2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

amın cnm amın ınsallah gelır bebvıslerımız

canım sen aynı benım gıbısın hos geldın bende 8 aydır ıstıyorum yumöurtalıkların tembel dedı duphaston verdı ama benım ıcımden kullanmak gelmedı nedense rabbım verır dedım kulklnamdım bakalım gelecekmı bebebsım senın bat ne benımkı 13 hazxıran

canım nasılsın durumlar ne ne yapıyorsun

Kızlar bende ekimden beri deniyorum Olmuyo duvarda catlatma iğnesi oldum olmadı .bu ayda klomenle iğne oldum bir yumurtam vardı bakalım deniyoruz.oglum 3;5 yaşında kardeş istyrz niye Olmuyo anlamıyorum

canım nasılsın durumlar ne ne yapıyorsun

Canım ben geçen ay 1 hafta arayla 3 kere adet olmuştum. En son adetimin üstünden 2 hafta geçti çok şükür. Batım 15 haziran. Bakalım düzenli gelecek mi diye ben de heyecanla adetimi bekliyorum :)

kızlar ne habeeeer nasılsın herkez bat tarıhını yazsın bakalım kımler yakında

29 haziran benimde daha çok var :))
yumurta geliştirici kulladım bu ay sonuncuyu içtim bugün pazarteside kontrol var adet 3 günü gittiğimde 10 tane yumoşum vardı benim yurmuta sorunum yok ama böle deneyelim dedik bakalım ne olucak sonuç :)

Kızlar bende ekimden beri deniyorum Olmuyo duvarda catlatma iğnesi oldum olmadı .bu ayda klomenle iğne oldum bir yumurtam vardı bakalım deniyoruz.oglum 3;5 yaşında kardeş istyrz niye Olmuyo anlamıyorum

cnm bende ekımden berı ıstıyorum bakalım benım bat 13 hazıran"

ben kullandım hemen inş. kalmışımdır.Çok istiyoruz çooook rabbim tez vakitte hepimize nasip ederi inş.

ben kullandım hemen inş. Kalmışımdır.çok istiyoruz çooook rabbim tez vakitte hepimize nasip ederi inş.

nedense kullanmak gelmedı ıcımden zaten bu ılacı kullan kalırsın yoksa rahım rontgenı ıstedı ben onu ılk kızımda cektırmıstım cooook agrılı dogumdan beter o yuzden onu cektırecegıme rabbım verır dedım

Merhaba kızlar. Şu anda oğlum 1 yaşında. İkinci bebeği en kısa zamanda düşünüyoruz. Doğumum sezeryan olduğu için endişelerim var açıkçası. İkinciyi normal yapmayı çok istiyorum ama bu kadar kısa süre sonra yapılırmı bilmiyorum. Doğumda yaşadıklarımı da tekrar yaşamaktan korkuyorum. Doğum normal başladı suni sancı ile ve oğlum kakasını yapınca sezeryana alındım. 10 gün küvözde kaldı. Zor günlerdi. Kafam çok karışık. Bir 6 ay daha bekleyeyim diyorum. Yoksa 1 sene daha mı beklemeli? Siz olsanız ne yapardınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman iyi canim bana 6 ay ara ver demişti.inşaallah iyi haberlerle donersin canım Drdan
cnm bellıde volmaz ama bozma yola devam ıste ben o yuzden bekelyecegım yapamayacagım 5 gun var adetıme

Canım adet oldum ben maalesef.inşaallah senin olur bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…