maşallah darısı benim ve bekleyenlerin başına evet bende soru sormak istiyorum adet günün geçmişmiydi ve sat ne zaman dı acaba...Kizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
Güzel bir haber daha aldık .Gözün aydın sağlıcakla doğsun inşaallah.Darısı başımıza inşaallah benim de 7. ayım inşaallah ben de güzel haber alırım.Kizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
Napalım canım hayat akıyor işte sıcak var.Bugün dışarıdaydım hep kızıma bisiklet sürdürdüm,piknik yaptık.Evdeyim eriyecem çok nem var.Sitenin programı değişti başta alışamamıştım şimdi alıştımHu hu kızlarrr neler yapıyorsunyz ben telefona indirmiştim oradan giriyordum ne zmndır bağlanamıyor netten girdim şimdi
daha bıız vaerız kızlaaaaar ya ınsallh kalırızNe güzel bu topik de hamile kalmayan pek kalmadı umarım herkez bu ay kesin hamile kalır ben hala beklemedeyim bu saat itibari ile 35 gün olmuştur beyaz akıntım mevcuttur... Hayırlısı olsun iyi geceler kaderdaşlar...
cok sevındım canım darısı bzıım basımıza ınsallahKizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
mınnnn canım amın cınsıyetı bellı olmustırKizlar bende 16 haftalık hamileyim bu ikinci bebeğim olucak inşallah allahım isteyen herkeze versin Rabbim acılarını göstermesin
Aynı nolsun uğraşıyoruz işte:)Napalım canım hayat akıyor işte sıcak var.Bugün dışarıdaydım hep kızıma bisiklet sürdürdüm,piknik yaptık.Evdeyim eriyecem çok nem var.Sitenin programı değişti başta alışamamıştım şimdi alıştımSen napıyorsun nasılsın?
Kizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
Cnm bi de tek çizgi muhabbeti yapıyorduk gördün mü sağ salim kavuşursun inş bebeğine çok sevindimKizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
Inşaallah canım en kısa zamanda bizde kalırız ve yazarız buraya....daha bıız vaerız kızlaaaaar ya ınsallh kalırız
Gözün aydın canım doktorun haklıymış demek ki ben de gördüm çift çizgiyi inşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişine kavuşursunKızlar ne olur yardım edin bu sabah ki testim ve çift çizgiyi görebiliyorum
gerçekten hiç ümidim yok du görünüyor değilmi ben hayal görmüyorum yani yalnız biraz geç çıktı 2. çizgi nasıl olsa çıkmaz diye banyoya bırakıp gitmiştim az önce tekra tuvalatim geld bi bakayım dedim oda ne çift çizgi birde çok sık tuvaletim geliyorGözün aydın canım doktorun haklıymış demek ki ben de gördüm çift çizgiyi inşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişine kavuşursun
canım ne kadar geç çıktı 30 dakka sonra ise yanlıştır.Ben yaşadım çünkü aynı böyle silik çizgi hatta az daha koyusu oldu ama adet oldum.Ümidini kırmak istemem.Dr rahimde kalınlaşma var dedi ya belki geç geçer idraragerçekten hiç ümidim yok du görünüyor değilmi ben hayal görmüyorum yani yalnız biraz geç çıktı 2. çizgi nasıl olsa çıkmaz diye banyoya bırakıp gitmiştim az önce tekra tuvalatim geld bi bakayım dedim oda ne çift çizgi birde çok sık tuvaletim geliyor
Eşim çocuk istemiyor ki, o istese çalışmalara başlasak olur inşallah
Ama eşim istemiyor. Ben 2 çocuğuma da hemen hamile kaldım. Ama dr a gidecem çünkü 3 aydır adetlerim 1 günde bitiyor. Polikistik overden diyorum hep ama inşallah ben böyle derken başka birşey çıkmaz altından, menapoz felan gibi Allah korusun.
ayy çok sevindim inşşalah hayırlısıyla kucağına da alırsınKizlar ben geldim ve hamisim :) dun test yaptim cift cizgi bugunde lan verim 2900 lu 3 yada 4 hafyalikbebisime solim bakim aksam nasil tepki verccek saskinim aslinda pekte umudum yoktu 7 aydir calisiyoduk :)
aminn allah tüm isteyenler nasip etsin inşKizlar bende 16 haftalık hamileyim bu ikinci bebeğim olucak inşallah allahım isteyen herkeze versin Rabbim acılarını göstermesin
hadi bakalım inşaallah tutar.Ben de serophene kullandım bu ay 13 gün kaldı reglime inşaallah tutar benim de..kızlarrr bende dr kontrolünden geldim klomen kullanmıştım dr tedaviye cevap vermişsin dedi 23mm lik bir yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu vurdurdum bugün ve yarın ilişki olmalı dedi daha sonra da gün aşırı olacakmış
inşallah bu ay güzel haber bekliyorum senden dedi bakalım ne olacak
ya inan bilmiyorum testi yaptım ve gittim yattım sonra tekrar tuvaletim gelince birde baktım ikinci çizgi çıkmış bu gün 35. gün hala adet olmadım olmazsa pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorumcanım ne kadar geç çıktı 30 dakka sonra ise yanlıştır.Ben yaşadım çünkü aynı böyle silik çizgi hatta az daha koyusu oldu ama adet oldum.Ümidini kırmak istemem.Dr rahimde kalınlaşma var dedi ya belki geç geçer idrara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?