evet ya gelmedi bi türlü yaramaz :)
haziran 11 benimkide 6 ay var demek araları şimdi 2 ci oldumu sizin yoksa hamilemisiniz ?
Allah bahışladın inş. kuzularını.Dusuk sonra si yeniden oldu
Simdi 19 aylil bir oglum var
bu yil 1.sinif bitti degilmi
nasil istel varmi kardes konisunda
Allah bahışladın inş. kuzularını.
evet 1 bitti canım 2 ye geçicez inş. hu hafta son zaten...
istiyor gibide değil istemiyor gibide değil çok kıskanç tek çocuk egosu işte kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce onu bile kıskandı biliyomusun 5 gün süren gebeliğim boyunca bak şimdi kıskanıyorum haaa :))) lafları dönmeye başlamıştı...
seninki nasıl karşıladı kardeşi şuan nasıllar zorlandı 1 ci sınıftı ya
Him aslinda kadin dogum dr um soyke demisti kiz cocuklari dogustan anac olurmus erkek oldugu icin belkide ole hissetti kizim ne gebeligim nede dogumdan bu zamana kadar masalla hic kiskanmadi
hatta en cok onu sevdigini soyluyor korumaci ve anac bur abla
insalla oglunuzda ayni sekilde olur duygulaei degisir yada kiskancligi doznda yasar oda bur duygu sonuctq
1.sinif bizim anlatilan kadat zor gecmedi aslinda asiri odeve karsi en fazla iki sayfa odev veren okulda daha con egitime agirlik veren bir ogretmenimiz var sanirim onun etkisinden ne yaren ne biz bunalmasik sukur
evet kesinlikle haklısın oğlanı çok otoriter büyüttüm çok memnunum çocuğumdan inş. paylaşma konusunda sıkıntı çekmem hayırlısı artık bakalım bi gebe kalayımda alışıcak oda inş.
maş. ya kızınada görmeden bayıldım diyebilirim
canım öle deme ya evet şimdi anlattıkların arasında çok saçma geliyor çocuk istemek ama ilersini düşününce insan yok yok kesinlikle en az 2 çocuk olmalı tek başına olmaması kanaatinde yim biz 4 kardeşiz (4te fazla ya)ama iyiki çok kardeşiz bunu şimdilerde daha iyi anlıyorum...
Tabi tabi gebelikte bir alisma sureci adepte olmalari icjn
insalla rabbim isteyen herkeze tez zaman danasip eder o psikolojiye girmek insanin psikolojisini bozuyor
Sahsen benim bozulmustu
Hayirli gecelwe arkadaslar
ikinci kez bu guzel duyguyu tatmak gercekten harika
ben ikinci bebegim olmucak diye xok tasalanmistim hatta kk ile tanismama vesile oldu
malesef bor dusuk yasadim sonra si yeniden gebe kaldim
rabbim sizlerede nasio etsin insalla
annelik ilk evlatt ogreniliyor
ikinci evlatta yasanuyor
Ben evlenmeden önce 5 çocuk yapıcam diyordum şimdi 2 ye de razıyım :)
ay canım ne yerdeyim ne gökte sürekli içim sıkılıyor süreç uzadıkça ben daha çok kafaya takıyorum daraldım resmen bide benim ev yeni yeni taşındım yani çevre değişikli vs çok yanlızım kafamı dağıtacak bi uğraş olmayınca aşırıya gittim takıntı halini aldı resmen farkındayım ama yapcak bişey yok işte bide kk herşeyi buluyorsun okumaktan artık prof olduk oda iyi değil farkındayım ama elimde değil ((
Merhaba Hanımlar ..
Bizde ikinci bebeği istiyoruz. 27 Yaşındayım İstanbulda'yım. 5,5 Yaşında bir oğlum var. Başlarda oğlum ufakken peşpeşe olsunlar diye çok baktım ama eşim yanaşmadı. Şimdi ikinciyi istiyoruz 2011'den beri .. Oğlumda kardeş istiyor artık hemde kız olsun anne diyor. Mağazalarda falan kız elbiselerine bakıp bunu kardeşim olunca alırız diyor :)
Bende polikistikover varmış. Bunuda bu yıl başı öğrendim. Oğlumada öyle gebe kalmışım farkında olmadan. Eşim yurtdışında çalışıyor ve altı ayda bir 15 gün yanımda olabiliyor. Doktoruma göre bu kadarcık dönemde gebe kalırsam başarıymış :) Hiç bebeği denememiş say diyor.
Eşim nisan 11'de yanımdaydı klomen kullandırdı doktorum. 16 mm bir yumurtam oldu ama döllenmeyebilir dedi. 26 Nisan bat beklerken 20 Nisanda oldum. Sonra eşim gitti 13 Mayısta tekrar regli gördüm.
Şimdiki BAT 5 Hazirandı 3 gün geciktim. Adetime 2 gün kala bir test yaptım ama negatif çıktı. Şimdide test yapmaya cesaret edemiyorum.
Karnımda şişme ağzımda garip bir tat memelerimde hasasiyet var bana kalsa gebeyim diyorum karnım şişti ve sertleşti ama kist belirtiside olabilir diyorum.
Bakalım yaşayıp göreceğiz ölüyorum meraktan
ay aynı ben gıbı olmuş
bızde yenı eve tasındım çalışmalara ole başladık derken kk yı buldum meğer ben hıc bırsey bılmıyormusum kzımda ılk ay oldumu oldu
yumurtlaması varmış atesı varmış kurlerı varmış oy oy neler yasadım
esım zaten duruma sastı düne kadar delı gıbı korunan ben bebek ıcın goz yası döker oldum
pekı dr unuz bellı bırsey dıyormus sebep gısterıyormu
Hoş geldin canım. İdrar testleri genelde adet günü geçtikten sonra daha doğru sonuç veriyor. Aslında şimdi bir test yapsan iyi olur. Tabi bu belirtiler psikolojik de olabilir. Hayırlısı olsun.
Maşallah canım allah bağışlasın yavrularını. Darısı başımıza inşallah hayırlısıyla.
hyr canım ya hiç bir şey yok herşey normal eşimide götürdüm geçen hafta belki azalma olmuştur vs diye yok gayet sağlıklıyız adetin 3 günü yine gittim 10 tane yumoş var ovu testi yaptım çatlama oluyor ama bi türlü denk getiremedik beceremedik vallah bakıyorum pko olanlar daha çabuk hamile kalıyor çünkü sorun belli böle olması daha zor tedavisi yok çünkü...
mrb canım geç döllenme oldusa 2 gün kala çıkmaz zaten bence testi tekrarla pko varsa muhtemelen geç çatlamıştır yumurtan...Merhaba Hanımlar ..
Bizde ikinci bebeği istiyoruz. 27 Yaşındayım İstanbulda'yım. 5,5 Yaşında bir oğlum var. Başlarda oğlum ufakken peşpeşe olsunlar diye çok baktım ama eşim yanaşmadı. Şimdi ikinciyi istiyoruz 2011'den beri .. Oğlumda kardeş istiyor artık hemde kız olsun anne diyor. Mağazalarda falan kız elbiselerine bakıp bunu kardeşim olunca alırız diyor :)
Bende polikistikover varmış. Bunuda bu yıl başı öğrendim. Oğlumada öyle gebe kalmışım farkında olmadan. Eşim yurtdışında çalışıyor ve altı ayda bir 15 gün yanımda olabiliyor. Doktoruma göre bu kadarcık dönemde gebe kalırsam başarıymış :) Hiç bebeği denememiş say diyor.
Eşim nisan 11'de yanımdaydı klomen kullandırdı doktorum. 16 mm bir yumurtam oldu ama döllenmeyebilir dedi. 26 Nisan bat beklerken 20 Nisanda oldum. Sonra eşim gitti 13 Mayısta tekrar regli gördüm.
Şimdiki BAT 5 Hazirandı 3 gün geciktim. Adetime 2 gün kala bir test yaptım ama negatif çıktı. Şimdide test yapmaya cesaret edemiyorum.
Karnımda şişme ağzımda garip bir tat memelerimde hasasiyet var bana kalsa gebeyim diyorum karnım şişti ve sertleşti ama kist belirtiside olabilir diyorum.
Bakalım yaşayıp göreceğiz ölüyorum meraktan
Hoşbuldum. Gebeysem eğer 26 Nisandan gebeyimdir. Üzerine 13 mayısta reglide gördüm. Üzerine gördüm herhalde dedim test yaptım ama negatif işte doktora gitmeyede çekiniyorum yine kist çıkacak diye test yapmayada :)
Yarın sabah yapsammı çok kararsızım .. Çünki onu akşam idrarıyla yaptım belkide ilk idrara çıkar bilmiyorum ..
o zmaan tamamen stres kaynaklı hormonlarla oynuyoru böyle yaparak ama yok olmuyo kı takmadan da sabıtlendımmı kalıyoruz
bırde gun aşırı ılıskı vb herseyı uygulayıp olmayınca ınsan sorun arıyor kendınde zorla
mrb canım geç döllenme oldusa 2 gün kala çıkmaz zaten bence testi tekrarla pko varsa muhtemelen geç çatlamıştır yumurtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?