yok cnm kontrole gıtıımhayırdır canım ne için bişey mi var yoksa:)
inş. canım rabbim daha fazla bekletmesin inş. tutar...cnm kpntrol amaclı gıttım herseyın temız adetın 3 gunu gel dedı ılac verıp catlatma ıgnesı verecegım herseyın ıyı dedı bakalım ınsalllh olur
öyle canım sağolsınHosgeldin cnm. Sağlık olsun bu ay olur inş.
slm kızlar eve döndüm sonunda netsizlik çok kötüymüş ya :)
dün regl oldum bende tamda sanırım hamileyim derken test yaptım 30 dk sonra kırmızı kart yedim çok kötü oldum ya bide annemlerde idim (
yarın kısmetse koca geliyor hemen keçiboynuzuna başlıcam kendimede soğan kürü...
çok yoruldum artık herşeyin hayırlısı elden hiç birşey gelmiyor dua dan başka...
miracle gözün aydın cnm keseyi görmüşün takviminde çok cici olmuş...
duam hayırdır sen neden gittin dr a ?
yok canım yok artık erken değil tam zamanı bence takvimin...Hoş geldin canım. Teşekkür ederim. Hamilelik takvimi için biraz erken daha ortada kesin hiçbirşey yok ama insan heyecan yapıyor işte. Sizin takvimleri de görürüz inşallah en kısa zamanda
Günaydın arkadaslar araniza yeni geldim benim de bir oğlum var şimdi ikinci cocugumuzu istiyoruz bakalim ne zaman kısmet. Allah hepimiz icin hayirlisini versin
Günaydın arkadaslar araniza yeni geldim benim de bir oğlum var şimdi ikinci cocugumuzu istiyoruz bakalim ne zaman kısmet. Allah hepimiz icin hayirlisini versin
hosbulduk amin butun bebis isteyenlere Allah hayirlisiyla nasip etsin:)Hosgeldinizz :)
Rabbim bian evvel yüzünüzü guldursun insallah
hoşgeldin hadi hayırlsı bebişin gelsin hemen.merhaba güzel anneler :)
Bu ay spiralimi çıkarttırdım ayın 12 siydi çok basit bi şeymiş ama insan oraya çıkana kadar bi hal oluyo
ovulasyon testi aldım internette çok uygunmuş fiyatı 10.11 ve bugün 12. gün test yaptım ikinci çizgiler silik şimdilik.Genelde 14. gün oluyor sanırım yumurtlama .Bu ay deneme yapmıycam eylülde çalışmalar başlıycak
oo hoşgeldin Yeşimcim ne yaptın bugün nasıl geçiyor
geçmiş olsun dolgun yapılınca rahatlamışssındır.Benim yatıya misafirim vardı görümcem ve kızları gece geç yattım sabah da erken 5,30 gibi kalktım eşim görümcemi almaya gitti kahvaltı hazırladım.Eşime valiz hazırladım gönderdim 3 gün kayınvalideme gidecekler.Uyku gözümden akıyordu kızımı alıp uyudum 2 saat.Kalktık yemek yedik,beraber faaliyet yaptık.Şimdi tv izliyor ben de balkondayım.4 _5 gündür avuç içlerim ayak altımda ateş var yanıyor resmen neden acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?