2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Selam canım. 2 senedir hiç dr a gitmedin mi neden olmuyor diye. Gitmediysen iyi sabretmişsin :)

Selam canım. 2 senedir hiç dr a gitmedin mi neden olmuyor diye. Gitmediysen iyi sabretmişsin :)

gitmemmi kuzum :)
geçen sene klomen kullandık tutmadı biraz akışına bırakalım dedik 1 sene geçti bak üstünden sonra aralık ayında başka biri sorun çıkı parça falan alındı 2 ay ara verdik sonra gebe kaldım kimyasal oldu şimdide gene çatlama denicez bu arada herşey okadar normalki ama olmayınca olmuyor işte :)

Senin var mI problemin?

Canım ben daha ikinci için çalışmalara henüz başlamadım. Bayramdan sonra düşünüyoruz allah izin verirse. Bakalım o zaman görücez bir problem var mı yok mu. İnşallah yoktur. Sadece hipotiroidi hastasıyım. Tsh ımı dengede tutmam gerekiyor işte.

Zamanı var daha demek ki canım. Ben de 1 sene önce boş gebelik geçirmiştim. Planlı değildi öğrendiğimde şok olmuştum. Oğlum zor bir çocuk çünkü. Babası ondan da zor :) sonra kendimi bebek fikrine alıştırdım derken boş gebelik olduğunu öğrendik. Hayırlısı böyleymiş dedik . Rabbim doğru zamanda gönderir bebişlerimizi inşallah

masallah cnm hadı bakalım ben pısmanım ara verdıgıme

1 seneden sonar hamile kaldimmm catlatma ignesiyleeee...evlendikten sonraa iltihaptan kalamadim ve pko var...daha sonar annemi kaybettim onun uzuntusu beni yikti cocuk dusunmedim 6 ay kadar sonraq dusundum ki bir bebegim olsuin hemde kiz annemin ismini vereyim az da olsa acim dinsin diye dusundum...hamile kaldim ama dusuk oldu...daha sonraa catlatma ignesi vuruldum hamile kaldiumm ilk igneden ...simdi ikinciyi istiyorum..ikiisi birlikte buyur dedim...zamana biraktikcaa daha zor oluyor...allah hayirlisini versin isteyen herkese kucuk melekler gondersin...

inş. canım geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inş. ama bayramı bekme bence pat diye olmuyor çünki şekil örnek ben mesela :)

Arkadaşlar sizi bulduğuma çok sevindim. :))))bende 32 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz ama 8 aydır olmuyor .uzun bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktıktan sonra adet olmadım dr. a gittim ve yumurta tembelliği var dedi duphaston diye bir ilaç verdi ilaç bitti adet oldum bu ay sabırsızlıkla bekliyorum inş. bu ay hamile kalırım ama çok zor bir durummuş (((

inş. canım geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inş. ama bayramı bekme bence pat diye olmuyor çünki şekil örnek ben mesela :)

Amin canım sağol. Evet doğru söylüyorsun ama biz umreye gitmeyi düşündüğümüz için erteledik. Bakalım hayırlısı.

hg :)
Allah gönlüne göre versin inş. tez zamanda gelir 2. kuzun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…