2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

UMUT LİSTEMİZDEKİ ANNELERİMİZE TAVSİYEMİZ KÜRLER;

ÇÖREK OTU-BAL-TARÇIN KÜRÜ
Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.
Macun yapılıp tüketildiğinde anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebep olabilir. Bkz: Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Son düzenleme:
Kızlar ben cıkıyorum 1 hafta gırmeyecegım 1 hafta sonra adet gunuj o zamn gırer sızlerle paylasırım topıgıme ıyı bakınnnnnnnnn

Kızlar ben cıkıyorum 1 hafta gırmeyecegım 1 hafta sonra adet gunuj o zamn gırer sızlerle paylasırım topıgıme ıyı bakınnnnnnnnn

Tamam canım için rahat olsun :) Güzel haberlerle gel inşallah

önemlı degıl yazdım ben topıge bıde ben cıkıyourum 1 hafta gırmeyecegım bır hafata sonra bat tarıhım o zamn gorusuruz ınsalllh

öyle mi canım önemli bişey yok dimi.Neyse batında gelmiş olur Allaha emanet ol canım.

Üzülme canım ya hayırlısı . Bak ben de adetim düzene girsin diye uğraşıyorum. Belki ben de yetişirim size :)

Hayırlısı tabi canım.Benim en azından adetlerim düzenli çok şükür.Belki de geçersin bizi bellimi olur :)Bri doktora gidecem canım sonuçta 4 ay denedik olmadı
bakalım ne var ne yok.

Merhaba canım. Oğlunu allah bağışlasın. Ben sezeryan doğum yapmadım ama sezeryandan sonra normal doğum yapmak için bayağı bir beklemek gerekiyor diye biliyorum. Ben çocukların arasında çok yaş farkı olmamasından yanayım. Tabii buna en iyi sen karar verebilirsin. Hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı tabi canım.Benim en azından adetlerim düzenli çok şükür.Belki de geçersin bizi bellimi olur :)Bri doktora gidecem canım sonuçta 4 ay denedik olmadı
bakalım ne var ne yok.

Evet canım kesinlikle dr a gitmekte fayda var. Ben de denemelere başlamadan önce dr a gitmeyi düşünüyorum inşallah

tünaydınnnnnn kimse yok hafta sonu diyemi güzel hatunlar :)

Selam kızlar. Bugun kadin dogum doktoruna gittim smear testi icin alttan muayene ederken bartholin kisti denilen kistim oldugunu ogrendim. Nur topu gibi erik buyuklugunde kistim var sinir oldum.doktor bide ameliyatla alinmasi gerektigini söyledi. Keyfim kacti. Esimde istemedigini soyluyo 2 çocuğu iyice sinirim bozuldu agladim epey. Hayallerim suya düştü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canım geçmiş olsun.Demek ameliyat gerekiyor zor değildir belkide.Canını sıkma tatlım ağlama üzme kendini.Hiç belli olmaz benim eşimde istemiyordu
en az 3 sene yalvardım yok.Ancak bu sene ikna ettim 4 aydır ama olmuyorSenin eşin de ikna olur inşaalllah.Ben de gideceğim salı günü doktora bakalım ne var ne yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…