Selam kızlar. Bugun kadin dogum doktoruna gittim smear testi icin alttan muayene ederken bartholin kisti denilen kistim oldugunu ogrendim. Nur topu gibi erik buyuklugunde kistim var sinir oldum.doktor bide ameliyatla alinmasi gerektigini söyledi. Keyfim kacti. Esimde istemedigini soyluyo 2 çocuğu iyice sinirim bozuldu agladim epey. Hayallerim suya düştü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay sorma benimkiler de evdeler yemek isterler napsakki bilemedim hafta ortası daha rahat gibi :)
Selam canım geçmiş olsun.Demek ameliyat gerekiyor zor değildir belkide.Canını sıkma tatlım ağlama üzme kendini.Hiç belli olmaz benim eşimde istemiyordu
en az 3 sene yalvardım yok.Ancak bu sene ikna ettim 4 aydır ama olmuyorSenin eşin de ikna olur inşaalllah.Ben de gideceğim salı günü doktora bakalım ne var ne yok bende.
Sagol cnm.
Umarim sende salı günü sorunsuz donersin doktordan. Genel muayene amacli mi hideceksin?
inşaallah canım genel amaçlı gideceğim bir sorunum yok çok şükür bakalım dr ne diyecek.Sen de rahatsızlık varmıydı hani kist çıkmıştı
Demek ki hiç belli olmuyor canım Allah şifa versinRahatsizlik yoktu cnm.
Demek ki hiç belli olmuyor canım Allah şifa versin
Çok sagolun kızlar. .. kistin nedeni bilinmiuormus. Cinsrl iluski siradinda kayganligi salgilayan bezlerin tikanmasiymis bu kist.kimi bunyelerde apse yaparmis. O daha ağrılı olirmus.bende agri yoktu ama bugünkü muayeneden sonra hagif agri oldu. Sizde kontrol ettirin kızlar. Hatta kendiniz bile farkedeboliyorsunuz bu kisti.
Rabbim hakkimizda hayırlısı ni versin ben suan icin ameliyat düşünmüyorum.okul tatil olsun baska doktorada gidicem.
Esimlede konuşmuyorum. Yeteri kadar anlattığımı düşünüyorum kendimi.oda haklı korkulari varmis benim yaşımdan dolayi sorunlu bi bebek olmadindan korktuğunu benim uzulmemi istemediğin i söyledi. Haklıdır belki de istememeliyim unutmaliyim cocuk işini. Ama icim gidiyo bebek görünce
Canım aslında benim de ikinci çocuğu düşünmemem gerekiyor. Eşim çok sinirli ve anti depresan kullanıyor. Ayrıca çocuk ağlamasına hiç dayanamıyor. Etrafımdaki hiç kimse de desteklemiyor beni bu yüzden. Hele kaynanam hiç istemiyor. Daha buna katlanamıyorsunuz diyor. Ben de çoğu zaman hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum ama işte sonra da pişman olmaktan korkuyorum. Bilmiyorum yani açıkçası. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
Hayirli gecelwe arkadaslar
ikinci kez bu guzel duyguyu tatmak gercekten harika
ben ikinci bebegim olmucak diye xok tasalanmistim hatta kk ile tanismama vesile oldu
malesef bor dusuk yasadim sonra si yeniden gebe kaldim
rabbim sizlerede nasio etsin insalla
annelik ilk evlatt ogreniliyor
ikinci evlatta yasanuyor
ay ne mutlu sana ya herkez aynı şeyi söylüyor bizde okadar sabırsız davranıyoruz ki ne güzel ifade etmişsin...
Selam kızlar. Bugun kadin dogum doktoruna gittim smear testi icin alttan muayene ederken bartholin kisti denilen kistim oldugunu ogrendim. Nur topu gibi erik buyuklugunde kistim var sinir oldum.doktor bide ameliyatla alinmasi gerektigini söyledi. Keyfim kacti. Esimde istemedigini soyluyo 2 çocuğu iyice sinirim bozuldu agladim epey. Hayallerim suya düştü.
Evet evet oldukca tasalandim
kizim ilk ayda olmustu ikincide ole olucak diye dusundum
oy oy 7 ayda kendimi kehrettim
sonunda corekotu bal tarcin vesilem oldu
sizin durumunuz nasil
ben gibi sabirsizlardanmisinuz
7 ay ne ki 24 ay oldu tık yok ne spreal nede doğum kontrol hapı kullandım ama olmadı beklemedeyim hayla bende o mühteşem 3 lüyü çok duydum ama bal beni maf ediyor mideme dokunuyor o kürü yapamıyorum bakalım vardır zamanı diyip beklemedeyiz :) umarım daha fazla bekletmez yaramazım oğlum çok büyüdü çok yaş olucak araları...
yaren senin büyük kız galiba 2007 limi benim oğlumda 2007 li
Aaa evet evet ocak 2007 li
aynilar demek ikinciler denk gelmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?