- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
Aaa komşuymuşuz. O siteye yakın oturuyorum. Ama o daireler çok çok güzel ve büyük:)Yok astim :)
Şu an tv izliyorum 5 dk içindeki reklamlar Sur Yapı, Cubes Ankara, Yenitepe İzmir, gene Sur Yapı :)) oh cola reklamlarından kurtulduk derken bunlar çıktı :)) cola reklamları coca cola yokken iftar sofranız eksik duygusu aşılıyordu ev reklamları da evin yoksa mutsuzsun :)İşte insanlar bunu anlamıyor.Ev fiyatları yüzde yirmi düşüyor.Su kadar proje ev fiyatını düşürdü diye haber vardı iki gün önce.Sokak röportaji yapmışlar.Millet yaşasın,ben de ev alırım diyor ama belli dar gelirli.Bir Allah'ın kulu sormuyor kaç lira diye.Ben yıllık aidatını bile hesaplarken nasıl milyon liraya ev alabilirim ki
Aaa komşuymuşuz. O siteye yakın oturuyorum. Ama o daireler çok çok güzel ve büyük:)
Etrafı değerlenir de arkasındaki siteye yazık oldu, önü tamamen kapandı.Ben beğenmedim ya mutfak güzel geldi bana bi tek altlarına açılacak dükkanlar daha çok cezbediyo beni
Evi hızlı bir tüketim malı yerine koyuyorlar.Bakkallarinizdan ısrarla isteyiniz misali.Adam ömrünün geri kalanında o evi ödemek için maaşının tamamına yakınını bankaya verecek ama almak için 10dk.dan fazla dusunmesinŞu an tv izliyorum 5 dk içindeki reklamlar Sur Yapı, Cubes Ankara, Yenitepe İzmir, gene Sur Yapı :)) oh cola reklamlarından kurtulduk derken bunlar çıktı :)) cola reklamları coca cola yokken iftar sofranız eksik duygusu aşılıyordu ev reklamları da evin yoksa mutsuzsun :)
Etrafı değerlenir de arkasındaki siteye yazık oldu, önü tamamen kapandı.
Astimin başka bir sitesinden 4 yıl önce baktığımız ev 400 bindi, 2 senede 650 bin oldu.
O da doğru. Düz memur bile olsa 800 binlik ev alamaz. Bak bu evleri alanlar hep kimlerdir ne meslek yaparlar hep merak etmişimdir biliyo musunAnkarada yaşıyorum bizim binanın yanına çin seddi gibi bina diktiler 400 bin pesin olmak üzere 800 900 bin liraya ev satıyorlar çoğu tükenmiş daha bitmeden,birilerinde de sağlam para var
O da doğru. Düz memur bile olsa 800 binlik ev alamaz. Bak bu evleri alanlar hep kimlerdir ne meslek yaparlar hep merak etmişimdir biliyo musun
Bizim A bloğu da öldürdü karanlık oldu odalar açık adres vermiş kadar oldum oturmaya gelirsin artık
Yaşadığım yerde geniş bir arazi oldugunda arazi aynı kişide olmasına rağmen uzun iki blogu ayni anda arka arkaya yapmiyorlar.Once arkadakini inşaa edip satıyorlar.İki sene onum açık ,iyi ki almışım bu evi modunda gezerken 3. Yıl aynı mutahit önde ki araziye aynı tipte bir ev daha yapıp olayı bitiriyor.Ayni anda yapsa arkada ki binayı alan olmazEtrafı değerlenir de arkasındaki siteye yazık oldu, önü tamamen kapandı.
Astimin başka bir sitesinden 4 yıl önce baktığımız ev 400 bindi, 2 senede 650 bin oldu.
O firmanın başka apartmanına bakmıştık, denk gelmedi istediğimiz daire. Biri o daireyi ve karşısındakini peşin para almış. Sanayide dükkanı varmış. Ağzım açık kalmıştı.O da doğru. Düz memur bile olsa 800 binlik ev alamaz. Bak bu evleri alanlar hep kimlerdir ne meslek yaparlar hep merak etmişimdir biliyo musun
İyi de kadın orada durup dururken yazmamış ki ben sordum aynı grosstan 2 kişi 500 lira ödüyoruz ay içindede illa 100-200 günlük süt vs için gidiyor siz kaç kişisiniz ve bu tutar oluyor. Eşim aylık 700-800 için çok yüksek diyor ona okutacağım yazdım. Kadıncağızda kendince çocuğunun istediklerini, kendi aldıklarını yazmış. Geçrekten alemsiniz ya :)Buna katılıyorum ne yediğini özellikle sorulmadıkça ballandira ballandira anlatmanın alemi yok
Bu seks konularında.da oluyo biri diyo ki haftada bir kez birlikte oluyoruz normal mi aaa normal olur mu biz 5 kere birlikte oluyoruz diye cevaplar geliyo normal.mi diye soran da garip pozisyona kadar anlatan da garip
İyi de kadın orada durup dururken yazmamış ki ben sordum aynı grosstan 2 kişi 500 lira ödüyoruz ay içindede illa 100-200 günlük süt vs için gidiyor siz kaç kişisiniz ve bu tutar oluyor. Eşim aylık 700-800 için çok yüksek diyor ona okutacağım yazdım. Kadıncağızda kendince çocuğunun istediklerini, kendi aldıklarını yazmış. Geçrekten alemsiniz ya :)
:) çok tatlısınınz yaaAlemimdir mersi
Yaşadığım yerde geniş bir arazi oldugunda arazi aynı kişide olmasına rağmen uzun iki blogu ayni anda arka arkaya yapmiyorlar.Once arkadakini inşaa edip satıyorlar.İki sene onum açık ,iyi ki almışım bu evi modunda gezerken 3. Yıl aynı mutahit önde ki araziye aynı tipte bir ev daha yapıp olayı bitiriyor.Ayni anda yapsa arkada ki binayı alan olmaz
Orta gelir 900bin e ev alabilmekse hepimiz susalım bence fakirler olarak. Dağılabiliriz.Geçen atv haberde 1 milyon 300 bin tl lik ev 900 bine inmiş orta gelirliye müjde diye haber yapıyolardı artık bu kadarı insanlarla alay etmek
Orta gelir 900bin e ev alabilmekse hepimiz susalım bence fakirler olarak. Dağılabiliriz.
Aynen. Eşle birlikte bile imkansız alınması. 800 milyar ne demek. Kimde bu kadar var normal yoldan kazananlardan cidden merak içindeyimAha biz karı koca memuruz rahmetli babam olmasa biz bu muhitten ev alamazdık net
Çok şanslısın biz kimseden böyle bir destek görmedik.İzmirden ev alalım dedik.Kayinvalideme bizim için bakmasını rica ettik.Bir kendi binasında,bir kardeşinin binasında bir de babasının binasında ev satilikdi.İzmir de başka satılık ev iki yil yokduAynen öyle yapiyo çakallar az çok işin içinde olanlar nereye ne yapılacak planlanan proje var mı biliyolar bizim bilader emlakçı babam öyleydi yönlendirdiler bizi kendi başımıza olsak şapa otururduk
Benim evde 1.kat derdim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?