Aynen banada aynı devam et dediDoktorum bugün ilaçlara aynen devam kesme hiçbirini dedi prednol de kullanıyorum
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahİnşallah canım bakalım yarın sabah acil kan istedi doktor
Ben içiyorum kızlar, 9. haftadayım. Doktorum kendini kasma, ama günde 200 mg ı geçmemeye dikkat et dedi. Al kahveni yürüyüşünü yap dedi. Her gün içmiyorum ama arada sırada canım isterse küçük boy içiyorum.Kızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor
İsmini okuyunca supernatural dean geldi aklımaBen içiyorum kızlar, 9. haftadayım. Doktorum kendini kasma, ama günde 200 mg ı geçmemeye dikkat et dedi. Al kahveni yürüyüşünü yap dedi. Her gün içmiyorum ama arada sırada canım isterse küçük boy içiyorum.
Bazen isteniyormuş diye okudum normaldir benceKızlar benden 3. Kez kan istediler 4 gün sonra normal mi ?
Ben hepsini düşünüyorm ama aklımdan savıyorum çünkü hepsini yaşadım önceden hiç kafama takmıyorum ptesi bi kaç ihtimal daha elenecek inşallahBoş gebelik ya da kimyasaldan pek endişem yok. Aklımda sadece dış gebelik ihtimali kaldı
İnşallah canımBazen isteniyormuş diye okudum normaldir bence
Korkma canım bak ben sabaha kadar ağladım olmadı diye rabbim sabah yüzümü güldürdü. Hayırlısı olacak senin içinde öyle düşün pozitif ol hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben inanıyorum ki sen de kan sonucunu görünce buraya mutlulukla pozitif yazmaya koşacaksınKızlar ben kan vermek istemiyorum ya offf
Korkma canım bak ben sabaha kadar ağladım olmadı diye rabbim sabah yüzümü güldürdü. Hayırlısı olacak senin içinde öyle düşün pozitif ol hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben inanıyorum ki sen de kan sonucunu görünce buraya mutlulukla pozitif yazmaya koşacaksın
Umarım öyle olur canımKorkma canım bak ben sabaha kadar ağladım olmadı diye rabbim sabah yüzümü güldürdü. Hayırlısı olacak senin içinde öyle düşün pozitif ol hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben inanıyorum ki sen de kan sonucunu görünce buraya mutlulukla pozitif yazmaya koşacaksın
Değerin kaç çıktı pekiKızlar benden 3. Kez kan istediler 4 gün sonra normal mi ?
Sizin kaçıncı günde bu değerDeğerin kaç çıktı peki
Benimki 213 çıkınca haftaya erken ultrason muayenesi olacak düşük değerler başladığı için dediler. Umarım sorun yoktur
Haklısın. Bu korkular hiç gecmicek galibaBen hepsini düşünüyorm ama aklımdan savıyorum çünkü hepsini yaşadım önceden hiç kafama takmıyorum ptesi bi kaç ihtimal daha elenecek inşallah
9. Gün 71Sizin kaçıncı günde bu değer
Canım 9.gün 53 11.gün 156Değerin kaç çıktı peki
Benimki 213 çıkınca haftaya erken ultrason muayenesi olacak düşük değerler başladığı için dediler. Umarım sorun yoktur
Seninki de çok güzel artmış niye tekrar istediler acabaCanım 9.gün 53 11.gün 156
Bilmiyorum ki canım hastanede aynı aslında hemşire hattı o şekilde dedi chatgpt artış devamlı mı görmek için birde kese için hesaplayıp çagırıyorlarmış onun için diyorSeninki de çok güzel artmış niye tekrar istediler acaba
Ben de mi gidip versem acaba 4 gün dolunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?