- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Hosbulduk cnm.fsh degerm yuksek oldgu icin tedavi filan vermedi dr lar.gecen ay ankara ya gittim tup bebek dr una.ilaclar verdi iki ay sonra tedaviye yanit verirsem devam edecz..Hoş geldin canım. Hayırlısıyla rabbim tekrar nasip eder inşallah. Tedavi görüyor musun peki?
Hosbulduk cnm.fsh degerm yuksek oldgu icin tedavi filan vermedi dr lar.gecen ay ankara ya gittim tup bebek dr una.ilaclar verdi iki ay sonra tedaviye yanit verirsem devam edecz..
selam kızlar bende oğluma kardeş istiyorum 2 yıldır ama olmuyor :) artık alıştık sanırım olmamasına gülüyorum :))
hayırlısı ile inş. evlatlarımıza kardeşler dünyaya getiririz çoook istiyorum çünki :)
İnşallah canım hadi hayırlısı.
Selam canım. 2 senedir hiç dr a gitmedin mi neden olmuyor diye. Gitmediysen iyi sabretmişsin :)
Senin var mI problemin?
ben sorucaktım tam sen benden hızlı davrandın :)
:)) senin ki kac yasnda?
30+1 :))) canım
Oglunu sormustm ama :)
ay ne güldüm kendime ya hay Allah ım :)
2007 li canım 7 yaşında
Senin var mI problemin?
gitmemmi kuzum :)
geçen sene klomen kullandık tutmadı biraz akışına bırakalım dedik 1 sene geçti bak üstünden sonra aralık ayında başka biri sorun çıkı parça falan alındı 2 ay ara verdik sonra gebe kaldım kimyasal oldu şimdide gene çatlama denicez bu arada herşey okadar normalki ama olmayınca olmuyor işte :)
masallah cnm hadı bakalım ben pısmanım ara verdıgıme
Zamanı var daha demek ki canım. Ben de 1 sene önce boş gebelik geçirmiştim. Planlı değildi öğrendiğimde şok olmuştum. Oğlum zor bir çocuk çünkü. Babası ondan da zor :) sonra kendimi bebek fikrine alıştırdım derken boş gebelik olduğunu öğrendik. Hayırlısı böyleymiş dedik . Rabbim doğru zamanda gönderir bebişlerimizi inşallah
inş. canım geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inş. ama bayramı bekme bence pat diye olmuyor çünki şekil örnek ben mesela :)
Amin canım sağol. Evet doğru söylüyorsun ama biz umreye gitmeyi düşündüğümüz için erteledik. Bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar sizi bulduğuma çok sevindim. :))))bende 32 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz ama 8 aydır olmuyor .uzun bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan sonra adet olmadım dr. a gittim ve yumurta tembelliği var dedi duphaston diye bir ilaç verdi ilaç bitti adet oldum bu ay sabırsızlıkla bekliyorum inş. bu ay hamile kalırım ama çok zor bir durummuş(((
aa ne güzel Allah kabul etsin canım ne mutu size bizlere dua et o kutsal topraklarda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?