2.300 ile gecinen var mi evli olup?

teşekkür edıyorum doğru anladığınız için beni.

Size yazmadim kuafor kismini yorumumun devamina yazdim, baskasina gerildiniz herhalde :) Iyi geceler

Amaan takma. Herkesin yaşam standartı aynı değil, gelirin neyse ona göre yaşıyorsun. Ona bakarsak Şeyma Subaşı Miami'lerden dönmüyor, uçaklardan inmiyor, ona da "Millet aççç açççç sen oralarda gez toz" falan mı yazalım ne yapalım. Herkesin alıştığı belli bir düzen var yapacak bir şey yok. X kişi kuaför masrafından kıstığı için üzülürken, Y kişi evine kıyma alamadığı için üzülür, Z kişi de çocuklarına yiyecek ekmek bulamadığı için. Dünya düzeni böyle maalesef, bunda kimsenin de suçu yok.

Not: Bekarım, kirada oturuyorum, aldığım maaş 2 kişinin geçinmesi için ortalamanın biraz üstü denebilir. Evlenip çocuk yapsam bu maaşla geçinemem. Eyyorlamam bu kadar.

ahahahahaha çok hoşsunuz :))) hadi hayırlı işler eyyorlamam bu kadar :)) çayımı püskürttüm çok yaşayın emi :)))

şu bekarlığa veda partisinden dönerken uçak kazasında ölen kızların ardından da sosyal medyada amma atıp tutulmuştu.Millet açken nasıl öyle lüks yaşarmış ölürse ölsünmüş gibi acayip kan donduran yorumlar okudum.Ne yani kızın imkanları varken özel jeti varken evde kız kıza 20 liralık kına yakıp çekirdek mi çitleseydi arkadaşlarıyla tövbe tövbe.Kızın doğduğundan beri olağan yaşamı o.E biz de yoksa o hayat ölmesine bile sevinelim mi

Kesinlikle katılıyorum neler neler yazılmıştı.. ne kadar üzücü. Allah rahmet eylesin tekrar.

Bazı insanların kalbi katran bağlamış. O kadar kıskanç ve hasetler ki, Mina'nın sahip olduğu imkanların çeyreğine sahip olsa Pablo Escobar'ın TL yakan versiyonu olacak ama olamayacağını bilmenin hasetlenmesi var içinde. Tek umutları zengin koca kapaklamak. Trilyonların kapatamayacağı bir pislik... Zenginin evladı evlat değil mi? Babasına deseniz ki "2+1 evde memur emeklisi olarak yaşayacaksın bundan sonra ama Mina geri gelecek", ne cevap verir sizce? 11 gencecik, başarılı, pırıl pırıl kadın yok oldu gitti. Sadece evlilik öncesi parti verdiler, iyi vakit geçirdiler diye ilahi adalete bağlayan kalbi katran bağlamışlara acıyorum.

çok güzel yorumlamışsın sen mesleğin gereği daha iyi bilirsin ama ben de naçizane fikrimi söyleyeyim.Bence kendi yaşamında mutsuz ve kompleksli insanlar kısacık süre mutlu olmak ve eksikliklerini görmezden gelebilmek için başkalarının acılarından mutsuzluklarından mutlu olurlar derim ben.Mutlu insan kendiyle yarışır kendi mutluluğunun devamı için savaşır kendi derdine kendi çözüm arar başkalarıyla uğraşmaz

Aynen öyle, "Ben mutsuzsam o da mutsuz olsun. Baaakk zengin ama gördün mü işte kızı öldü, para mutluluk getirmiyor anacım" diyerek acınası bir kendini tatmin etme çabası.

avakado alan da benim ha ha.Kadınlar kulübünün bekası için almayacağım artık yav hem artık alırken aklıma burası gelir .
Carrefour Salı sallanırda 3 tl ya. Zaten bir avokado bir kişi için bir günde fazla yağ oranı çok yüksek. 2 gün yeter. Sıkıntı kalmadı :)

Bazi insanlarin bakis acisina sasiriyorum.
Para herseyi cozmez diyorsun. Fakirmi olalim a baglaniyor.
Olmayin tabiki. Wc ye bile para oduyorsun artik sonucta.
Benim demek istedigim sey. İnsan duygu durumunu paraya, insanlara gelip giden seylere baglamali. Ve evet, dunyada parayla gideremeyecegimiz dertler var.
Mesela ben suan atlayip bir otele gitsem yine mutlu olmam. Olursam en fazla gecici olurum. Sonra yine ayni. Yani neymis mutluluk satin alinmiyormus..
Birde sasiriyorum..cocugumuza ucuz ayakkabi alalim ayaginda ayakkabi var diyelim ne demek e yokmu?
Valla ben ucuz ayakkabi aliyorum. Ayakkabim var diyorum.
Ne bu boyle herseyin en markalisi en pahalisi kafasi anlamis degilim. Daha mi kaliteli insan olunuyor ..pahali birsey degerinize deger mi katiyor?
Kuafor konusuna gelirsek evet bence luks.
Kime gore luks? Evine meyve alamayam insana luks. Sen orda ac kalip kuafore para harcayip acim ben ac diyemezsin.
Ama bunda benim sucum yok. Sistem boyle. Ayak uydurmazsan tabiki ac kalirsin.
Bana kalsa butun dunyada ki insanlarin temel ihtiyaclari karsilanmali yiyecek icecek alma konusunda kimsenin sikintisi olmamali. Ozaman isteyen kuafore gitsin. Ama mumkun degilse gitmeyeceksin bukadar basit.
Herkes kendi sorumlulugunu ustlenmeli. Kimsenin birbirini yemesine gerek yok. Cunki bu sistemi icimizden hicbiri kurmadi. Tepemizdeki insanlari iyi secmek lazim..veya onlara tepki gostermek.. Birbirimize degil..

Carrefour Salı sallanırda 3 tl ya. Zaten bir avokado bir kişi için bir günde fazla yağ oranı çok yüksek. 2 gün yeter. Sıkıntı kalmadı :)
Valla güzel diyorsunuz da insanlar 3 lirayla bir kg elma alıyor ya da iki lira daha verip koca bir tane karpuz alıp yiyorlar. İnanın bahsettiğimiz meyvenin tadını bırakın görüntüsünü bilmeyen binlerce insan var.

———-spoiler————

Avokado tüketiniz

———-spoiler———-

Gibi oldu sanırım

Ama mesele basit bir meyve olayı değil işte. Genele yaymak.

Yiyecekten tutun, giyim kuşama, giyim kuşamdan tutun sosyal faaliyetlere kadar her şey ateş pahası.

Orda ayrinti vermediginiz için o yorumu yazdim ...ayrica gene emek söz konusu ben daha cok emegiyle kazaniyoru vurguladim
Herhalde emeğiyle kazanıyor.
Ahlaksızlık ve hırsızlık yapmayan, kul hakkına girmeyen her kişi gibi alın teriyle kazanıyor.
Ben yardım ediyorum demedim ki, öyle bir mana çıkardıysanız utanırım.
Sadece bir işveren olarak benim hayatımdaki 1 günlük öğlen dışarıda gezme masrafımın, başka bir insana ekmek su gibi nasıl temel ihtiyacı haline gelebildiğini yazdım.
Ha zengin falan değilim, orta halli yaşayan insanlarız
Ama imkanı olan herkesin özellikle ev yardımcılarına kapı açması gerektiği kanısındayım.
Yakın zamanda ömründe muz yememiş ve görmemiş bir çocuk ve ailesinden haberdar oldum.
Çevremle iş birliğine girip, ufak tefek ne olabiliyorsa ona yapacağız.
Herkes de böyle olmalı, alın teriyle çalışan insana emeğinin hakkını vermekten ve güzel muamele etmekten daha iyi bir yardım olamaz zaten.
Mesele iş kolu açmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…