2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

duam kontrolünün iyi geçmesine sevindim
benimde aynı senin gibi kontrollerimde hiç bir sorun çıkmadı çok şükür bu ay güzel zamanlama yapabildiysek umutluyum inşalah
bu arada bişey soracağım erkeğin sperm lerini arttırmak için bildiğiniz bişey var mı

Hoş geldin canım. Teşekkür ederim. Hamilelik takvimi için biraz erken daha ortada kesin hiçbirşey yok ama insan heyecan yapıyor işte. Sizin takvimleri de görürüz inşallah en kısa zamanda

Hoş geldin canım. Teşekkür ederim. Hamilelik takvimi için biraz erken daha ortada kesin hiçbirşey yok ama insan heyecan yapıyor işte. Sizin takvimleri de görürüz inşallah en kısa zamanda
yok canım yok artık erken değil tam zamanı bence takvimin...
hb bu arada vallah insanın evi gibisi yok ya gerçi kalabalıkta iyidi ama evde olmak süper :)

Günaydın arkadaslar araniza yeni geldim benim de bir oğlum var şimdi ikinci cocugumuzu istiyoruz bakalim ne zaman kısmet. Allah hepimiz icin hayirlisini versin

Günaydın arkadaslar araniza yeni geldim benim de bir oğlum var şimdi ikinci cocugumuzu istiyoruz bakalim ne zaman kısmet. Allah hepimiz icin hayirlisini versin

Hoş geldin canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. Oğlun kaç yaşında?

merhaba güzel anneler :)
Bu ay spiralimi çıkarttırdım ayın 12 siydi çok basit bi şeymiş ama insan oraya çıkana kadar bi hal oluyo
ovulasyon testi aldım internette çok uygunmuş fiyatı 10.11 ve bugün 12. gün test yaptım ikinci çizgiler silik şimdilik.Genelde 14. gün oluyor sanırım yumurtlama .Bu ay deneme yapmıycam eylülde çalışmalar başlıycak

hoşgeldin hadi hayırlsı bebişin gelsin hemen.

geçmiş olsun dolgun yapılınca rahatlamışssındır.Benim yatıya misafirim vardı görümcem ve kızları gece geç yattım sabah da erken 5,30 gibi kalktım eşim görümcemi almaya gitti kahvaltı hazırladım.Eşime valiz hazırladım gönderdim 3 gün kayınvalideme gidecekler.Uyku gözümden akıyordu kızımı alıp uyudum 2 saat.Kalktık yemek yedik,beraber faaliyet yaptık.Şimdi tv izliyor ben de balkondayım.4 _5 gündür avuç içlerim ayak altımda ateş var yanıyor resmen neden acaba.

Tugbis Allah kavustursun
Valla hic bilmiyorum cnm ateş basması neden olur.
kuzuyada masallah faaliyette yaparmis. Krese ana sinifina fln gidiyo mu

merhaba arkadaşlar, 4 yasında bir kızım var ve ikinci meleğimiz için 6 aydır uğraşıyoruz. yaş 32, ama artık sakinliğim endişeye doğru gidiyor. dr 1 sene beklemeliyiz diyor ben istemiyorum, Rabbim en kısa zamanda versin insallah. tü isteyen annelere ve anne adaylarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…