2.300 ile gecinen var mi evli olup?

Şu an tv izliyorum 5 dk içindeki reklamlar Sur Yapı, Cubes Ankara, Yenitepe İzmir, gene Sur Yapı :)) oh cola reklamlarından kurtulduk derken bunlar çıktı :)) cola reklamları coca cola yokken iftar sofranız eksik duygusu aşılıyordu ev reklamları da evin yoksa mutsuzsun :)

Evi hızlı bir tüketim malı yerine koyuyorlar.Bakkallarinizdan ısrarla isteyiniz misali.Adam ömrünün geri kalanında o evi ödemek için maaşının tamamına yakınını bankaya verecek ama almak için 10dk.dan fazla dusunmesin

Etrafı değerlenir de arkasındaki siteye yazık oldu, önü tamamen kapandı.
Astimin başka bir sitesinden 4 yıl önce baktığımız ev 400 bindi, 2 senede 650 bin oldu.

Bizim A bloğu da öldürdü karanlık oldu odalar açık adres vermiş kadar oldum oturmaya gelirsin artık

Ankarada yaşıyorum bizim binanın yanına çin seddi gibi bina diktiler 400 bin pesin olmak üzere 800 900 bin liraya ev satıyorlar çoğu tükenmiş daha bitmeden,birilerinde de sağlam para var
O da doğru. Düz memur bile olsa 800 binlik ev alamaz. Bak bu evleri alanlar hep kimlerdir ne meslek yaparlar hep merak etmişimdir biliyo musun

Etrafı değerlenir de arkasındaki siteye yazık oldu, önü tamamen kapandı.
Astimin başka bir sitesinden 4 yıl önce baktığımız ev 400 bindi, 2 senede 650 bin oldu.
Yaşadığım yerde geniş bir arazi oldugunda arazi aynı kişide olmasına rağmen uzun iki blogu ayni anda arka arkaya yapmiyorlar.Once arkadakini inşaa edip satıyorlar.İki sene onum açık ,iyi ki almışım bu evi modunda gezerken 3. Yıl aynı mutahit önde ki araziye aynı tipte bir ev daha yapıp olayı bitiriyor.Ayni anda yapsa arkada ki binayı alan olmaz

O da doğru. Düz memur bile olsa 800 binlik ev alamaz. Bak bu evleri alanlar hep kimlerdir ne meslek yaparlar hep merak etmişimdir biliyo musun
O firmanın başka apartmanına bakmıştık, denk gelmedi istediğimiz daire. Biri o daireyi ve karşısındakini peşin para almış. Sanayide dükkanı varmış. Ağzım açık kalmıştı.

İyi de kadın orada durup dururken yazmamış ki ben sordum aynı grosstan 2 kişi 500 lira ödüyoruz ay içindede illa 100-200 günlük süt vs için gidiyor siz kaç kişisiniz ve bu tutar oluyor. Eşim aylık 700-800 için çok yüksek diyor ona okutacağım yazdım. Kadıncağızda kendince çocuğunun istediklerini, kendi aldıklarını yazmış. Geçrekten alemsiniz ya :)

Alemimdir mersi

Aynen öyle yapiyo çakallar az çok işin içinde olanlar nereye ne yapılacak planlanan proje var mı biliyolar bizim bilader emlakçı babam öyleydi yönlendirdiler bizi kendi başımıza olsak şapa otururduk

Benim evde 1.kat derdim o

Çok şanslısın biz kimseden böyle bir destek görmedik.İzmirden ev alalım dedik.Kayinvalideme bizim için bakmasını rica ettik.Bir kendi binasında,bir kardeşinin binasında bir de babasının binasında ev satilikdi.İzmir de başka satılık ev iki yil yokdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…