- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
Geçen hafta Polenezköy e gittik. Ben,eşim ve yeğenim 3 kişilik kahvaltı 142 lira tuttu. 10 lira da vale midir nedir o çaktı :)Konu sahibi O Oneydigiizzz nerdesin ???
Geçinilmez geçinen arkadaşında gider elini ayağını öperim.
Net.......
Bende Ankara da yaşıyorum Yaşamkent de
Kendi evim rutin ödemeler dışında ve akaryakıt alımı çıkınca maaşımdan elimde kalan 3000TL.
Oğlum devlet okulunda,
Bir hafta sonu hadi sıkıldık çıkalım desek 200TL bırakıp geliyoruz.
Ama eve dönerken elimizde poşet filan olmuyor elimiz boş gidip, boş dönüyoruz...
Geçen hafta Polenezköy e gittik. Ben,eşim ve yeğenim 3 kişilik kahvaltı 142 lira tuttu. 10 lira da vale midir nedir o çaktı :)
Lükse giriyor diyip vazgeçmem tabi bu tür şeylerden. Ki olmalı da bana göre.
Kızılayın ara sokaklarını gezin. Oralarda uygun fiyatlı kıyafetler var bugün gördüm yemekte 25 lira normal değilmi? Yemek sonuçta yani etli bise yiyosaniz bide ucuz bileNeler o uygun yerler acaba?
Pazarda bile 50 lira altına bluz yok yahu!
Yemek desek adam başı minimum 25 tl o da tek çeşit herhangi bir şey.
Kurtlanma olmuyor mu? En büyük fobimde kendisi
Neler o uygun yerler acaba?
Pazarda bile 50 lira altına bluz yok yahu!
Yemek desek adam başı minimum 25 tl o da tek çeşit herhangi bir şey.
Mesela benim içinde böyle:) bende vazgeçmem ha söylenirim oha 2 kişiye 120 tl diye ama giderim :)) aynı şekilde kahve içmekte öyle. Her gün olmasa bile haftanın 5 günü içiyorum. Eee sigaram yok alkolüm yok bi kahveyede 10 tl verebileyim :)))Geçen hafta Polenezköy e gittik. Ben,eşim ve yeğenim 3 kişilik kahvaltı 142 lira tuttu. 10 lira da vale midir nedir o çaktı :)
Lükse giriyor diyip vazgeçmem tabi bu tür şeylerden. Ki olmalı da bana göre.
Böylede zor sizin için Allah kolaylık versinCanım çok istiyorumda 37 yaşında bi kadına kimse iş vermiyor bazen diyorum gidip bulaşıkçılık yapayım ne olucak benim ki istemiyor
Aynen ne için yaşıyoruz ki sadece nefes almak için miÇok insani ihtiyaçların da adı artık lüks olmuş,üzücü...
Sağol canım aminBöylede zor sizin için Allah kolaylık versin
4 duvar beton için sanırım.Aynen ne için yaşıyoruz ki sadece nefes almak için mi
Valla hayata nerden, nasıl baktığın, nasıl yaşadığın önemli.
Standartları sen belirleyeceksin.
Ben şu an 4 bin lira ile geciniyorum ama standartları gel bana sor.
Evimiz yok.
Aracımız var.
Tüp bebek ve ameliyatlara para oluk gibi harcanıyor.
Neyse ameliyat kısmı bitti.
Tüp bebek kismi ile boğuşuyoruz.
Bu harcamalar disinda elimize kalan 4 bin.
Ben standartlarımı begenmiyorum su an belki baskasi begenir.
Mesela benim icin vazgeçilmezin mutfak harcamalari asla kisamam.
Dolabimda her türlü yiyecek ararim.
Gece cnm yiyecek istediginde alternatifim cok olmali.
Ama bakiyorum etrafima mutfaga fare düşse kafasi kirilir ama ev ödüyor. Yada arabasi var benzin gidicek die kapida yatiyor araba.
2300 tl standartlarini karsiliyor ise neden olmasin gecinirsin.
Bence de abartmaya gerek yok ucuz ama çok güzel kıyafetler varAz evvel mavi jeanstan 60 liraya gomlek aldim. Pazarda 50 liraya nasil olmaz?
Pek pazar kulturum yok ama pazar bu kadar pahaliysa gidin avmler agzina kadar 20 30 lira bluzle dolu.
Tek başıma 1+1 evde oturuyorum. Kirası 375 lira, faturalarda da elektrik en fazla 30 civarı geliyor, su aylık 10 lira (faturası yok ön ödemeli sistem var, karta yükleyip kartı sayaca okutup ödediğiniz kadar kullanıyorsunuz) doğalgaz en soğuk aylarda 90 civarı geldi normalde de 10-50 lira arası gelir. Bi tek internet pahalı 65 lira. Babam bütün faturalarımı ve kiramı öder, üstüne bana aylık 400-600 lira harçlık gönderir. 470 de öğrenim kredim var. Bebek gibi bir de kedim var. İkimize yetmiyor bu para. Yetmiyor. Yazılanları okudukça şehrim ucuzmuş dedim. Maydanoz-dereotu tarzı yeşillikler tanesi 1 lira, kirazın kilosu 14-16 lira. Kuaföre ağda dışında gitmem, komple ağda da 50-70 civarı şehirde. Kaş bıyık 20, röfle-ombre en fazla 200, kesim+fön 30. 2 yıl önce ombre yaptırmıştım 120’ye iki fön bi kesim de vardı içinde. Ev fiyatları da uygun, şehrin göbeğinde caddeden 2-3 ara sokakta rahatlıkla 500’e kiralık 3+1 bulunuyor. Residencelar dışında yeni apartmanlar da 100-350 bin arası gidiyor. -2+1 residence 450 bine alınabiliyor bu arada- . Antalya’da da ev fiyatları iyiymiş gayet, biz 2015’te havuzlu güvenlikli lüx bir siteden 2+1 90metre kare daire aldık, 265 bine. Üstelik merkezi bir yer. Şimdi aynı sitede zemin kat 335’e satıldı, bizim üçüncü kat 350-400’e alıcısı var babam satmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?