2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ya inan bilmiyorum testi yaptım ve gittim yattım sonra tekrar tuvaletim gelince birde baktım ikinci çizgi çıkmış bu gün 35. gün hala adet olmadım olmazsa pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
Ne çileler çekiliyor bebek için pazartesi çıkar bence kanda geç döllenme galiba

Ne çileler çekiliyor bebek için pazartesi çıkar bence kanda geç döllenme galiba
inşallah öyledir canım ya senin de tutar benimde hepimizin tutar inşallah umarım çıkar yarın sabah tekrar yapayım diyorum testi

halemoon bence testi yenilemen gerek çünkü kullanma klavuzunda yazıyor uzun zaman durunca yanıltıcı sonuç verir dikkate almayın diyor

halemoon bence testi yenilemen gerek çünkü kullanma klavuzunda yazıyor uzun zaman durunca yanıltıcı sonuç verir dikkate almayın diyor
evet öyle olduğunu bende okumuştum ama buforumlarda okuduğum sonuçlarda beni yanıltıyor eğer gerçekten negatifse üstünden ne kadar geçerse geçsin çıkmıyor çünkü geçen hafta kiler öyley di mesela bende testi yarın sabah yenilemeyi düşünüyorum zaten hayırlısı artık

İnşallah biraz önce iki tane daha test aldım şimdi yarın sabah yapmayı düşünüyorum birini bakalım kısmetimizde varsa olur zaten değil mi?

Benim düşuğüm 26 temmuz kizlar iki gündür bulanti var gogusler hassas korunmadim acaba düşükten sonra hamile kalinirmi

Kizlar aslinda cok isteyerek kaldim hamile sonunda ama oglusum 1 yasinda dogunca 2 yas olucak basedebilirmiyim cok kotuyum bugun nie bilmiyoum psikolojim bozuldu sanki annem kayunvalidem var ama bilmiyorum kzilar bid3 cakisiyorum allahim simdi nie bole oldum ilki zor olmustu ikinciside olmaz die korkuo oglum nerdeyse 6 aylikti basladik 14 aylik oldu ben kaldim cok sevindim falat 2 gundur kotuyum sanki hic bisey dusunmeden hamile kaldim gibi

Kizlar aslinda cok isteyerek kaldim hamile sonunda ama oglusum 1 yasinda dogunca 2 yas olucak basedebilirmiyim cok kotuyum bugun nie bilmiyoum psikolojim bozuldu sanki annem kayunvalidem vzar ama bilmiyorum kzilar bid3 cakisiyorum allahim simdi nie bole oldum ilki zor olmustu ikinciside olmaz die korkuo oglum nerdeyse 6 aylikti basladik 14 aylik oldu ben kaldim cok sevindim falat 2 gundur kotuyum sanki hic bisey dusunmeden hamile kaldim gibi

hayırlısı olsun canım
den çalışıyorsan bakacak yakınların da varsa hiç endişelenme ne güzel işte birlikte büyürler benim de ablam ile aramda 2 yaş var ve çok güzel bişey hem kardeş hemde arkadaş gibiyiz
boşver akışına bırak hamileliğinin tadını çıkarmaya bak

Merhaba kizlar... şükür evime ulaştım. Tatil güzel gecsede yorucu oluyo. Yarim saat oldu geleli. Ant. Cookk sicak. Evi bi havalandirdim actim klimayi.
hamile olan arkadaşı tevrik ediyorum. En yakin batlar 30:u mu?
Adet bugun biter benimde. Hesap fln yapmiycam ilusku icinde zorlamiycam kendimi olursa olur.. koyverdim gitti artik
Hakkımızda herseyin hayırlısı diyorum...

Burdur bile yanıyor resmen antalya çok sıcakmış zaten

Hoşgeldin Yeşimcim..Tatil güzel ama insanın evi gibisi yok.Bir de yoruluyorsun.Eve gel bir dünya çamaşır ütü.Samsun da sıcak canım nem çok fazla.Hesap yapma canım bırak akışına.Benim batım 30 u bakalım bu ay heycanlıyım nedense.Kırmızı kart yersem yine napalım üzülmeyecem.Rabbim biliyor var bir zamanı gelecek mutlaka bebişlerimiz

Laboquick in ovulasyon testlerinden aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı kağıtta negatif demek diyor biri aydınlayabilir mi

Bunu yorumlayabilecek olan var mı laboquick ovulasyon testi

Eklentiler

• 20140817_014431.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…