Sanada mrb cnm gecikmeden yaptım ya varsa nisandan vardır bebek üzerine görmüşümdür mayısta dedim çünki nisanda eşim yanımdaydı gitti mayısta regli gördüm haziran gecikti..
En iyisi yarın sabah müsait olursam ilk idrara bir daha yapayım. 2 Gün kalaki testi akşam idrarıyla öyle sıkışmadan falan farazi denemiiştim. Bence gebelik çıkmayacak gibi kist çıkacak gibi hoş yinede içimi kemiriyor :)
oy oy ende aynıdıydı sabah olamdı aksam ıdrarı olmadı 4 saat tutayım adet oluum acaba ustunemı gordum yıne test test manyagı olmuştum
oğlumu adete 3 gun kala ogrendım yıne test yapma denemelerınde
sanırım çok üzülüyorum burda okusamki biri hamile çok mutlu oluyorum düşük yaptını okusam ağlıyorum resmen gebeliğe endeskli oldu herşeyim :)
çok gülüyorum kendime ya delimiyim neyim sanki hiç evladım yok rabbime binlerce şükür olsun iyiki hayatımda...
cok ıyı analıyorum senı baan dıyırlar dı bak kızın var
ama ben ondan bır tane daha ıstıyrdum
ınsalla sende gebe olucaksın bu guzellıgı bırkez daha yasıcaskın bu kadar cok ısteyıp sashıp olunca bambaşka oluyor gerçekten
cunku özlenen duygular var
Nasıl sen üzerinemi gördün?
Benim eşim nisanda yanımdaydı mayısta regli gördüm gidince ama haziran gecikti birde belirtiler böyle olunca eşimin ısrarıyla testi yaptım ıghhh negatif :)
canım benim ozman senin gecikme normal eğer üstüne adet görme olayı olsadı şuan kop koyu 2 ci çizgi çıkardı yani pkolularda gecikme yaşanmıyormu hep öle okudum ama tam bilmiyorum da düzenli adet gören varmı....
aynen canım sağolsın içten dileklerin için Allah razı olsun
yok bu gebelıgımde degıl ama
kızıma oln gebelıgımde ustune grmustum
6 haftalık dıye gıtık 11.5 haftalıkmcıktı bızım kız
ama sız test te yapmışsınız çıkardı nısanda olan bır gebelik olsa mtlaka
Nasıl bir pkossa bu ben şimdiye kadar iki kere geciktim. İkisinde de kist çıktı ve söktürücü verdiler.
Ben genelde pcostan dolayı erken regli görüyorum. Regli oluyorum 2 hafta geçiyor bir daha falan öyle, böylesi olunca bende şaştım.
Yaa işin tuhaf tarafı oğlumdan sonra ben senede 1 2 kist döker oldum. Birde pinpirikliyimdir. İki gün geciksem doktora giderim. Hiçbir doktor benim pcos hastalığı anlamadı. En son yılbaşında doktora ben sordum artık bende pcosmu var dedim. EE bilmiyormusun zaten dedi.
Meğer gençkızlıktanmış daha ben bilmiyorum
Oğluma çok iyi gebe kalmışım. 10 ay dkh kullandım. Bıraktım 5. ay oğluma gebe kaldım. Doktoruma görede eşimle düzenli görüşmeye başlayınca hiçbir sıkıntı kalmayacak oda seneye demek :)
Nasıl bir pkossa bu ben şimdiye kadar iki kere geciktim. İkisinde de kist çıktı ve söktürücü verdiler.
Ben genelde pcostan dolayı erken regli görüyorum. Regli oluyorum 2 hafta geçiyor bir daha falan öyle, böylesi olunca bende şaştım.
Yaa işin tuhaf tarafı oğlumdan sonra ben senede 1 2 kist döker oldum. Birde pinpirikliyimdir. İki gün geciksem doktora giderim. Hiçbir doktor benim pcos hastalığı anlamadı. En son yılbaşında doktora ben sordum artık bende pcosmu var dedim. EE bilmiyormusun zaten dedi.
Meğer gençkızlıktanmış daha ben bilmiyorum
Oğluma çok iyi gebe kalmışım. 10 ay dkh kullandım. Bıraktım 5. ay oğluma gebe kaldım. Doktoruma görede eşimle düzenli görüşmeye başlayınca hiçbir sıkıntı kalmayacak oda seneye demek :)
Evet cnm mutlaka çıkardı. Yine kist var sanırım. Ama bekliyicem 35 gün dolsun. Çünki doktorum 21/35 gün arası normal demişti. Şuanda ben 30. gündeyim Son kist için kullandığım dkh hapından sonra adetlerimin süresi kısaldı 25 günde bir görür oldum.
dr doğru demıs yahu bız yanımızda oldıgu halde tutturamadık
ay ıkıncı bebe ne kadarda zormuş hıc ole ummamıştım oysakı
aaa bu arada bende ımyasal gebelik yasadım bır kez adet odum yenden gebe kaldım
kımyasal gebelıkte kendını hazırlarmış vücut yakın zamanda belkı güzel hber verırsn
olsun kuzum ya oğlun daha küçük nasılsa yaşta iyi senin bence akışına bırak inş. istediğin zaman istediğin minik kelebeğin konar sana..
olmazsa şu soğan kürünü bi araştır yapanlar çok memnun....
yazdıkça yazdım ama konunuzu ısgal ettıysem affola
ay seni Allah gönderdi bu saatte ya :)
ben nisanda düşük yaptım o ay 20 sinde yumurtladım çokta iyi biliyorum ama gel gelelim adama tavır yapıcam diye ovu zamanını kaçırdım geçen ayda mantar oldum :) bu kimyasaldan sonraki 3 cü reglim yani düşük kanamasını saymazsam 2 ci ....
hıc gecıkmeyen adetım korunmayı bırakmakla bırlıkte başka bır hal almıştı 43 gunu bıle gordugumu bılırım
adet gectıkce umudum çoğalıyor testte çıkmayınca uzuluyordum
zamanında adet görmekte buyuk nımet aslında en azndan umut olmuyor beklemek daha zor
est ne demek iyi geldin vallah arada uğra bence çok memnun oldum...
iyi geceler görüşmek dileği ile
Beklemek lazım ama biliyormusun ben 2011 yılında 40. günde doktora gittim kanda 5,5 değer çıktı yineleyelim demedi. İlaçlar verdi gönderdi. 20 gün kanadım artık doktordanda bıktığıma doktorada gitmedim.
Sonra birgün telefon geldi bana aile sağlıktan gebeliğiniz nasıl gidiyor diye. Ne gebeliği dedim. Gebe girişmişsiniz sisteme dedi. Yok dedim o zaman ölü doğum yazalım dedi.
Meğer başka doktora gidince anlaşıldı. Ben o zaman geç döllenmeden gebeymişim ve ilaçlarla bebeği düşürmüşüm o kanama düşükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?