2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın iyi pazarlar herkese.
Tuğbiş başladım camasir yıkamaya. Sicaktada is yapilmiyo
Gülru ben kullanmadım ovuladyon testini hic bilmiyorum cnm.

Düşükten sonra biraz karamsarim artik ocak ayında da bos gebelik geçirdim temmuz da düşük artik takmayacagim bir tane oğlum var RABBİM onu bana bagislasin yokluğunu göstermesin birlikte büyürler diye düşünüyoruz ama herşey ALLAH TAN

Günaydın kızlar ben yine aynı şeyleri yaşıyorum sabah test yaptım önce negatif tam bir saat sonra pozitif e döndü çok silik bir çiZgi dünkü testin aynısı çok karışık duygular yaşıyorum

ya inan bilmiyorum testi yaptım ve gittim yattım sonra tekrar tuvaletim gelince birde baktım ikinci çizgi çıkmış bu gün 35. gün hala adet olmadım olmazsa pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
cok sevındım canımmmmm bende gordum hayırlı haberlerını beklıyorummm

aynenn ya bosverelım ellbet olur olsun ama ya

cok sevındım canımmmmm bende gordum hayırlı haberlerını beklıyorummm
canım çok teşekkür ederim ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü yapar yapar yapmaz çıkmadı ikinci çizgi bu günde öyle oldu ben yapar yapmaz çıkana kadar beklemek istiyorum belkide adet olurum bu gün 36. günüm

Koyu çizgi çıkmış mı anlamadım ki tam turist ömerim bu konuda :)

Çıkmış gibi görünüyor. Tam olarak şartlara uydun mu bilmiyorum. Sıvı alımı idrar tutma falan. Ben çok dikkat etmemiştim. En koyu çıkan çizgiden bir gün sonra ilişki olmuştu. Zaten ertesi gün yaptığım test daha silik çıkmıştı.

Bu da biraz önceki bunda idrar tutma yok da sıvı alımına dikkat ettim

Eklentiler

• 20140817_233947.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…