- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
umudu olmayıp tek ilişki ile hamile kalanlar var hayırlısı.Ben de umut ile umutsuzluk arasındayım inşaallah bu olur diye ümit ediyorum
KIZLAAAAAAAAAAAAR BEN DYANAMAYIP GIDCECEM DKTRA BI BAKINAYIM YA MERAKTAN OLECEM COK ISTIYORUM KAYINVALIDEMLE GIDCEGIM BU HAFTA GIDERIM INSLLAH
kızlar Cumartesi ve pazar bizim için önemli günlerdi ve değerlendirdik
bat 3 Eylül büyük merakla bekliyorum ben
bu ay daha bi ümitliyim sanki kızlar ya insan ister istemez heyecan ve stres yapıyor
aman dikkat et çok geçmiş olsun arkadaşımNapıonuz kızlar bakiim ben grip oldum ya inş oğluşa bulaştırmam
canım ramazanda başlamıştım sadece bir hafta yapabildim sonra bayram geldi bayram sonrası da adet oldum zaten.bir hafta yapmama rağmen adetim lekesiz birden başladı ve 6 gün sürdü 9 ağustosta bitti.özel günleri değerlendirdik bakalım 11 gün var bataCanım sen soğan kürüne başlamıştın onu bitirdin mi merak ettim
canım ramazanda başlamıştım sadece bir hafta yapabildim sonra bayram geldi bayram sonrası da adet oldum zaten.bir hafta yapmama rağmen adetim lekesiz birden başladı ve 6 gün sürdü 9 ağustosta bitti.özel günleri değerlendirdik bakalım 11 gün var bata
Napıonuz kızlar bakiim ben grip oldum ya inş oğluşa bulaştırmam
geçmiş olsun yaz gribi de fena oluyor geçmek bilmiiyor.Allah şifa versin.Napıonuz kızlar bakiim ben grip oldum ya inş oğluşa bulaştırmam
inşaallah heyecanım var aslında heycanlamaya korkuyorum taktir Allahın gelsin bebişim.Kızım bu ara kardeş istemez oldu deli gibi kardeş isteyen çocuk :)Anladım canım. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay tutmuştur. O zaman heyecanla ay sonunu bekliyoruz
hayırdır canım ne için bişey mi var yoksa:)yarın doktora muayene olmaya gıdecegım ınsallah kızlar
yarın doktora muayene olmaya gıdecegım ınsallah kızlar
yarın doktora muayene olmaya gıdecegım ınsallah kızlar
cnm her seyım tertemız bıor ay sonra adetlı gıdecegım klomen ve caqtlatma ıgnesı verecek herseyın ıyı nasıp dedı bakalım bu ay adetı beklıyorum gıdceegım o zamn baslayacagız cıok sukur bısey cıkmadıDuamm ne dedi doktor?
slm kızlar eve döndüm sonunda netsizlik çok kötüymüş ya :)
dün regl oldum bende tamda sanırım hamileyim derken test yaptım 30 dk sonra kırmızı kart yedim çok kötü oldum ya bide annemlerde idim (
yarın kısmetse koca geliyor hemen keçiboynuzuna başlıcam kendimede soğan kürü...
çok yoruldum artık herşeyin hayırlısı elden hiç birşey gelmiyor dua dan başka...
miracle gözün aydın cnm keseyi görmüşün takviminde çok cici olmuş...
duam hayırdır sen neden gittin dr a ?
cnm kpntrol amaclı gıttım herseyın temız adetın 3 gunu gel dedı ılac verıp catlatma ıgnesı verecegım herseyın ıyı dedı bakalım ınsalllh olurslm kızlar eve döndüm sonunda netsizlik çok kötüymüş ya :)
dün regl oldum bende tamda sanırım hamileyim derken test yaptım 30 dk sonra kırmızı kart yedim çok kötü oldum ya bide annemlerde idim (
yarın kısmetse koca geliyor hemen keçiboynuzuna başlıcam kendimede soğan kürü...
çok yoruldum artık herşeyin hayırlısı elden hiç birşey gelmiyor dua dan başka...
slm kızlar eve döndüm sonunda netsizlik çok kötüymüş ya :)
cnm her seyım tertemız bıor ay sonra adetlı gıdecegım klomen ve caqtlatma ıgnesı verecek herseyın ıyı nasıp dedı bakalım bu ay adetı beklıyorum gıdceegım o zamn baslayacagız cıok sukur bısey cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?