- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Ben de ilk defa kullanıyorum da turist ömer gibi bskınıyorum o yüzdenGünaydın iyi pazarlar herkese.
Tuğbiş başladım camasir yıkamaya. Sicaktada is yapilmiyo
Gülru ben kullanmadım ovuladyon testini hic bilmiyorum cnm.
Günaydın kızlar ben yine aynı şeyleri yaşıyorum sabah test yaptım önce negatif tam bir saat sonra pozitif e döndü çok silik bir çiZgi dünkü testin aynısı çok karışık duygular yaşıyorum
Canım geçen Perşembe yaptırdım doktor on gün bekleyelim dedi bende Perşembe falan yaptırırım diyorum bilmiyorum işte hemen çıksa anlıcam ama geç çıkıyorKan testi yaptirsana cnm?
cok sevındım canımmmmm bende gordum hayırlı haberlerını beklıyorummmya inan bilmiyorum testi yaptım ve gittim yattım sonra tekrar tuvaletim gelince birde baktım ikinci çizgi çıkmış bu gün 35. gün hala adet olmadım olmazsa pazartesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum
aynenn ya bosverelım ellbet olur olsun ama yaMerhaba kizlar... şükür evime ulaştım. Tatil güzel gecsede yorucu oluyo. Yarim saat oldu geleli. Ant. Cookk sicak. Evi bi havalandirdim actim klimayi.
hamile olan arkadaşı tevrik ediyorum. En yakin batlar 30:u mu?
Adet bugun biter benimde. Hesap fln yapmiycam ilusku icinde zorlamiycam kendimi olursa olur.. koyverdim gitti artik
Hakkımızda herseyin hayırlısı diyorum...
canım çok teşekkür ederim ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum çünkü yapar yapar yapmaz çıkmadı ikinci çizgi bu günde öyle oldu ben yapar yapmaz çıkana kadar beklemek istiyorum belkide adet olurum bu gün 36. günümcok sevındım canımmmmm bende gordum hayırlı haberlerını beklıyorummm
Ben de ilk defa kullanıyorum da turist ömer gibi bskınıyorum o yüzden
Koyu çizgi çıkmış mı anlamadım ki tam turist ömerim bu konuda :)Canım koyu çizgi çıktıktan 24-36 gün sonra yumurta çatlayacak demek. Şu bikaç gün çalışmaları sıkı tutatsanız iyi olur
Koyu çizgi çıkmış mı anlamadım ki tam turist ömerim bu konuda :)
Bu da biraz önceki bunda idrar tutma yok da sıvı alımına dikkat ettim
Dünden önceki gün ve bugün oldu
Hımmm değerlendirelim bakalımYarını da değerlendirin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?