Ne çileler çekiliyor bebek için pazartesi çıkar bence kanda geç döllenme galibaya inan bilmiyorum testi yaptım ve gittim yattım sonra tekrar tuvaletim gelince birde baktım ikinci çizgi çıkmış bu gün 35. gün hala adet olmadım olmazsa pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
inşallah öyledir canım ya senin de tutar benimde hepimizin tutar inşallah umarım çıkar yarın sabah tekrar yapayım diyorum testiNe çileler çekiliyor bebek için pazartesi çıkar bence kanda geç döllenme galiba
inşaallah canım yarın ilk idrarla yap bakalım o zaman daha net çıkarinşallah öyledir canım ya senin de tutar benimde hepimizin tutar inşallah umarım çıkar yarın sabah tekrar yapayım diyorum testi
evet öyle olduğunu bende okumuştum ama buforumlarda okuduğum sonuçlarda beni yanıltıyor eğer gerçekten negatifse üstünden ne kadar geçerse geçsin çıkmıyor çünkü geçen hafta kiler öyley di mesela bende testi yarın sabah yenilemeyi düşünüyorum zaten hayırlısı artıkhalemoon bence testi yenilemen gerek çünkü kullanma klavuzunda yazıyor uzun zaman durunca yanıltıcı sonuç verir dikkate almayın diyor
Benim düşuğüm 26 temmuz kizlar iki gündür bulanti var gogusler hassas korunmadim acaba düşükten sonra hamile kalinirmi
nimBenim düşuğüm 26 temmuz kizlar iki gündür bulanti var gogusler hidüşükten sonra hamile kalinirmi
Kalınabilir bencebenim bir arkadaşım öyle olmuş tu düşükten sonra korunmadı hemen kaldı ama tabi sen yinede adetini bekle derim plan yapmak için benim adetim geçti ama hala bişey yokKalınabilir bence be
nim
Tatilin tadını çıkar canım.Moralini bozma inşaallah bu beklemelerin hediyesi olacak
Burdur bile yanıyor resmen antalya çok sıcakmış zatenMerhaba kizlar... şükür evime ulaştım. Tatil güzel gecsede yorucu oluyo. Yarim saat oldu geleli. Ant. Cookk sicak. Evi bi havalandirdim actim klimayi.
hamile olan arkadaşı tevrik ediyorum. En yakin batlar 30:u mu?
Adet bugun biter benimde. Hesap fln yapmiycam ilusku icinde zorlamiycam kendimi olursa olur.. koyverdim gitti artik
Hakkımızda herseyin hayırlısı diyorum...
Hoşgeldin Yeşimcim..Tatil güzel ama insanın evi gibisi yok.Bir de yoruluyorsun.Eve gel bir dünya çamaşır ütü.Samsun da sıcak canım nem çok fazla.Hesap yapma canım bırak akışına.Benim batım 30 u bakalım bu ay heycanlıyım nedense.Kırmızı kart yersem yine napalım üzülmeyecem.Rabbim biliyor var bir zamanı gelecek mutlaka bebişlerimizMerhaba kizlar... şükür evime ulaştım. Tatil güzel gecsede yorucu oluyo. Yarim saat oldu geleli. Ant. Cookk sicak. Evi bi havalandirdim actim klimayi.
hamile olan arkadaşı tevrik ediyorum. En yakin batlar 30:u mu?
Adet bugun biter benimde. Hesap fln yapmiycam ilusku icinde zorlamiycam kendimi olursa olur.. koyverdim gitti artik
Hakkımızda herseyin hayırlısı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?