- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
Ne hoşsunuz.Ya ben evime 4 çocuklu da olsa insanların gelmesini isterim. Çocuğu var diye hem çocuk hem de anne neden bazı şeylerden mahrum kalsın ki? Ki ben de birilerini 1 gün idare edemeyeceksem de yuh bana.
Çocuk bu dağıtır ama sevinir de. Sırf yaramazlık yapacaklar diye bir yere gitmemek hayattan ve insanlardan soğuk yaşatmak demek bana göre.
Aynen öyle eşya kırılır alınır. Ben de sizin gibiyim, siz daha hoşsunuz, ne güzel bir şey bu.Ne hoşsunuz.
Bende sizin gibiyim. Evimde neler kırildı,neler döküldü bu zamana kadar ama dert etmedim ,ki çocuğum yokken de oldu bunlar. Çocuktur dedim geçtim.
Geçenlerde 2 yaşinda oğluyla bir arkadaşım geldi çok samimi değildik o zaman . Ben arkadaşlarım çay kahve içsin rahat etsin isterim evimde. Kadınada dedim bırak oynasin çocuk,kırilacak dökülecek birşey yok,çocuğun peşinde dolanma.Mutfağa gitti çocuk annesine dedim elleme otur ic çayını oynasın(mutfağım açık salondan görebiliyoruz) o ara bir şangırtı koptu mutfakta. Koştum gittim kırilan şey ayağına eline batmasın diye aldım çocuğu,çocuk yeni yemek takımımın baharatliğını kırmış. Annesi kadın nasıl mahçup oldu anlatamam. Dedim sorun yok,ona birşey olmasın. Üzülme sakın. Cidden çocuğa birşey olmadı ya o benim önceliğim. Kırilan eşya olsun. Şimdi bu arkadaşimla çok samimiyiz. Beni çok sever. Sen başkasın der hep.
O kadında istemezdi böyle olsun ama oldu,ne yapalım cani sağolsun. Eşya her zaman alınır yerine konulur ama kalp kırılınca telafisi yok.
Ben çağırılsam bile annemler ve kayınvalidemler dışında bir yere gitmiyorum. Ev misafirliğinden bahsediyorum tabi. Oğlum 18 aylık, fırtına gibi yerinde durmuyor. Tam karıştırma zamanı. Rahat bir insan da değilim, huzursuz oluyorum oğlum ortada dolandıkça, yapma etme diye çocuğu da huzursuz ediyorum.Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
kızma kırılma ama evet baya rahat davranmissin ve inan böyle rahat insanlarla görüşmek beni huzursuz eder meselaDüşündüm de galiba ben rahat bir anneyim.
İki gün önce 10 aylık bebeği olan arkadaşıma ziyarete gitmiştim kızım modemle tv vericisiyle oynadı bir şey demedim çünkü evde alışmışım sürekli onlarla oynamasına.
Bebeğin oyuncak kutusunun üzerine çıktı o isteyince de vermedi falan. Gitmiş çocuğun dolanından promosyon olarak verilen şeyleri almış kağıtlarını yırtmış.
2 dk ortadan kaybolsa peşine gittim ama aldığı şeyleri de bırak yerine yırtma demedim zaten çok ta lazım olmayan şeyler bana göre.
Mama sandalyesinde bişeyler yedi yerlere döktü tabi yeri ve masayı topladım ama silmedim mesela.
Acaba arkadaş arkamdan zorlanmış mıdır şu anda farkettim rahat davrandığımı
Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
kızma kırılma ama evet baya rahat davranmissin ve inan böyle rahat insanlarla görüşmek beni huzursuz eder mesela
sana göre önemsiz olan çocuğunun yirttigi şeyler bana göre önemli ve gerekli olabilir
lütfen çocuklarınıza kendi evlerinizde verdiğiniz sınırsız özgürlüğü başkalarının evinde vermeyin veya evinizde oturun :)
Arkadaşınız bir şey diyemedi belki de, fazla rahat davranmışsınız. Sizin için çok lazım olmayabilir, sizin rutin hayat düzeniniz böyle olabilir ama arkadaşınızın değildir.Düşündüm de galiba ben rahat bir anneyim.
İki gün önce 10 aylık bebeği olan arkadaşıma ziyarete gitmiştim kızım modemle tv vericisiyle oynadı bir şey demedim çünkü evde alışmışım sürekli onlarla oynamasına.
Bebeğin oyuncak kutusunun üzerine çıktı o isteyince de vermedi falan. Gitmiş çocuğun dolanından promosyon olarak verilen şeyleri almış kağıtlarını yırtmış.
2 dk ortadan kaybolsa peşine gittim ama aldığı şeyleri de bırak yerine yırtma demedim zaten çok ta lazım olmayan şeyler bana göre.
Mama sandalyesinde bişeyler yedi yerlere döktü tabi yeri ve masayı topladım ama silmedim mesela.
Kesinlikle katılıyorum.....
Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
Düşündüm de galiba ben rahat bir anneyim.
Düşündüm de galiba ben rahat bir anneyim.
benim de 3 tane var.Evet bayanlar biri 4 biri 2 yaşında 2 çocuğum var annem ve ablam bide bir arkadaşım dışında kimseye çağrılmadan yada önemli bişey olmadıkça gitmek istemiyorum.
Sizinde böylemi?
okurken gerildim bi an :)
kadın 10 aylık bebekle yeterince zorlanıyordur temizlik yemek misafir
e bi zahmet evine gelen misafir de yavrum şunu şunu yaptı bir şey demedim demesin
çocukların yaptığı şeylere asla kızmam çünkü adı üstünde minik bi can ama annelerin yapmadiklarina çok kızıyorum
geçen böyle bir misafir de bize geldi tüm oyuncakları talan etti kizimin bazı kitaplarıni yirtti ve annesi dur bile demedi.
bi daha evime davet eder miyim o anneyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?