- 10 Nisan 2014
- 43.840
- 116.556
- 798
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
teşekkür edıyorum doğru anladığınız için beni.Soru sacma soru. Anket gibi. Oltayi atmis gitmis konu sahibi. Neden calismiyor kira var mi ankaranin neresi ne yer ne icer hicbirsey anlatmamis. Millet de fikir beyan etmis kadının biri ben gecen markete gittim 1500 tuttu demis(atiyorum) millet de ne aldin o kadar demis kadin da cevaplamis hava atmak yok yani.biri de demis ki rofle bile su kadar(hepimiz kadinz ya o bakimdan) ben simdi cocugumun kiyafeti 1000lira tutuyor bezi 500 desem hava mi atiyorum yoo hayatimdan ornek veriyorum diyorum ki 1500 sadece cocugum yer yetmez. Biri de der ki kocamin sigarasi sadece 300. Herkesin standarti farkli anket yapar gibi soru sormak sacma
Macro center’da falan 5 lira oluyor genelde. Hanımefendi bu arada alınamayacak kadar değil falan demişsiniz de 3 liraya bir kg elma alıp yiyor millet. Bir (1) adet avokado değil.
Kuaförle ilgili yorum yapan ben değilim. İyi geceler.
yerden yere vurdukları üyelerden biri benim sanki ben övünmüyorum normal yaşam standardımdan çocuğumun kendimin sağlıklı yiyecekler yemesi gerektiği için bu kadar harcamam olduğundan ve artık zorlanarak aldığımdan yaşadığım sosoyal çevre gereği bakımlı olmak zorunda olmamdan dolayı son 2 yılda röfle bile bana ağır geldiğinden bu sene erken rezervasyonla bile tatil alamadığımdan çünkü kalitesiz ne olduğu belirsiz yiyecekler alıp tatile para için kısamayacağımdan gözden tatili çıkardığımdan çocuğum avakadoyu muzu seviyor yemesin mi çocuk hatta her insan her çocuk keşke yese demek istedğimden bahsettim.ama maalesef bazı üyeler başka yerlere çekmişler gene herşeyi.herkesin yaşam standardı düştü 2 yılda ben fakındayım farkında olmayanlar da beni ilgilendirmiyor
ahahahahaha çok hoşsunuz :))) hadi hayırlı işler eyyorlamam bu kadar :)) çayımı püskürttüm çok yaşayın emi :)))Amaan takma. Herkesin yaşam standartı aynı değil, gelirin neyse ona göre yaşıyorsun. Ona bakarsak Şeyma Subaşı Miami'lerden dönmüyor, uçaklardan inmiyor, ona da "Millet aççç açççç sen oralarda gez toz" falan mı yazalım ne yapalım. Herkesin alıştığı belli bir düzen var yapacak bir şey yok. X kişi kuaför masrafından kıstığı için üzülürken, Y kişi evine kıyma alamadığı için üzülür, Z kişi de çocuklarına yiyecek ekmek bulamadığı için. Dünya düzeni böyle maalesef, bunda kimsenin de suçu yok.
Not: Bekarım, kirada oturuyorum, aldığım maaş 2 kişinin geçinmesi için ortalamanın biraz üstü denebilir. Evlenip çocuk yapsam bu maaşla geçinemem. Eyyorlamam bu kadar.
ahahahahaha çok hoşsunuz :))) hadi hayırlı işler eyyorlamam bu kadar :)) çayımı püskürttüm çok yaşayın emi :)))
Mesela ben şo şekil giyinirim öteki şo şekill :))) ayy tamam sustum :))Herkes o şekil harcar, bu kişi şu şekil harcar yani herkesin hayatına kimse karışamaz ehehe :)
şu bekarlığa veda partisinden dönerken uçak kazasında ölen kızların ardından da sosyal medyada amma atıp tutulmuştu.Millet açken nasıl öyle lüks yaşarmış ölürse ölsünmüş gibi acayip kan donduran yorumlar okudum.Ne yani kızın imkanları varken özel jeti varken evde kız kıza 20 liralık kına yakıp çekirdek mi çitleseydi arkadaşlarıyla tövbe tövbe.Kızın doğduğundan beri olağan yaşamı o.E biz de yoksa o hayat ölmesine bile sevinelim miAmaan takma. Herkesin yaşam standartı aynı değil, gelirin neyse ona göre yaşıyorsun. Ona bakarsak Şeyma Subaşı Miami'lerden dönmüyor, uçaklardan inmiyor, ona da "Millet aççç açççç sen oralarda gez toz" falan mı yazalım ne yapalım. Herkesin alıştığı belli bir düzen var yapacak bir şey yok. X kişi kuaför masrafından kıstığı için üzülürken, Y kişi evine kıyma alamadığı için üzülür, Z kişi de çocuklarına yiyecek ekmek bulamadığı için. Dünya düzeni böyle maalesef, bunda kimsenin de suçu yok.
Not: Bekarım, kirada oturuyorum, aldığım maaş 2 kişinin geçinmesi için ortalamanın biraz üstü denebilir. Evlenip çocuk yapsam bu maaşla geçinemem. Eyyorlamam bu kadar.
Kesinlikle katılıyorum neler neler yazılmıştı.. ne kadar üzücü. Allah rahmet eylesin tekrar.şu bekarlığa veda partisinden dönerken uçak kazasında ölen kızların ardından da sosyal medyada amma atıp tutulmuştu.Millet açken nasıl öyle lüks yaşarmış ölürse ölsünmüş gibi acayip kan donduran yorumlar okudum.Ne yani kızın imkanları varken özel jeti varken evde kız kıza 20 liralık kına yakıp çekirdek mi çitleseydi arkadaşlarıyla tövbe tövbe.Kızın doğduğundan beri olağan yaşamı o.E biz de yoksa o hayat ölmesine bile sevinelim mi
şu bekarlığa veda partisinden dönerken uçak kazasında ölen kızların ardından da sosyal medyada amma atıp tutulmuştu.Millet açken nasıl öyle lüks yaşarmış ölürse ölsünmüş gibi acayip kan donduran yorumlar okudum.Ne yani kızın imkanları varken özel jeti varken evde kız kıza 20 liralık kına yakıp çekirdek mi çitleseydi arkadaşlarıyla tövbe tövbe.Kızın doğduğundan beri olağan yaşamı o.E biz de yoksa o hayat ölmesine bile sevinelim mi
çok güzel yorumlamışsın sen mesleğin gereği daha iyi bilirsin ama ben de naçizane fikrimi söyleyeyim.Bence kendi yaşamında mutsuz ve kompleksli insanlar kısacık süre mutlu olmak ve eksikliklerini görmezden gelebilmek için başkalarının acılarından mutsuzluklarından mutlu olurlar derim ben.Mutlu insan kendiyle yarışır kendi mutluluğunun devamı için savaşır kendi derdine kendi çözüm arar başkalarıyla uğraşmazBazı insanların kalbi katran bağlamış. O kadar kıskanç ve hasetler ki, Mina'nın sahip olduğu imkanların çeyreğine sahip olsa Pablo Escobar'ın TL yakan versiyonu olacak ama olamayacağını bilmenin hasetlenmesi var içinde. Tek umutları zengin koca kapaklamak. Trilyonların kapatamayacağı bir pislik... Zenginin evladı evlat değil mi? Babasına deseniz ki "2+1 evde memur emeklisi olarak yaşayacaksın bundan sonra ama Mina geri gelecek", ne cevap verir sizce? 11 gencecik, başarılı, pırıl pırıl kadın yok oldu gitti. Sadece evlilik öncesi parti verdiler, iyi vakit geçirdiler diye ilahi adalete bağlayan kalbi katran bağlamışlara acıyorum.
çok güzel yorumlamışsın sen mesleğin gereği daha iyi bilirsin ama ben de naçizane fikrimi söyleyeyim.Bence kendi yaşamında mutsuz ve kompleksli insanlar kısacık süre mutlu olmak ve eksikliklerini görmezden gelebilmek için başkalarının acılarından mutsuzluklarından mutlu olurlar derim ben.Mutlu insan kendiyle yarışır kendi mutluluğunun devamı için savaşır kendi derdine kendi çözüm arar başkalarıyla uğraşmaz
Ben de insan gibi yaşama taraftariyim yahu bi avokado meselesi dönüyordu onu dedimtartışmıyorum ben burdan eskıden beri tanıdığım ve sevdığım üyeye cevap yazdım.sizle ne ilgisi var.ve evet insan gibi yaşamak pahalı
SanırımAvokadodan bahseden kardeş, benim de. O tartışmaya mı sebep olmuş?
avakado alan da benim ha ha.Kadınlar kulübünün bekası için almayacağım artık yav hem artık alırken aklıma burası gelir .Ben de insan gibi yaşama taraftariyim yahu bi avokado meselesi dönüyordu onu dedim
Carrefour Salı sallanırda 3 tl ya. Zaten bir avokado bir kişi için bir günde fazla yağ oranı çok yüksek. 2 gün yeter. Sıkıntı kalmadı :)avakado alan da benim ha ha.Kadınlar kulübünün bekası için almayacağım artık yav hem artık alırken aklıma burası gelir .
ohh şükür çözüldü mesele .teşekkürlerCarrefour Salı sallanırda 3 tl ya. Zaten bir avokado bir kişi için bir günde fazla yağ oranı çok yüksek. 2 gün yeter. Sıkıntı kalmadı :)
Valla güzel diyorsunuz da insanlar 3 lirayla bir kg elma alıyor ya da iki lira daha verip koca bir tane karpuz alıp yiyorlar. İnanın bahsettiğimiz meyvenin tadını bırakın görüntüsünü bilmeyen binlerce insan var.Carrefour Salı sallanırda 3 tl ya. Zaten bir avokado bir kişi için bir günde fazla yağ oranı çok yüksek. 2 gün yeter. Sıkıntı kalmadı :)
Herhalde emeğiyle kazanıyor.Orda ayrinti vermediginiz için o yorumu yazdim ...ayrica gene emek söz konusu ben daha cok emegiyle kazaniyoru vurguladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?