19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ya gerçekten kendiliğinden hamile kalan hiçbi kadın bu kadar pimpiriklenmiyordur. Biz tutsun diye ugrasıyoruz önce tutuyo değerimiz güzel yükselcekmi diye deliriyoruz yükseliyo yeterli mi diye korkuyoruz ayyy bu işin sonu yok galiba kızlarrr kaçıncı haftada rahat nefes alınıyo

Prednolü ne zaman bırakın dedi doktorunuz benimki hemen bugün bırak dedi içime sinmedi ya bende otoimmün hastalıklar var baska doktordan da görüş alıcam sanırım

Allah aratınca böyle oluyo işte sonra derler sanki bi senin çocuğun var niye üstüne bu kadar titriyosun vırt zırt onların kolayca sahip olduğuna biz binbir emekle ulaşıyoruz

Prednolü ne zaman bırakın dedi doktorunuz benimki hemen bugün bırak dedi içime sinmedi ya bende otoimmün hastalıklar var baska doktordan da görüş alıcam sanırım

Prednolü kullandın mı sen ya bana transferden sonra bıraktırdı hemen

Prednolü kullandın mı sen ya bana transferden sonra bıraktırdı hemen
Evet canım kullanıyorum benim bağışıklık hastalıklarım var vücudum kendi sağlıklı hücrelere saldırıyor bu sebeple aslında bagısıklık baskılama yapılması lazım bana ama bugun asıl test günüm olmamasına rağmen bırak dedi. İçime sinmesi. benim bu hastalıklarım olduğunu unutup Göz ardı ettiğini düşünüyorum

Ben de korktum niye bıraktırdı bana diye transfer gününe kadar içtim ben çünkü, bi konuş istersen doktorunla önemli olabilir bu haklısın

Canım hatırlat mutlaka sen üzerine düş. Benim katil hücrem pozitif. Gebelik olsaydı prednole biraz daha devam edicez demişlerdi.
O nedenle lütfen es geçme.

Canım hatırlat mutlaka sen üzerine düş. Benim katil hücrem pozitif. Gebelik olsaydı prednole biraz daha devam edicez demişlerdi.
O nedenle lütfen es geçme.
Yaa dimi içime hiç sinmemişti zaten hep okuduğum da bir süre daha devam ettirmiş doktorlar. Arayıp sorayım tekrar ben

Doğurunca tecrübe ile sabit

Doktorum bugün ilaçlara aynen devam kesme hiçbirini dedi prednol de kullanıyorum

Onu ben transferden beş gün önce başladım transfer günü bıraktım. 5 gün kullandım bıraktım yani

Kızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor

Kızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor
Tatlım ben kahve değilde çay ve sigara bağımlısıydım sigarayı transferden 1 gün önce çayı da transferle kestim. Günde 1 açık bardak içiyorum kahve hiç içmiyorum bu konuda özel olarak doktorum sigara alkold kafeinden uzak dur dedi ama günde 1 bardak kahveden zarar gelir mi bilmiyorum gebeler içiyo genelde

Kızlarrrr gebelik olumsuz olan kımm varsa mutlaka sayfama gelın gebe kalmanız ıcın ucretsız nefes ve medıtasyon calısması yaptırıcam tanıdıklarınız varsa gebe kalmak ıcın ugrasan söyleyın mutlaka temız beden temız ruh temız zıhın lazım bıze butun kadınlara umut olsun ıstıyorum bende pozıtıf haberımı aldım şükürler olsun kadınlarımıza destek olmak ıstıyorum bu sürecte ınst didemiledönüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…