Belki o da yerleşme kanaması gibi düşünüp ondan kan istemiştir korkma içimizi ferah tutup dua edelim bol bolValla bende çok stres oldum bitane ilaç bıraktırdı ve normalde test günüm cumartesi yarın kan ver dedi ben önceden kan testi yaptırıp pozitif görmüştüm İnşallah birşey olmamıştır dua ediyorum
Ayın 19 unda oldum canım. 5. Günden beri de silik pozitifleri görmüştüm 11. Gün kan verdiğimde de 1695 çıkmıştı değerim daha da kan vermene gerek yok 2 hafta sonra kontrole gel kese ve kalp atışına bakalım dediSen ne zaman transfer oldun
Bilmiyorum canım ya böyle kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor ara ara oturunca daha çok ağrıyor sadece peçeteye sildiğimde geliyor korkuyorum yarın bir kan veriyimde İnşallah yükselmiştirAyın 19 unda oldum canım. 5. Günden beri de silik pozitifleri görmüştüm 11. Gün kan verdiğimde de 1695 çıkmıştı değerim daha da kan vermene gerek yok 2 hafta sonra kontrole gel kese ve kalp atışına bakalım dedi
Hangi ilacı bıraktırdı kan sulandırıcı falan mıBilmiyorum canım ya böyle kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor ara ara oturunca daha çok ağrıyor sadece peçeteye sildiğimde geliyor korkuyorum yarın bir kan veriyimde İnşallah yükselmiştir
Evet canımHangi ilacı bıraktırdı kan sulandırıcı falan mı
Tamam korkma hiç normal önlem amaçlı bıraktırmış tutunma kanamasıdırEvet canım
Neden içsem ne olurkiTamam korkma hiç normal önlem amaçlı bıraktırmış tutunma kanamasıdır
Benim de yine geldi az bişey ama çook açık kahve rengi bazen progestan fitil de yapabiliyormuş diye okudum ama bu zamana kadar hiç yapmamıştıBilmiyorum canım ya böyle kasıklarım adet olucak gibi ağrıyor ara ara oturunca daha çok ağrıyor sadece peçeteye sildiğimde geliyor korkuyorum yarın bir kan veriyimde İnşallah yükselmiştir
Mutlu olucaksın her şey çok güzel olucak inşallah allah biliyor ya içimiz ne çok istediğimiziAllah razı olsun canım benim yaaa hala inanamıyorum inşallah güzel artar sonu mutlu biter aminnnnn
Ben fitil değilde iğnesini vuruyorum göbektenBenim de yine geldi az bişey ama çook açık kahve rengi bazen progestan fitil de yapabiliyormuş diye okudum ama bu zamana kadar hiç yapmamıştı
Ay harika çok sevindim inşallah kalanlar da böyle güzel sonuçlar görür, beni de doktorum aradı kan ver bugün dedi yarın vericem dedim kabul etmiyor, işteyim dedim aksam çıkışta ver dedi, benim için zor bu ya, yarın eşimle gidecektim o şehir dışında şimdiKızlar sonuç çıktı 396,87
Bana sadece fitil olarak onu verdi başka bi ilaç vermedi kan sulandırıcı falan da kullanmadımBen fitil değilde iğnesini vuruyorum göbekten
Ooo çok iyi maşallah nasıl bir tutunmadır öyle maşallahKızlar sonuç çıktı 396,87
MaşallahKızlar bende aldım kan sonucumu şükür pozitif
Banada öyle dedi doktorum muhtemelen sürekli kan vermeyelim diye öyle dedi 4 gün sonra artışa göre direkt gün vermek için muhtemelenİnşaAllah bu arada doktor benden 2 gün sonra değil 4 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi tekrar kan ver dedi acaba neden 4 gün sonraya istedi
Normal bence ya hani artış iyi olsun ve günü daha rahat vermek için istiyorlardır muhtemelenKızlar benden de tekrar kan istediler 4 gün sonra normal mi acaba 3. Olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?