19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar merhaba. İstanbulda yaşıyorum. Transferi pozitif çıkan arkadaşlar acaba istanbulda hangi doktorlara gittiniz .

Kızlar genel kan testi istedi mi doktorlarınız ya da siz verecek misiniz?

Merhaba ben sabah verdim test öğleden sonra çıkacakmış bekliyorum. Dün 10. Günüm çizgiyi gördüm. Bugünde kanı merak ediyorum paylaşırım
Sizinde 2. transfer mi sanki daha öncede denemiştiniz baska topiclerde görmüştüm anlış mı hatırlıyorum acaba ya :))

Gebelikten sonra sanırım yapılması gerekiyor. Ben baktırdım bugün benim tsh sorunum vardı az yüksek. Ferritin de baya düşük

Belirti 3.4 günler karın ağrısı ile başladı bel.agrisi hafif yaşadım ve inanılmaz uyku isteği oldu bende
Bende sadece ara ara kasıkalrımda yanma ve batma oluyor normalde gece 1 2 ye kadar oturudum ama şimdi 11 12 de uykum geliyor yatıyorum onun dışında hiç bir belirtim yok ya bugün transferin 7 günü salo testi yapıcam

Bende sadece ara ara kasıkalrımda yanma ve batma oluyor normalde gece 1 2 ye kadar oturudum ama şimdi 11 12 de uykum geliyor yatıyorum onun dışında hiç bir belirtim yok ya bugün transferin 7 günü salo testi yapıcam
Benim de transferin 7. Günü siz 27 kasım da mı transfer oldunuz. Test yapsak çıkarmı acaba benim 4. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün embriyosuydu. .

Kasımda 3.gün embriyosu transferi olup pozitif gören var mı? Bende aralık ayı içerisinde 3.gün embriyosu transferi olacağım eğer bir problem çıkmazsa. Umarım herkes pozitif sonuçlar alabilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…