cn oyle ama artık ıyce sınır olmaya basladım su herıfımde bı ıse gırtse amaaaaaan amanoff net kafayı yedi 2 kere atmış mesajı.
ay duam vallahi benide güldürdün kız herkez doğurur ben hayla kalamam artık neredeyse ümidim bitti.
bu ay çok havuza girdim zaten üşütmedisem iyi
ne yazılısa kaderde onu yaşıcaz gerisi boş artık...
canım seni okuyunca yazmak istedim bence eşin yanlış düşünüyor nedenine gelince ben ilk çocuğumda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama ikincide kalamadım ve doktora gittim doktorda erkek olunca erkek de bi sorun yoktur zaten bir tane olmuş dedi ve beni tedaviye başladı bu tedavi süresinde benim 2cm olam miyomum oldumu 4cm bende baktım ben hala hamile kalamıyorum başka doktora gittim oda eşinin testtine bakalım dedi bi test verdikki değer yerlerde 7milyon çıktı anlıyacagın okadar ilaç tedavi boşunaymış eşimin sperm sayısı zaten hamile kalmama yetersizsizmiş keçi boynuzu kürü uyguladık değer 3 katına çıktı ben bir araştırın derim şuan değer hala düşük ama bir mucize olur diye bekliyoruz...kızlar bugun adetımın ılk gunu bu ayda degısdık seyler yapmak ıstıyrum sıozlerın onerısı varmı canlarıııım
inşallah canım adet olmadığım sürece ümit var yani doktorum öyle söyledi içimdeki sesde öyle söylüyor inşallah yalan söylemiyordur...hamilesin o zaman geç döllenme belki de hadi inşaallah
Canım üzüldüm Rabbim hayırlısını versin.Bence iyi bir dr a görün ne olur ne olmaz.Benim de bu ay 7. ayım eğer yine olmazsa iyi bir dra gitmeyi düşünüyorum.
Üzme kendini ama insan adet olunca çok içerliyor,üzülüyor vakti saati var demek ki bir dehiç olmayanlar var onları düşünüp şükretmek gerek.
CNM BEN GITTIM DOKTORA 3 AY BI PROBLEM YOK DEDI GUNUMDE ADET OLUYORUM YUMURTALIKLARIM RAHMIM TEMIZ ESIM GELSIN MI DEDIM GEREK YTOK SONUCTA TOHUM VAR YANI BI KERE OLMUS GENE OLURT DEDI BEN KENDIMI BILIYORUM CNM BENIM YUMURTALIKŞLARIM TEMBEL BIRDE BIZ GUNLERINI TUTTURUP YAPMIYORUZ YANI CALISMIYORUZ AMA BU AY BAYA UGRASIP DEGISIK DSEYTLER ISTIYORUM BU ARTADA KECI BOYNUZU PEKMEZIMIMIZ VAZGECILMERZIMIZZZZZZZcanım seni okuyunca yazmak istedim bence eşin yanlış düşünüyor nedenine gelince ben ilk çocuğumda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama ikincide kalamadım ve doktora gittim doktorda erkek olunca erkek de bi sorun yoktur zaten bir tane olmuş dedi ve beni tedaviye başladı bu tedavi süresinde benim 2cm olam miyomum oldumu 4cm bende baktım ben hala hamile kalamıyorum başka doktora gittim oda eşinin testtine bakalım dedi bi test verdikki değer yerlerde 7milyon çıktı anlıyacagın okadar ilaç tedavi boşunaymış eşimin sperm sayısı zaten hamile kalmama yetersizsizmiş keçi boynuzu kürü uyguladık değer 3 katına çıktı ben bir araştırın derim şuan değer hala düşük ama bir mucize olur diye bekliyoruz...
BIRDE BEN 3 TANE DKTRA GITTIM 3 ÜDE ESININ BIRKERE OLMUS SENIN YUMURTALARIN TEMBEL DEDI GUNLERI IYI DEGERLENDIRIN DEDI AMA BIZ USTUNE DUSEMIYORUZ KÖY İŞİ FALANDA VARDI NE BİLİM İŞTEcanım seni okuyunca yazmak istedim bence eşin yanlış düşünüyor nedenine gelince ben ilk çocuğumda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama ikincide kalamadım ve doktora gittim doktorda erkek olunca erkek de bi sorun yoktur zaten bir tane olmuş dedi ve beni tedaviye başladı bu tedavi süresinde benim 2cm olam miyomum oldumu 4cm bende baktım ben hala hamile kalamıyorum başka doktora gittim oda eşinin testtine bakalım dedi bi test verdikki değer yerlerde 7milyon çıktı anlıyacagın okadar ilaç tedavi boşunaymış eşimin sperm sayısı zaten hamile kalmama yetersizsizmiş keçi boynuzu kürü uyguladık değer 3 katına çıktı ben bir araştırın derim şuan değer hala düşük ama bir mucize olur diye bekliyoruz...
evet işte banada öyle demişlerdi ama öyle çıkmada kaç doktora gittim sadece birtanesi eşine bakalım dedi ondada eşimde çııktı sorun aslında bunlar hep sebep önemli olan nasip vakti saati nezman sa ozaman olacak ama tabi birazda uğraşamak lazzım tabi buarada ben bi başlıkda bitkisel birr karışım bulmuştum istersen onu bulayım ben kağıda yazdım adet olunca gidip alcam aktardanBIRDE BEN 3 TANE DKTRA GITTIM 3 ÜDE ESININ BIRKERE OLMUS SENIN YUMURTALARIN TEMBEL DEDI GUNLERI IYI DEGERLENDIRIN DEDI AMA BIZ USTUNE DUSEMIYORUZ KÖY İŞİ FALANDA VARDI NE BİLİM İŞTE
hayırlısı olsun canım inşaallah güzel gelişmeler olurKızlar Bende dün adet oldumDoktorum bu ay yurt dışında olacağı için aşılama olayı da askıda kaldı.
Yaptığım araştırmalar sonucu iş yerime daha yakın başka bir doktor buldum çok iyi olduğu söyleniyor. Kendisine mail attım sabah hemen dönüş yaptıŞimdi ben bu ay klomen kullanıp 25 Ağustos da doktora gideceğim bakalım ne olacak...
Ayyyy böyle anlatınca bir heyecan kapladı içimi, Allah'ım sen her şeyin hayırlısını nasip et ...
ahhh bu erkekler çok gamsızlar bir kere olabilir sonra problem çıkmaz sanki.inşaallah olur canım doktora gitmedentabi oyle esım e dedım asulama falan yaptıralım dktra bı kez daha gıdeyım olmaz vereır allah dıyo sonucta bır kere olmus neden olmasın dıyo bya offf of bu taraflarda ıyı bı dktrda yok ben gebze cayırovada oturuyorum yokkı ıyı benım halımden anlayacak bı dktr
CNM ZATEN TEK ISTEGIM O DKTRA GITMEDEN OLMASI AMA EKIME KADAR OLMAZSA GIDECEGIM INSALŞLAH IYI BI DKTRA SUAN ZATEN ESIM İŞSİZ İŞE GIRSIN GIDECEGIM O NE DERSE DESIN BENIM DEDIGIM OLURahhh bu erkekler çok gamsızlar bir kere olabilir sonra problem çıkmaz sanki.inşaallah olur canım doktora gitmeden
Eşin de inşaallah iş bulur.Senin dediğin oluyorsa iyi o zamanCNM ZATEN TEK ISTEGIM O DKTRA GITMEDEN OLMASI AMA EKIME KADAR OLMAZSA GIDECEGIM INSALŞLAH IYI BI DKTRA SUAN ZATEN ESIM İŞSİZ İŞE GIRSIN GIDECEGIM O NE DERSE DESIN BENIM DEDIGIM OLUR
OLUYOR DERKEN ALLAH RAZI OLSUN HERR DEDIGIMI YAPAR ESIM NE ISTERSEM NE DERSEM HEMEN OLUR SAGOLSUN SIMDI DKTRU BEN ISTEMEDIGIM ICIN GITMIYORUM HEM NASIL GIDEYIM İŞİ YOK ZATEN TROID ICIN EXTRA BI TEDAVI OLUYORUM EK BI MASRAF BIDE BEBEK ICIN GITMEYEYIM HELE BI KIŞ GELSIN INSALLAH O ZAMAN GIDERTIMEşin de inşaallah iş bulur.Senin dediğin oluyorsa iyi o zamansorun yok
Egeninannesi Yeşimcim özledik seni tatilden dolayı mı girmiyorsun acaba.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canımOLUYOR DERKEN ALLAH RAZI OLSUN HERR DEDIGIMI YAPAR ESIM NE ISTERSEM NE DERSEM HEMEN OLUR SAGOLSUN SIMDI DKTRU BEN ISTEMEDIGIM ICIN GITMIYORUM HEM NASIL GIDEYIM İŞİ YOK ZATEN TROID ICIN EXTRA BI TEDAVI OLUYORUM EK BI MASRAF BIDE BEBEK ICIN GITMEYEYIM HELE BI KIŞ GELSIN INSALLAH O ZAMAN GIDERTIM
aynen canım ben de beğenmedim sitenin bu halini her şey çok karışık.Tatil nasıl gidiyor adetin devam ediyor mu önce oldun ya canım.Cnm okuyorum genelde yazdıklarınızı. Ama sitenin bu halini hic beğenmedim yazmak zor geliyo. Donmedik hala eve.
sorma canım ya sıteyı hıc begenmedım ama alısıyorus sende durumlar nasılllKızlar siteye girmeyelim diye mi böyle yaptılar yaa. Hiç kullanamıyorumbu arada hamile arkadaşı tebrik ediyorum. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Kırmızı kartı gören arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmak yok. Yola devam. En kısa zamanda sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah sitenin de bu haline nasıl alışıcaz bilmiyorum
sagol canım senındeAllah hakkınızda hayırlısını versin canım
aynen canım ben de beğenmedim sitenin bu halini her şey çok karışık.Tatil nasıl gidiyor adetin devam ediyor mu önce oldun ya canım.
test yaptınmı cnm bazen hava degısımndende oluyorrkızlar bugün adet oldum dedim ama devam da etmiyor.kahve gibiydi rengi.ağrı da var ama regl ağrısı gibi.hamile miyim değil miyim bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?