o zaman iyi canim bana 6 ay ara ver demişti.inşaallah iyi haberlerle donersin canım drdan
canım adet oldum ben maalesef.inşaallah senin olur bu ay.
Kızlar ben cıkıyorum 1 hafta gırmeyecegım 1 hafta sonra adet gunuj o zamn gırer sızlerle paylasırım topıgıme ıyı bakınnnnnnnnn
tamam canım için rahat olsun :) güzel haberlerle gel inşallah
cnm ne guzel gununde oldun buda bı ısarettır bak çörek otu ballı tarcını dne adetın 2 gunu
evet canım ama azcik üzülüyor insan.deneyeyim canim sağol tavsiyen icin
mihracle canım topık sana emanet kızlarla ılgılen bende o gunu sabırsızlıkla beklıyorum cnm allaha emanet olun canlarımmm
önemlı degıl yazdım ben topıge bıde ben cıkıyourum 1 hafta gırmeyecegım bır hafata sonra bat tarıhım o zamn gorusuruz ınsalllh
Evet canım ama azcik üzülüyor insan.Deneyeyim canim sağol tavsiyen icin
Üzülme canım ya hayırlısı . Bak ben de adetim düzene girsin diye uğraşıyorum. Belki ben de yetişirim size :)
Merhaba kızlar. Şu anda oğlum 1 yaşında. İkinci bebeği en kısa zamanda düşünüyoruz. Doğumum sezeryan olduğu için endişelerim var açıkçası. İkinciyi normal yapmayı çok istiyorum ama bu kadar kısa süre sonra yapılırmı bilmiyorum. Doğumda yaşadıklarımı da tekrar yaşamaktan korkuyorum. Doğum normal başladı suni sancı ile ve oğlum kakasını yapınca sezeryana alındım. 10 gün küvözde kaldı. Zor günlerdi. Kafam çok karışık. Bir 6 ay daha bekleyeyim diyorum. Yoksa 1 sene daha mı beklemeli? Siz olsanız ne yapardınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı tabi canım.Benim en azından adetlerim düzenli çok şükür.Belki de geçersin bizi bellimi olur :)Bri doktora gidecem canım sonuçta 4 ay denedik olmadı
bakalım ne var ne yok.
Evet canım kesinlikle dr a gitmekte fayda var. Ben de denemelere başlamadan önce dr a gitmeyi düşünüyorum inşallah
Randevumu aldım salı gunune.bakalım ne var ne yok.sen de git canım simdi herşey zorlaştı
tünaydınnnnnn kimse yok hafta sonu diyemi güzel hatunlar :)
Evet canım hafta sonu biraz tenha oluyor buralar. Eşlerle ilgileniyoruz :)
Selam canım geçmiş olsun.Demek ameliyat gerekiyor zor değildir belkide.Canını sıkma tatlım ağlama üzme kendini.Hiç belli olmaz benim eşimde istemiyorduSelam kızlar. Bugun kadin dogum doktoruna gittim smear testi icin alttan muayene ederken bartholin kisti denilen kistim oldugunu ogrendim. Nur topu gibi erik buyuklugunde kistim var sinir oldum.doktor bide ameliyatla alinmasi gerektigini söyledi. Keyfim kacti. Esimde istemedigini soyluyo 2 çocuğu iyice sinirim bozuldu agladim epey. Hayallerim suya düştü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?