19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor
Ben içiyorum kızlar, 9. haftadayım. Doktorum kendini kasma, ama günde 200 mg ı geçmemeye dikkat et dedi. Al kahveni yürüyüşünü yap dedi. Her gün içmiyorum ama arada sırada canım isterse küçük boy içiyorum.

İsmini okuyunca supernatural dean geldi aklıma

Boş gebelik ya da kimyasaldan pek endişem yok. Aklımda sadece dış gebelik ihtimali kaldı
Ben hepsini düşünüyorm ama aklımdan savıyorum çünkü hepsini yaşadım önceden hiç kafama takmıyorum ptesi bi kaç ihtimal daha elenecek inşallah

Kızlar ben kan vermek istemiyorum ya offf
Korkma canım bak ben sabaha kadar ağladım olmadı diye rabbim sabah yüzümü güldürdü. Hayırlısı olacak senin içinde öyle düşün pozitif ol hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben inanıyorum ki sen de kan sonucunu görünce buraya mutlulukla pozitif yazmaya koşacaksın

Umarım öyle olur canım

Seninki de çok güzel artmış niye tekrar istediler acaba
Ben de mi gidip versem acaba 4 gün dolunca
Bilmiyorum ki canım hastanede aynı aslında hemşire hattı o şekilde dedi chatgpt artış devamlı mı görmek için birde kese için hesaplayıp çagırıyorlarmış onun için diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…