2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Selam canım. Çok geçmiş olsun ama üzme kendini. Rabbim dermansız dert vermesin. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil ki. Eşinle adam akıllı bir konuş. Senin için ne kadar önemli olduğunu anlat. Bence o da ikna olacaktır inşallah.

gecmis olsun egeninannesi insallah en kisa zamanda bu kistten kurtulursun....neyden kaynaklandigini soyledimi doctor...bu eslerde yaninda olmasi gerekirken kadinni aglatiyor yaaa olacak sey degil...sanki kendileri bakiyor...benim esim benden de istekli beklemedeyim 4 aydir korunmuyorum ama yine tik yok hayirlisiyla gelsin ikinci bebisler uzmesinler anneicklerini

Çok sagolun kızlar. .. kistin nedeni bilinmiuormus. Cinsrl iluski siradinda kayganligi salgilayan bezlerin tikanmasiymis bu kist.kimi bunyelerde apse yaparmis. O daha ağrılı olirmus.bende agri yoktu ama bugünkü muayeneden sonra hagif agri oldu. Sizde kontrol ettirin kızlar. Hatta kendiniz bile farkedeboliyorsunuz bu kisti.
Rabbim hakkimizda hayırlısı ni versin ben suan icin ameliyat düşünmüyorum.okul tatil olsun baska doktorada gidicem.
Esimlede konuşmuyorum. Yeteri kadar anlattığımı düşünüyorum kendimi.oda haklı korkulari varmis benim yaşımdan dolayi sorunlu bi bebek olmadindan korktuğunu benim uzulmemi istemediğin i söyledi. Haklıdır belki de istememeliyim unutmaliyim cocuk işini. Ama icim gidiyo bebek görünce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm.
Umarim sende salı günü sorunsuz donersin doktordan. Genel muayene amacli mi hideceksin?

Sagol cnm.
Umarim sende salı günü sorunsuz donersin doktordan. Genel muayene amacli mi hideceksin?

inşaallah canım genel amaçlı gideceğim bir sorunum yok çok şükür bakalım dr ne diyecek.Sen de rahatsızlık varmıydı hani kist çıkmıştı

Canım aslında benim de ikinci çocuğu düşünmemem gerekiyor. Eşim çok sinirli ve anti depresan kullanıyor. Ayrıca çocuk ağlamasına hiç dayanamıyor. Etrafımdaki hiç kimse de desteklemiyor beni bu yüzden. Hele kaynanam hiç istemiyor. Daha buna katlanamıyorsunuz diyor. Ben de çoğu zaman hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum ama işte sonra da pişman olmaktan korkuyorum. Bilmiyorum yani açıkçası. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah

Hayirli gecelwe arkadaslar
ikinci kez bu guzel duyguyu tatmak gercekten harika
ben ikinci bebegim olmucak diye xok tasalanmistim hatta kk ile tanismama vesile oldu
malesef bor dusuk yasadim sonra si yeniden gebe kaldim
rabbim sizlerede nasio etsin insalla

annelik ilk evlatt ogreniliyor
ikinci evlatta yasanuyor

canım öle deme ya evet şimdi anlattıkların arasında çok saçma geliyor çocuk istemek ama ilersini düşününce insan yok yok kesinlikle en az 2 çocuk olmalı tek başına olmaması kanaatinde yim biz 4 kardeşiz (4te fazla ya) ama iyiki çok kardeşiz bunu şimdilerde daha iyi anlıyorum...

ay ne mutlu sana ya herkez aynı şeyi söylüyor bizde okadar sabırsız davranıyoruz ki ne güzel ifade etmişsin...

ay ne mutlu sana ya herkez aynı şeyi söylüyor bizde okadar sabırsız davranıyoruz ki ne güzel ifade etmişsin...

Evet evet oldukca tasalandim
kizim ilk ayda olmustu ikincide ole olucak diye dusundum
oy oy 7 ayda kendimi kehrettim
sonunda corekotu bal tarcin vesilem oldu
sizin durumunuz nasil
ben gibi sabirsizlardanmisinuz

Merhaba egenin annesi
ayni tur de kist dayimim esindede vardi
drun abartmasimi bilemuyorim kucuk bir portakal buyukligunde demisti iki ay dogim kontrol hapi kullandi ve sonrasinda gebe kaldi hatta daha kuculmus haldeydi kalp atisi goruldigunde bile duruyordu sonra kayboldu
baska bir dr a gorunsen mi acaba

Evet evet oldukca tasalandim
kizim ilk ayda olmustu ikincide ole olucak diye dusundum
oy oy 7 ayda kendimi kehrettim
sonunda corekotu bal tarcin vesilem oldu
sizin durumunuz nasil
ben gibi sabirsizlardanmisinuz

7 ay ne ki 24 ay oldu tık yok ne spreal nede doğum kontrol hapı kullandım ama olmadı beklemedeyim hayla bende o mühteşem 3 lüyü çok duydum ama bal beni maf ediyor mideme dokunuyor o kürü yapamıyorum bakalım vardır zamanı diyip beklemedeyiz :) umarım daha fazla bekletmez yaramazım oğlum çok büyüdü çok yaş olucak araları...

yaren senin büyük kız galiba 2007 limi benim oğlumda 2007 li

Ben 4.5 yil hap kullandim 3.ay gebe kaldim dusuk oldu sonra yeniden gebe kaldim
sizinde oldukca uzun olmus sorun da yokmus streste cok etken
ben son ay buraz daha rahttim

corek otu bal tarcina gelince fena birsey gozumden yas geldigini ogurdugumu bilirim

oglunuz kac yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…