- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
İşte onu da diyorum 25 liraya çok diyor arkadaş 15 e var diyorum oda şüpheye dusuruyor insanı yani.bence 25 normal et sonuçta. Hazrlanisi falanda var bunun yanında birsuru salata bilmem ne çıkarıyorlar.Acaba ne eti o da muallak tabi
İşte onu da diyorum 25 liraya çok diyor arkadaş 15 e var diyorum oda şüpheye dusuruyor insanı yani.bence 25 normal et sonuçta. Hazrlanisi falanda var bunun yanında birsuru salata bilmem ne çıkarıyorlar.
25 uygun bile bence. Pis pis hamburger menuler o fiyata artik. Tabi her pahali da kaliteli diye bir sey yok ama ucuz etin de yahnisi yenmez.İşte onu da diyorum 25 liraya çok diyor arkadaş 15 e var diyorum oda şüpheye dusuruyor insanı yani.bence 25 normal et sonuçta. Hazrlanisi falanda var bunun yanında birsuru salata bilmem ne çıkarıyorlar.
aynı okul mezunuyuz sizle.Okul ortamını bilirsinizBebeğime yakın zamanda 2 kitap aldım, kitap dediysem çocuklu aileler anladı renkler ve şekiller içeren kartonumsu 8 sayfalı şey.
Tanesi 40 liraydı!
Benim durumum iyi derdim eskiden ama bu devirde iyi diyebilmek mucize olmuş.
Çünkü yukarıda saydıklarınızı çocuklardan yapamıyoruz ama yine ucu ucuna yetiyor her şey.
Aylık gelir 20 bin üzeri olmalı ki durum iyi diyebilelim.
aynı okul mezunuyuz sizle .Öğrenciyken ve bekar çalışırken gayet havalı cool yaşardım kendimi üstün görürdüm hatta okul ortamından .Amaaa son yıllarda çocuk masrafı artı aşırı hayat pahalılığı beni ve eşimi para hesap eder duruma düşürdü orta halli diyorum artık yakında üst ortadan alt ortaya düşeceğiz az kaldı.her gün kuaföre giden manikür pedikür lens ihmal etmeyen ben şimdi sene de bir yaptırdığım röfleyi hesap ediyorum çocuğun geleceği için .yurtdışına çıkmıyorum artık sene de 1 er haftalık bir kış bir yaz tatiline düşürdüm.aynen dediğiniz gibi bugün ada kitapevinden çocuğa 2 zeka oyunu aldım ucuzlarından o da 72 tl verdim çıktım.bir keten gömlek aldım en ucuz 129 a buldum .kendim yemek yemedim kızım yedi sadece orta halli kozmetiğe 90 tl verdim .Asgari ücret yeter biz çok mutluyuz diyenlerde mi sorun var ben de mi vallahi şaşıyorum artık .Ha avm ye benzin parasını saymadım daha ve doyasıya alışveriş yapamadımBebeğime yakın zamanda 2 kitap aldım, kitap dediysem çocuklu aileler anladı renkler ve şekiller içeren kartonumsu 8 sayfalı şey.
Tanesi 40 liraydı!
Benim durumum iyi derdim eskiden ama bu devirde iyi diyebilmek mucize olmuş.
Çünkü yukarıda saydıklarınızı çocuklardan yapamıyoruz ama yine ucu ucuna yetiyor her şey.
Aylık gelir 20 bin üzeri olmalı ki durum iyi diyebilelim.
süper yorumlar tebrik ederim dünya ülkemiz hayat teknoloji bu kadar geniş ve sınırsızken biz niye eve tıkılıp para harcamamak için bir nevi yarı açık cezaevi hayatı yaşayalımE ömür bitiyor işte, tv başında, belki birkaç cadde adımlayarak bitiyor ömür.
Hatıralar bilindik, tekrarda, günü bitir, yaşa, yarını hesapla, yaşa, biriktirmeye çalış hop bi şey çıksın sıfıra sıfır, yaşa, tv zapla, kol bacak ağrır, bel tutmaz, yaşa öl... Bu kadar. Ev içinde, konu komşu arasında muhabbette, akraba ziyaretleri ve birkaç piknikte, çoluk çocuk arada dondurma yemeye çık derken geçir bitir hayatını işte.
Valla ben şaşıyorum. İnsan nasıl "Öahh" demeden diş sıka sıka ve bunu da normal sayarak yaşayıp göçüp gidebiliyor...
size de saygı duyarım ben ama alışkanlıklar ve standartlar farklıdır ve ben arkadaş çevreme göre gayet az harcayan onlara göre dar gelirli sayılırım 200 bin euroluk araçlara rahatça binen var 1560 nekiValla ben herşeyden gönlümce alıp ,senin ödediğin miktarın yarısıyla tamamlıyorum alisverisimi . Nasıl oluyor hem istediğini alamayıp hem 1650 lira ödemek ? Kontrol ettin mi fişini faturanı ?
Evde kaç kişisiniz?? Biz iki kişi 500 tutuyor o grosslardan yaptığımız 200-300 civarıda denk geldikce marketten ufak tefek günlük süt vs alıyoruz. Eşime okutacağım :)) aylık 700 civarı mutfak masrafı aşırı diyor :))size de saygı duyarım ben ama alışkanlıklar ve standartlar farklıdır ve ben arkadaş çevreme göre gayet az harcayan onlara göre dar gelirli sayılırım 200 bin euroluk araçlara rahatça binen var 1560 neki
doğru evetÇayyolu mu
hellim peyniri kaymak Siirt fıstığı badem fındık pastırma kıyma tutuyor vallahi.ben vejeteryanım et yemem zaten .ama bizim eve tavuk hiç girmez sığır ya da koyun eti sadece e o da pahalı eşim kızartmayı bile sızma zeytinyağıyla yaptırır margarin Ayçiçek yemeyiz.çoba için krema dolmalık fıstık çok pahalandı.kız avakado altın çilek sever mutlaka aldırır her hafta elma yemez muz yer sıkma portakal suyu içer her sabah e hesaplayınca 1500 ü rahat buluyor market.bu toptan kısmı 2 güne bir eve yakın marketlerdend e alışveriş yapılıyor illaki dondurulmuş pizza dondurma extralar 2500 rahat buluyor diyor eşim o da şikayetçi ama yemekten kısamıyoruz biz en fazla günubirlık gezilerden kısıyoruz brunch a gitmiyoruz artık sık sık vs .Evde kaç kişisiniz?? Biz iki kişi 500 tutuyor o grosslardan yaptığımız 200-300 civarıda denk geldikce marketten ufak tefek günlük süt vs alıyoruz. Eşime okutacağım :)) aylık 700 civarı mutfak masrafı aşırı diyor :))
Hemen hemen buna benzer şeyler bizimde. Çocuk varsa mantıklı.Muhtemelen çocuğum olsa bizimde o kadar olacak. Hayat gerçekten çok pahalı. Ankarada kıytırık diyip beğenmediğimiz yerlerde bile en kötü 100 lira verip kalkıyorsun masadan. Ben malum kahve zincirine gidiyorum genelde ucuz olduğu için:)hellim peyniri kaymak Siirt fıstığı badem fındık pastırma kıyma tutuyor vallahi.ben vejeteryanım et yemem zaten .ama bizim eve tavuk hiç girmez sığır ya da koyun eti sadece e o da pahalı eşim kızartmayı bile sızma zeytinyağıyla yaptırır margarin Ayçiçek yemeyiz.çoba için krema dolmalık fıstık çok pahalandı.kız avakado altın çilek sever mutlaka aldırır her hafta elma yemez muz yer sıkma portakal suyu içer her sabah e hesaplayınca 1500 ü rahat buluyor market.bu toptan kısmı 2 güne bir eve yakın marketlerdend e alışveriş yapılıyor illaki dondurulmuş pizza dondurma extralar 2500 rahat buluyor diyor eşim o da şikayetçi ama yemekten kısamıyoruz biz en fazla günubirlık gezilerden kısıyoruz brunch a gitmiyoruz artık sık sık vs .
ona da gitmiyorum artık çocuğa kitap giyim almak için malum ünlü marka yerine mc d.den ucuz kahve alıyorum avm de çocuğa hakkını vererek bakmak eğitmek çok çokkk masraflıHemen hemen buna benzer şeyler bizimde. Çocuk varsa mantıklı.Muhtemelen çocuğum olsa bizimde o kadar olacak. Hayat gerçekten çok pahalı. Ankarada kıytırık diyip beğenmediğimiz yerlerde bile en kötü 100 lira verip kalkıyorsun masadan. Ben malum kahve zincirine gidiyorum genelde ucuz olduğu için:)
Ayyy işte bu yüzden bebek olayını hep ertelemiştim, ya yetemezsem diye. Şimdi bebek planı içindeyiz termos stokluyorum bende malum kahvecilerden :))bilmem kaç liralık termosumun içine filtre kahvemi demleyip park annesi olacağım günleri iple çekiyorum :)) sevgiler :)ona da gitmiyorum artık çocuğa kitap giyim almak için malum ünlü marka yerine mc d.den ucuz kahve alıyorum avm de çocuğa hakkını vererek bakmak eğitmek çok çokkk masraflı
O 15 yazan yemeklerin içinde bir çimdik et vardir gerisi yağ vs.katkı maddesi doludur.yoksa nasıl kar etsin.düzgün ederinde yemek lazım.mesela burada lahmacuna 4 lira diyorlar ama içine kıyma yerine soya koymuşlar.bunda soya var kıyma yok diyincede olurmu soya ne kıyma var diye üste çikiyolar bideValla dün isyerime bi lokantanin yemekleri yazan kağıt varya adı neydi unuttm:) o geldi. Beyti 15 et döner 15 falan yazıyordu baya baya ucuzdu yani. Diyorum ya cesit çok fazla heryerde fiyat bir değil. Arastrmaniz lazım. Uğraşmak isterseniz tabi
Valla ben 25 lira döner için çok pahalı yazan arkadaş için söyledim 15 liraya da var diye yoksa gerçekten konu et olunca ucuzundan her zman uzak dururm. gerçi her yemek için öyle yemek bu sonuçta insan rahat şüphe duymadan yiyebilmeliO 15 yazan yemeklerin içinde bir çimdik et vardir gerisi yağ vs.katkı maddesi doludur.yoksa nasıl kar etsin.düzgün ederinde yemek lazım.mesela burada lahmacuna 4 lira diyorlar ama içine kıyma yerine soya koymuşlar.bunda soya var kıyma yok diyincede olurmu soya ne kıyma var diye üste çikiyolar bide
süper yorumlar tebrik ederim dünya ülkemiz hayat teknoloji bu kadar geniş ve sınırsızken biz niye eve tıkılıp para harcamamak için bir nevi yarı açık cezaevi hayatı yaşayalım
ankara da oturanlar bilir ramazan alışverişine nev gross a gittik ucuz olsun diye herşeyden gönlümüzce almadık bile vallahi 1560 tl tuttu asgari ücretle geçinenlere mucize insanlar diyorum ben umarım istedıkleri gelirlere ulaşırlar .herkesin iyi yaşamak hakkı bence
Valla dün isyerime bi lokantanin yemekleri yazan kağıt varya adı neydi unuttm:) o geldi. Beyti 15 et döner 15 falan yazıyordu baya baya ucuzdu yani. Diyorum ya cesit çok fazla heryerde fiyat bir değil. Arastrmaniz lazım. Uğraşmak isterseniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?