- 18 Temmuz 2023
- 106
- 34
- 28
- 26
Bende Bahçeçi Umut Mehmet reşit asoğluAmerikan Hastanesi Nişantası ama doktorum dışarıdan Öznur Dündar Akın, siz de istanbulda misiniz?
Hadi inşallah Allahım <3Çok güzel. Hayırlı olsun
Merakla bekliyorumm. Hayırlı güzel sonuç gelir inşallahMerhaba ben sabah verdim test öğleden sonra çıkacakmış bekliyorum. Dün 10. Günüm çizgiyi gördüm. Bugünde kanı merak ediyorum paylaşırım
Hala bekliyoruuuz nedense pozitif hissediyorum kızlar bilmiyorum ya inşallahSonucun çıktı mı
İnşallah olumlu sonuçlar gelir canımMerhaba ben sabah verdim test öğleden sonra çıkacakmış bekliyorum. Dün 10. Günüm çizgiyi gördüm. Bugünde kanı merak ediyorum paylaşırım
Öyle olacak inşallahhHala bekliyoruuuz nedense pozitif hissediyorum kızlar bilmiyorum ya inşallah
Sizinde 2. transfer mi sanki daha öncede denemiştiniz baska topiclerde görmüştüm anlış mı hatırlıyorum acaba ya :))Merhaba ben sabah verdim test öğleden sonra çıkacakmış bekliyorum. Dün 10. Günüm çizgiyi gördüm. Bugünde kanı merak ediyorum paylaşırım
Bençm ilk denemem, iki tane doğal gebelik düşükle sonlandı.Sizinde 2. transfer mi sanki daha öncede denemiştiniz baska topiclerde görmüştüm anlış mı hatırlıyorum acaba ya :))
Bende sadece ara ara kasıkalrımda yanma ve batma oluyor normalde gece 1 2 ye kadar oturudum ama şimdi 11 12 de uykum geliyor yatıyorum onun dışında hiç bir belirtim yok ya bugün transferin 7 günü salo testi yapıcamBelirti 3.4 günler karın ağrısı ile başladı bel.agrisi hafif yaşadım ve inanılmaz uyku isteği oldu bende
İnşallah bu gebeliğiniz sonuna kadar sağlıkla gider kucağınıza almak nasip olsun <3Sen
Bençm ilk denemem, iki tane doğal gebelik düşükle sonlandı.
Benim de transferin 7. Günü siz 27 kasım da mı transfer oldunuz. Test yapsak çıkarmı acaba benim 4. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün embriyosuydu. .Bende sadece ara ara kasıkalrımda yanma ve batma oluyor normalde gece 1 2 ye kadar oturudum ama şimdi 11 12 de uykum geliyor yatıyorum onun dışında hiç bir belirtim yok ya bugün transferin 7 günü salo testi yapıcam
Gittim oraya ben de Nur Hocayla görüşmüstüm ama çok kalabalık diye devam etmedimBende Bahçeçi Umut Mehmet reşit asoğlu
İnşallah herkesinGittim oraya ben de Nur Hocayla görüşmüstüm ama çok kalabalık diye devam etmedimne güzel olmuş sizin de, sonrası da daha iyi olur insallah
bebişim çıkmadı mı sonucunnn merak ediyorum seni inşallah pozitif gelmiştirHala bekliyoruuuz nedense pozitif hissediyorum kızlar bilmiyorum ya inşallah
Merak ettik canım seni çıkmadı mı sonucunHala bekliyoruuuz nedense pozitif hissediyorum kızlar bilmiyorum ya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?