1 seneden sonar hamile kaldimmm catlatma ignesiyleeee...evlendikten sonraa iltihaptan kalamadim ve pko var...daha sonar annemi kaybettim onun uzuntusu beni yikti cocuk dusunmedim 6 ay kadar sonraq dusundum ki bir bebegim olsuin hemde kiz annemin ismini vereyim az da olsa acim dinsin diye dusundum...hamile kaldim ama dusuk oldu...daha sonraa catlatma ignesi vuruldum hamile kaldiumm ilk igneden ...simdi ikinciyi istiyorum..ikiisi birlikte buyur dedim...zamana biraktikcaa daha zor oluyor...allah hayirlisini versin isteyen herkese kucuk melekler gondersin...
:) olur böyle.insallh kuzucuklarmz yalnz kalmazlar..
Arkadaşlar sizi bulduğuma çok sevindim. :))))bende 32 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz ama 8 aydır olmuyor .uzun bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan sonra adet olmadım dr. a gittim ve yumurta tembelliği var dedi duphaston diye bir ilaç verdi ilaç bitti adet oldum bu ay sabırsızlıkla bekliyorum inş. bu ay hamile kalırım ama çok zor bir durummuş(((
Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Sana da geçmiş olsun çok üzüldümben de bir sene önce boş gebelik geçirmiştim. Zor süreçler bunlar. Hayırlısı böyleymiş dedik. Rabbim daha kötüsünden korusun. Olan evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etsin.
canım nasılsın durumlar ne ne yapıyorsun
kızlar ne habeeeer nasılsın herkez bat tarıhını yazsın bakalım kımler yakında
Kızlar bende ekimden beri deniyorumOlmuyo duvarda catlatma iğnesi oldum olmadı .bu ayda klomenle iğne oldum bir yumurtam vardı bakalım deniyoruz.oglum 3;5 yaşında kardeş istyrz niye Olmuyo anlamıyorum
canım sen aynı benım gıbısın hos geldın bende 8 aydır ıstıyorum yumöurtalıkların tembel dedı duphaston verdı ama benım ıcımden kullanmak gelmedı nedense rabbım verır dedım kulklnamdım bakalım gelecekmı bebebsım senın bat ne benımkı 13 hazxıran
kızlar ne habeeeer nasılsın herkez bat tarıhını yazsın bakalım kımler yakında
sen nasılsın canım. Belinin ağrısı nasıl oldu?
ben kullandım hemen inş. Kalmışımdır.çok istiyoruz çooook rabbim tez vakitte hepimize nasip ederi inş.
bugun cokkk ıyıyım sadece yumurta seklınde akıntım var coook
en yakın bat seninki galiba. Hadi inşallah müjdeli haberi verirsin hayırlısıyla
O zaman iyi canim bana 6 ay ara ver demişti.inşaallah iyi haberlerle donersin canım DrdanDoktor ara verin falan demedi. Kendini nezaman hazır hissedersen yine deneyebilirsin dedi.yarin sabah randevum varzaten. Hormonlara baktiricam bide kist olusmus bu hamilelikte adet bittiğinde gel demisti onada bakacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bellıde volmaz ama bozma yola devam ıste ben o yuzden bekelyecegım yapamayacagım 5 gun var adetıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?