evet canım sıcaktan hiç iş yapılmıyor yağmur yağacakmış 2 gün biraz serinleriz belkiGünaydın iyi pazarlar herkese.
Tuğbiş başladım camasir yıkamaya. Sicaktada is yapilmiyo
Gülru ben kullanmadım ovuladyon testini hic bilmiyorum cnm.
Günaydın kizlarrr...
keyifli bi hafta gecirmeniz dilegiyle
Günaydınlar haftamız güzel geçer inşaallah.herkese günaydınnn
Günaydın Tuğbiş nasıl gidiyor hamilelik.Dr a gitmişmiydinGünaydın kızlar :)
aramıza ve evine hoşgeldin güzelim tatil ne kadar güzel olsa da evinin yerini tutmuyor evim evim güzel evimMerhaba kizlar... şükür evime ulaştım. Tatil güzel gecsede yorucu oluyo. Yarim saat oldu geleli. Ant. Cookk sicak. Evi bi havalandirdim actim klimayi.
hamile olan arkadaşı tevrik ediyorum. En yakin batlar 30:u mu?
Adet bugun biter benimde. Hesap fln yapmiycam ilusku icinde zorlamiycam kendimi olursa olur.. koyverdim gitti artik
Hakkımızda herseyin hayırlısı diyorum...
Bunu yorumlayabilecek olan var mı laboquick ovulasyon testi
Düşükten sonra biraz karamsarim artik ocak ayında da bos gebelik geçirdim temmuz da düşük artik takmayacagim bir tane oğlum var RABBİM onu bana bagislasin yokluğunu göstermesin birlikte büyürler diye düşünüyoruz ama herşey ALLAH TAN
Dünden önceki gün ve bugün oldu
merhaba cnm.Nasip belli olmaz olacaksa özel güne gerek yok.Batın ne zamanherkese merhabalar ben bu ay özel günleri kaçırdım arkadaşlar o yüzden umudum yok hayırlısı allahtan
merhaba cnm.Nasip belli olmaz olacaksa özel güne gerek yok.Batın ne zaman
Günaydın Tuğbiş nasıl gidiyor hamilelik.Dr a gitmişmiydin
batımız aynı seninle inşaallah güzel haberler alırız
orası öyle rabbim ol desin olur
BAT 29-30 ağustos arkadaşım bakalım
Hele şu son hafta çok sıcak oldu Samsuna yağacak dendi ama gelen giden yokHayırlısı olsun fulyacim.
Rabbim büyük umutsuz olmuyo elbet olacak inaniyorum.
bunaldik valla tugbis nemden sucaktan. Burayada yagsa bari yağmur
Maşallah canım çok sevindim.İnşaallah sağlıklı bir hamilelelik geçirirsin.İyi gidiyor canım çok şükür. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dr a gittik. Keseyi gördük. Dr her şey normal görünüyor dedi. Tahlil falan verdi işte. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bakalım inşallah her şey yolunda gider.
İyi gidiyor canım çok şükür. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dr a gittik. Keseyi gördük. Dr her şey normal görünüyor dedi. Tahlil falan verdi işte. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bakalım inşallah her şey yolunda gider.
batımız aynı seninle inşaallah güzel haberler alırız
Hele şu son hafta çok sıcak oldu Samsuna yağacak dendi ama gelen giden yok
Maşallah canım çok sevindim.İnşaallah sağlıklı bir hamilelelik geçirirsin.
umudu olmayıp tek ilişki ile hamile kalanlar var hayırlısı.Ben de umut ile umutsuzluk arasındayım inşaallah bu olur diye ümit ediyoruminşallah ama benim dediğim gibi umudum yok
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seevındım kalp atıslarınıda duysak ıcım rahatedecek ınsallahİyi gidiyor canım çok şükür. Şimdilik bir sıkıntı yok. Dr a gittik. Keseyi gördük. Dr her şey normal görünüyor dedi. Tahlil falan verdi işte. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bakalım inşallah her şey yolunda gider.
umudu olmayıp tek ilişki ile hamile kalanlar var hayırlısı.Ben de umut ile umutsuzluk arasındayım inşaallah bu olur diye ümit ediyorum
AAmin insallah canim sagol tesekkur ederimaramıza ve evine hoşgeldin güzelim tatil ne kadar güzel olsa da evinin yerini tutmuyor evim evim güzel evim
canım dün bugün ve yarını boş geçirme hayırlısı bakalım
aramıza hoşgeldiniz canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?