz var tabiki Rabbim hayırla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin benide arayacaklarını söylediler banada aynısını derler o zamanÇok şükür çok sevindim. Ben de dün 1400 TL ödedim ikinci kan için ücret ödememiz gerekiyormuş, olsun ya. Çok rahatladım ya senin de değerinin yükselmiş olmasina. Gözün aydinn
İlk değer düşük olduğu için beni haftaya kontrole çağırdılar muhtemelen seni de çağırırlar
Teşekkür ederim ☺Aaaaaa çok sevindim ya
Çok şükürr. Daha kese kalp atışı konuşacağız buradaAmin canım, maşallah grubumuz baya pozitif gördü darısı bekleyenlere
İnşaAllah bu arada doktor benden 2 gün sonra değil 4 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi tekrar kan ver dedi acaba neden 4 gün sonraya istediÇok şükürr. Daha kese kalp atışı konuşacağız burada
Doktorlar tedbirli davranmak istiyor stres yapacak bişey yok. Önemli olan değerin katlanarak artmış olması. Artık kotu seyler dusunmeyelim. Eğer dünyada nasibi yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelir. İyi düşünelim iyi olsunValla ebru hayal bile edemezdik ya şimdi başka streslerimiz var tabiki Rabbim hayırla sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin benide arayacaklarını söylediler banada aynısını derler o zaman
Yada yeni bir sayfaMaşallah telaşımız hiç bitmiyor ama inşallah sağlıkla ilerlesin yaBaya çoğuz heralde bize bi liste lazım karışıyor
Kesinlikle öyle sırıtıp duruyorum zatenDoktorlar tedbirli davranmak istiyor stres yapacak bişey yok. Önemli olan değerin katlanarak artmış olması. Artık kotu seyler dusunmeyelim. Eğer dünyada nasibi yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelir. İyi düşünelim iyi olsun
Vardır doktorunun bir bildiği endişe ederek bişey yok fazlasıyla güzel bir değerle başladın maşallahİnşaAllah bu arada doktor benden 2 gün sonra değil 4 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi tekrar kan ver dedi acaba neden 4 gün sonraya istedi
Çok şükür yaKesinlikle öyle sırıtıp duruyorum zaten
Saol canım belki değer güzel diye öyle istemiştirVardır doktorunun bir bildiği endişe ederek bişey yok fazlasıyla güzel bir değerle başladın maşallah
Hadi inşallah sağlıkla gelsinBenim minicik 1 kese görünmüştü şimdi diğeri görünecek mi kalp atışı duyulacak mı stresi başladı
bi şey olmaz evham yapıyoruz yine doktounla bi görüş istersen
Canım benimde 2 gündür peçeteye sildiğimde kahverengi akıntı var doktorumu aradım şimdi 1 tane ilacı bıraktırdıBenim doktorum 2, 2 buçuk hafta sonra kese ve kalp atışı için muayene demişti ama ben kendi çalıştığım hastanede 12. Gün bu pazartesi muayeneye gittim minik bir kese göründü. Doktor ikinciyi göremedim oluşadabilir olmayadabilir deyip 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama bugün sabah uyandığımda kahverengi akıntım vardı çok az şimdi de kramp şeklinde biraz ağrım var çok korkuyorum bir şey olacak diye
Allah razı olsun canım benim yaaa hala inanamıyorum inşallah güzel artar sonu mutlu biter aminnnnnEvet bebeğiiim pozitiiifff allahıma şükürler olsun canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bak demiştim her şey çok güzel olucak diye
inşallah seninde pozitif olacak dualarımdasın <3Kızlar içim umutla doldu umarım isteyen herkese allah nasip eder yarın da benim kan verme günüm ve hiç test yapmadım benim için ne olur dua edin lütfen hepinizin dualarına ihtiyacım var
Amin amin darısı tüüüm emek verip heyecanla bekleyen güzel kadınlarımın başına sizin içinde çokça dua edicem <3Resmen senin heyecanini ben de yaşadım şu angerçekten çok güzel bir duygu aynı gün transfer olmuştuk hadi darısı başıma
Canım ben sadece progestan fitil kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorumCanım benimde 2 gündür peçeteye sildiğimde kahverengi akıntı var doktorumu aradım şimdi 1 tane ilacı bıraktırdı
Aminn Allah razı olsunHadi inşallah sağlıkla gelsin
Valla bende çok stres oldum bitane ilaç bıraktırdı ve normalde test günüm cumartesi yarın kan ver dedi ben önceden kan testi yaptırıp pozitif görmüştüm İnşallah birşey olmamıştır dua ediyorumCanım ben sadece progestan fitil kullanıyorum başka bir şey kullanmıyor
Sen ne zaman transfer oldunCanım ben sadece progestan fitil kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?