2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

canım benim ozman senin gecikme normal eğer üstüne adet görme olayı olsadı şuan kop koyu 2 ci çizgi çıkardı yani pkolularda gecikme yaşanmıyormu hep öle okudum ama tam bilmiyorum da düzenli adet gören varmı....

oy oy ende aynıdıydı sabah olamdı aksam ıdrarı olmadı 4 saat tutayım adet oluum acaba ustunemı gordum yıne test test manyagı olmuştum

oğlumu adete 3 gun kala ogrendım yıne test yapma denemelerınde

Nasıl sen üzerinemi gördün?

Benim eşim nisanda yanımdaydı mayısta regli gördüm gidince ama haziran gecikti birde belirtiler böyle olunca eşimin ısrarıyla testi yaptım ıghhh negatif :)

cok ıyı analıyorum senı baan dıyırlar dı bak kızın var
ama ben ondan bır tane daha ıstıyrdum
ınsalla sende gebe olucaksın bu guzellıgı bırkez daha yasıcaskın bu kadar cok ısteyıp sashıp olunca bambaşka oluyor gerçekten
cunku özlenen duygular var

aynen canım sağolsın içten dileklerin için Allah razı olsun

Nasıl sen üzerinemi gördün?

Benim eşim nisanda yanımdaydı mayısta regli gördüm gidince ama haziran gecikti birde belirtiler böyle olunca eşimin ısrarıyla testi yaptım ıghhh negatif :)

yok bu gebelıgımde degıl ama
kızıma oln gebelıgımde ustune grmustum
6 haftalık dıye gıtık 11.5 haftalıkmcıktı bızım kız

ama sız test te yapmışsınız çıkardı nısanda olan bır gebelik olsa mtlaka

Nasıl bir pkossa bu ben şimdiye kadar iki kere geciktim. İkisinde de kist çıktı ve söktürücü verdiler.

Ben genelde pcostan dolayı erken regli görüyorum. Regli oluyorum 2 hafta geçiyor bir daha falan öyle, böylesi olunca bende şaştım.

Yaa işin tuhaf tarafı oğlumdan sonra ben senede 1 2 kist döker oldum. Birde pinpirikliyimdir. İki gün geciksem doktora giderim. Hiçbir doktor benim pcos hastalığı anlamadı. En son yılbaşında doktora ben sordum artık bende pcosmu var dedim. EE bilmiyormusun zaten dedi.

Meğer gençkızlıktanmış daha ben bilmiyorum

Oğluma çok iyi gebe kalmışım. 10 ay dkh kullandım. Bıraktım 5. ay oğluma gebe kaldım. Doktoruma görede eşimle düzenli görüşmeye başlayınca hiçbir sıkıntı kalmayacak oda seneye demek :)

Evet cnm mutlaka çıkardı. Yine kist var sanırım. Ama bekliyicem 35 gün dolsun. Çünki doktorum 21/35 gün arası normal demişti. Şuanda ben 30. gündeyim Son kist için kullandığım dkh hapından sonra adetlerimin süresi kısaldı 25 günde bir görür oldum.

dr doğru demıs yahu bız yanımızda oldıgu halde tutturamadık
ay ıkıncı bebe ne kadarda zormuş hıc ole ummamıştım oysakı

olsun kuzum ya oğlun daha küçük nasılsa yaşta iyi senin bence akışına bırak inş. istediğin zaman istediğin minik kelebeğin konar sana..
olmazsa şu soğan kürünü bi araştır yapanlar çok memnun....

hıc gecıkmeyen adetım korunmayı bırakmakla bırlıkte başka bır hal almıştı 43 gunu bıle gordugumu bılırım
adet gectıkce umudum çoğalıyor testte çıkmayınca uzuluyordum
zamanında adet görmekte buyuk nımet aslında en azndan umut olmuyor beklemek daha zor

dr doğru demıs yahu bız yanımızda oldıgu halde tutturamadık
ay ıkıncı bebe ne kadarda zormuş hıc ole ummamıştım oysakı

Yaa cnm hem oğlumun kardeş istemesi hem sürekli birilerinin sorması canımı sıkıyor. Artık diyorum ne bebeği ben eşime doyamıyorum kii..

Ben hep derdim bekarken bir kere gebe kalınca kadının doğurganlığı anlaşılır hani devamı olur. Ama şuan varya peşpeşe yapmadığıma köpeklerden aşağı pişmanım.

Sürekli küçük kıyafet kaldır. AA bu iyi bu yeni bunu sakla falan canım sıkılıyor.

aaa bu arada bende ımyasal gebelik yasadım bır kez adet odum yenden gebe kaldım
kımyasal gebelıkte kendını hazırlarmış vücut yakın zamanda belkı güzel hber verırsn

ay seni Allah gönderdi bu saatte ya :)
ben nisanda düşük yaptım o ay 20 sinde yumurtladım çokta iyi biliyorum ama gel gelelim adama tavır yapıcam diye ovu zamanını kaçırdım geçen ayda mantar oldum :) bu kimyasaldan sonraki 3 cü reglim yani düşük kanamasını saymazsam 2 ci ....

22'de oğlumu doğurdum cnm 27 oldum artık eşimlede konuştuk. Bunun gelip gitmeleri bitmeyecek gelemeyecek adam benim yanıma sürekli yurtdışı işleri böyle yaşım gidiyor. Dedim otuz olursam bebekte olmamış olursa birgün beklemem tüp bebeğe gideriz dedim.

Ama salladı beni olacak o zamana olmaz öyle şey vs diye ..

aaa olmadı bak yumurtlama zamanu ben pek bır mulayım olurdum agız tadı ıle kusemezdım bıle o hafta gectımmı tamamdır haha
ay ozamn bu ay çalışmalara devam kusluk te yok

Beklemek lazım ama biliyormusun ben 2011 yılında 40. günde doktora gittim kanda 5,5 değer çıktı yineleyelim demedi. İlaçlar verdi gönderdi. 20 gün kanadım artık doktordanda bıktığıma doktorada gitmedim.

Sonra birgün telefon geldi bana aile sağlıktan gebeliğiniz nasıl gidiyor diye. Ne gebeliği dedim. Gebe girişmişsiniz sisteme dedi. Yok dedim o zaman ölü doğum yazalım dedi.

Meğer başka doktora gidince anlaşıldı. Ben o zaman geç döllenmeden gebeymişim ve ilaçlarla bebeği düşürmüşüm o kanama düşükmüş

est ne demek iyi geldin vallah arada uğra bence çok memnun oldum...
iyi geceler görüşmek dileği ile

ınsalla dıger arkadaşlarda aynı dusunur yasadıklarımz ole benzer kı yazamadan edemedim
ben gece kuşuyumdur sohbetten cok keyıf aldım ısterım tabı uğramak
ıyı geceler sızede....

ay cok acı bırsey 5 ustu gebelıktır cunku
cok cok uzuldum
demek benım gıb gec yumurtlama olayı var szdede
benımde 42.gun kıstten suphe edıp gıttıgımde kan testıde 28 cıkmıstı dusuk oldu gercı

esınızın bur da olduğu bır zman çörek otu bal tarçın denemek ıstermısının kk dan 5 pkolu arkadaşımızın yaptığı ay vesılesı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…