İnşallah bir sorun yaşamadan hayırlısıyla su günleri de atlatırız. Ne düşüneceğimi ben de hiç bilmiyorum artıkBilmiyorum ki canım hastanede aynı aslında hemşire hattı o şekilde dedi chatgpt artış devamlı mı görmek için birde kese için hesaplayıp çagırıyorlarmış onun için diyor
Aynen sanki hep bir şey çıkıyor gibiİnşallah bir sorun yaşamadan hayırlısıyla su günleri de atlatırız. Ne düşüneceğimi ben de hiç bilmiyorum artık
Öyle gerçekten. Bi seviniyoruz bi üzülüyoruz. Dua edelim de bu kısmı da kolaylıkla atlayıp rahat bir nefes alalım artıkAynen sanki hep bir şey çıkıyor gibi
Ahaahah ben sürecimin tamamını onunla ilerlettim
İnşallah canımHadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Ben içmiyorum bana direk yasak dediler çok canın çekerse kafeinsiz olur dediler. Çayo da açık günde 2-3 bardak. Valla benimde kajve çok canım çekiyor. Acaba ne zamana serbest olurKızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor
Ya ben yarım çay bardağı içtim gecen cok iyi geldi 2 bardak cay 1 bardak kahve sınırı koydu banaBen içmiyorum bana direk yasak dediler çok canın çekerse kafeinsiz olur dediler. Çayo da açık günde 2-3 bardak. Valla benimde kajve çok canım çekiyor. Acaba ne zamana serbest olur
İnşallah canımÖyle gerçekten. Bi seviniyoruz bi üzülüyoruz. Dua edelim de bu kısmı da kolaylıkla atlayıp rahat bir nefes alalım artık
Ay hadi inşallah miniklerin kalp atışını kolay şekilde genelik geçirdiğimizide biribirimize söyleyelim9. Gün 71
11. Gün 213
5. Gün embriyosu
İnsallahhhh çok dua ediyorum bunun için. Kimsenin sevinci yarım kalmasınAy hadi inşallah miniklerin kalp atışını kolay şekilde genelik geçirdiğimizide biribirimize söyleyelim
Hayırlı olsun çok sevindim yücel hocaya mı haftaya da gebelik takibi de yapıyor muVerdim canım güzel yükselmiş çok şükür ama ilk değer düşük başladığı için haftaya kontrole çağırdı. İnşallah her şey yolunda gider
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim yücel hocaya mı haftaya da gebelik takibi de yapıyor mu
Yarın benim de İpek hoca bakacakmış opu olacağım tekrar:) sağlıcakla geçir gebeliğini inşaAllah hayırlısı kolaylıkla olsunTeşekkür ederimİpek hoca bakacakmis
Gebelik takibi yapmıyorlar kalp atışında kadar takip ediyorlar sadece
Kan değeri 1000 i geçince vajinal ultrason ile gözüküyor geneldeKeseyi ve bebeği gören var mı şimdi aramızda, bu ne zaman belli oluyor arkadaşlar
Teşekkür ederim senin de her şey yolunda gider inşallah. Güzel haberlerini bekliyorumYarın benim de İpek hoca bakacakmış opu olacağım tekrar:) sağlıcakla geçir gebeliğini inşaAllah hayırlısı kolaylıkla olsun
Ben yapmak istiyorum ama azıcık eğilip kalkınca karnıma ağrı giriyor korkup bırakıyorum. Bu ağrı normaldir inşallah yaBu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum
Çok ağır iş değil tabi ama en azından dik süpürge ile evi süpüreyim yeter günde 3 kez ev süpüren biri olarak çok bile dayandımBen yapmak istiyorum ama azıcık eğilip kalkınca karnıma ağrı giriyor korkup bırakıyorum. Bu ağrı normaldir inşallah ya
Ben de yapmak istiyorum evdeki dağınıklığı gördükçe moralim bozuluyor eşim sağ olsun yapıyor ama istediğim gibi olmuyor hiçÇok ağır iş değil tabi ama en azından dik süpürge ile evi süpüreyim yeter günde 3 kez ev süpüren biri olarak çok bile dayandımağrı bence birazda piskolojik canım birşey olacak diye korktuğumuz için öyle hissediyoruz
Doktoruna bir danışsaydım canım, ben aslında hiç yatmadım hep aktiftim yemek çamaşıt bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme hep yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım eşim yapıyor saolsun ama bazen geç geliyor ev 2 gün süpürülmemiş oluyor evde çocuk var iater istemez dökülüyor birşeyler gözüme batıyor sabahtan beri zor duruyorum süpürgeyi elime almamak içinBen de yapmak istiyorum evdeki dağınıklığı gördükçe moralim bozuluyor eşim sağ olsun yapıyor ama istediğim gibi olmuyor hiç
Ağrı bu arada psikolojik değil gerçekten var benim. İki gündür geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?