2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

sorma canım ya sıteyı hıc begenmedım ama alısıyorus sende durumlar nasılll

Ben de bugün dr a gittim. Tahlil sonuçlarımı gösterdim. İlacın dozunu arttırdı 20 gün sonra tekrar çağırdı. C.tesi de kadın doğumdan randevu aldım. Bakalım hayırlısı inşallah her şey yolundadır.

cnm senın troıdlerınde ne gıbı problem var benım troıdbezlerımı aldılar omur boyu ılac kullanıyorum 200 mgram

kızlar bu arda ben telefondan kullanıyordum uygulamayı indirmiştim ama 3 gündür açılmıyor benim gibi olan varmı sildim tekrar yükledim ama düzelmedi neden böyle oldu ki..

cnm senın troıdlerınde ne gıbı problem var benım troıdbezlerımı aldılar omur boyu ılac kullanıyorum 200 mgram

Canım benim de tiroid bezlerim az çalışıyor. Ben de ilaç kullanmak zorundayım ömür boyu

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım

aynen canım ben de beğenmedim sitenin bu halini her şey çok karışık.Tatil nasıl gidiyor adetin devam ediyor mu önce oldun ya canım.

Tatil guzel gidiyo. Erken gelen adetle bu ayda olmadı düşüncesiyle moralim bozulsada adetim dvm ediyo cnm. Ilk defa bukadar erken oldu. Sağlık olsun napalım

kızlar bu arda ben telefondan kullanıyordum uygulamayı indirmiştim ama 3 gündür açılmıyor benim gibi olan varmı sildim tekrar yükledim ama düzelmedi neden böyle oldu ki..

Aynen canım sitede güncelleme yaptılar uygulama artık çalışmıyor maalesef. Uygulama da güncellenirse tekrar girebiliriz belki

Tatil guzel gidiyo. Erken gelen adetle bu ayda olmadı düşüncesiyle moralim bozulsada adetim dvm ediyo cnm. Ilk defa bukadar erken oldu. Sağlık olsun napalım

Canım bozma moralini tatilin tadını çıkar. Gelince de tam gaz çalışmalara devam inşallah

merhaba herkese günaydın
bende cep telefonundan giriyordum ama çalışmadığı için giremiyorum
inşallah bir an önce açılır uygulama
bu ay eşimin nöbetleri olduğu için pek çalışma yapamıyoruz
yumurtlama günüm de büyük ihtimalle yarın diye düşünüyorum
yarın dr da kontrolüm de var o bakınca anlar yarını iyi değerlendirmeliyiz

Yaşanan adet düzensizlikleri rahmin kendisini gebeliğe hazırlamasının işaretiymiş öyle duymuştum umarım senin içinde öyledir benim gibi gecikmesinden iyidir

CANIM İNŞALLAH BEBİŞİN GELİŞİ İÇİN BU DR BİR VESİLE OLUR HAYIRLISI İLE

ahhh bu erkekler çok gamsızlar bir kere olabilir sonra problem çıkmaz sanki.inşaallah olur canım doktora gitmeden

O ERKEK TÜRÜNDEN BENDE DE VAR

ÖYLE DEME CANIM YAA BEN BEĞENDİM BU HALİNİ YAA ALIŞIYOR İNSAN

TATİLE DENK GELMESİ İYİ OLMAMIŞ AMA NE YAPACAN SAĞLIK OLSUN TATLIM

Yaşanan adet düzensizlikleri rahmin kendisini gebeliğe hazırlamasının işaretiymiş öyle duymuştum umarım senin içinde öyledir benim gibi gecikmesinden iyidir

BENDE DUYMUŞTUM BUNU ARKADAŞIM

KIZLAR BENİM ÖZEL HAFTAM GÜMLEDİ EŞİMLE KÜSSÜZ HAYIRLISI ALLAHTAN

KIZLAR BENİM ÖZEL HAFTAM GÜMLEDİ EŞİMLE KÜSSÜZ HAYIRLISI ALLAHTAN

Sen de mi bürütüs :) biz de küsmüştük o ara ama sırf bir ay daha boşu boşuna beklemiyim diye uzatmadım. Sonra pişman olmıyım dedim. Sen de iyi düşün bence

Sağol cnm. Umarım söylediğin gibidir. Insallah rabbim en kısa sürede kucagimiza bebis versin.
cok istiyoruzzz.

anladım canımdktr gııtınmı hıc

Eşim çocuk istemiyor ki, o istese çalışmalara başlasak olur inşallah
Ama eşim istemiyor. Ben 2 çocuğuma da hemen hamile kaldım. Ama dr a gidecem çünkü 3 aydır adetlerim 1 günde bitiyor. Polikistik overden diyorum hep ama inşallah ben böyle derken başka birşey çıkmaz altından, menapoz felan gibi Allah korusun.

Kizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalik bebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)

Kizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalik bebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)

Aaaaa hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Değerin bayağı yüksek maşallah. Günün geçmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…