2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

umudu olmayıp tek ilişki ile hamile kalanlar var hayırlısı.Ben de umut ile umutsuzluk arasındayım inşaallah bu olur diye ümit ediyorum

orası öyle ama ben yıllardır istiyorum o yüzden tek ilişkide hamile kalan kadınlara hayranım
KIZLAAAAAAAAAAAAR BEN DYANAMAYIP GIDCECEM DKTRA BI BAKINAYIM YA MERAKTAN OLECEM COK ISTIYORUM KAYINVALIDEMLE GIDCEGIM BU HAFTA GIDERIM INSLLAH

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
kızlar Cumartesi ve pazar bizim için önemli günlerdi ve değerlendirdik
bat 3 Eylül büyük merakla bekliyorum ben
bu ay daha bi ümitliyim sanki kızlar ya insan ister istemez heyecan ve stres yapıyor

inşallah bebişin yola çıkmıştır arkadaşım hayırlısı

Canım sen soğan kürüne başlamıştın onu bitirdin mi merak ettim
canım ramazanda başlamıştım sadece bir hafta yapabildim sonra bayram geldi bayram sonrası da adet oldum zaten.bir hafta yapmama rağmen adetim lekesiz birden başladı ve 6 gün sürdü 9 ağustosta bitti.özel günleri değerlendirdik bakalım 11 gün var bata

SELAM KIZLAR nasilsinizzzzzz coktandir gelemiyorummmmm yogunluk turkiyeye gidityorummmm evi toparliyoprummmm..cocuk isini askiya aldim simdi dogum kilolarimi veriiyim ikinciiyi dusunecemmm var mi aranizdaaa hamile kalan allah herksin gonlune gore versinnnnnnnn

Anladım canım. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay tutmuştur. O zaman heyecanla ay sonunu bekliyoruz

Napıonuz kızlar bakiim ben grip oldum ya inş oğluşa bulaştırmam
geçmiş olsun yaz gribi de fena oluyor geçmek bilmiiyor.Allah şifa versin.

Anladım canım. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay tutmuştur. O zaman heyecanla ay sonunu bekliyoruz
inşaallah heyecanım var aslında heycanlamaya korkuyorum taktir Allahın gelsin bebişim.Kızım bu ara kardeş istemez oldu deli gibi kardeş isteyen çocuk :)

slm kızlar eve döndüm sonunda netsizlik çok kötüymüş ya :)
dün regl oldum bende tamda sanırım hamileyim derken test yaptım 30 dk sonra kırmızı kart yedim çok kötü oldum ya bide annemlerde idim (
yarın kısmetse koca geliyor hemen keçiboynuzuna başlıcam kendimede soğan kürü...
çok yoruldum artık herşeyin hayırlısı elden hiç birşey gelmiyor dua dan başka...
miracle gözün aydın cnm keseyi görmüşün takviminde çok cici olmuş...
duam hayırdır sen neden gittin dr a ?

cnm kpntrol amaclı gıttım herseyın temız adetın 3 gunu gel dedı ılac verıp catlatma ıgnesı verecegım herseyın ıyı dedı bakalım ınsalllh olur

Hosgeldin cnm. Sağlık olsun bu ay olur inş.

Sevindim cnm bisey çıkmamasına.
Hakkımız da hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…