2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hosgeldiniz aramiza.
Panik yok stres yok elbet gelecek minislerimiz. Yeterki umutsuz olmayalim.

Tugbis Allah kavustursun
Valla hic bilmiyorum cnm ateş basması neden olur.
kuzuyada masallah faaliyette yaparmis. Krese ana sinifina fln gidiyo mu
sağol tatlım inşaallah.enfeksiyon mu var canım ondan mı böyle yanıyorum bilmiyorum.Kreşe gidiyordu canım tatilde şimdi okullar açılınca ana sınıfına gidecek.Tatilde de her gün bir şey istiyor park,faaliyet,bisiklet sürme,skoter sürme bir de market delisi şimdi de market için ısrar ediyor.Tek çocuk işte yoruyor o yüzden hep bişey yapmamı istiyor.Aklına esiyor anne hazırlık yapalım Melisleri çağıralım diyor:))

ateş basması bu aralar çok tatlı - şekerli gıda tukettiysen de olur, ama umarım güzel bi şeydendir

hoşgeldin aramıza ben de 6 aydır ikinci bebişim için uğraşıyorum hatta 7. ayımız bu ay. Stres yok olumlu düşünmeliyiz.Elbette olacak bebişlerimiz yaşın daha genç

Allah tez zamanda versin inşallah canım benimde bi kızım var 3,5 yaşında bende 30 olcam bu ay sonunda yeni karar verdik ikinciye.sen korunuyor muydun neyle korundun

canım doğumdan sonraki 6 ay spiral vardı, adetlerimi azalttı, bende cıkarttırdım, sonrası eski usuldu

6 aydır korunmuyorum ama gelmiyor sıpacıkkkkk

canım doğumdan sonraki 6 ay spiral vardı, adetlerimi azalttı, bende cıkarttırdım, sonrası eski usuldu

6 aydır korunmuyorum ama gelmiyor sıpacıkkkkk
hap kullanınca bi süre olmuyor etkisi bitene kadar görümcemin 7. denemesinde oldu spiralden sonrada 6 -7 hatta bi yıl sonra olanlarda var arkadaşlarında dediği gibi panik ve stres olumsuz etkiliyo rahat olmak lazım mutlaka

hapla korunmadık kız, geri çekilme ile, ama gene de ister istemez hamile kalamıyorum, hap hiç kullanmadım

ah o stresi nasıl yeneceğimi bir bilsem...

herkese merhaba stresli birgün daha geçirdim dayanamayıp yine doktora gittim yine ümitlendirdi beni endometrium daha da kalınlaşmış bu gebeliğe işaret falan diye ama test negatif çıktı ve adet söktürücü vverdi kullanıp kullanmamak da kararsızım bir iki gün daha beklesem mi acaba diyorum bana bir akıl verin ne olurtopiklerden söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenenlerde okudum kafam çok karıştı..

cnm degerlerın kaç senın kan degerlerın bırde baska bı dktra daha gıtsene cok rıkslı bı karar

cnm degerlerın kaç senın kan degerlerın bırde baska bı dktra daha gıtsene cok rıkslı bı karar
Değerim 0,100 gibi bişeydi herhalde negatif ama yinde insan diyor ömrümde ilk defa olunca acaba mı diyor 2 yıldır bebek istiyorum sanki şimdi mi sitres yaptım Ramazan'da bile iki kere adet gördüm birde doktor demesin mi yaşla alakalı olabilir diye yuh yani benim yaşında yeni evlenenler var diyecektim ama olmadı.::

Günaydın arkadaslar herkese mutlu gunler
arkadasim hakkında hayirlisi olsun insallah en dogru karari verirsin

hamileysen adet söktürücünün bir etkisi olmuyor bebeğe yada hamileliğe, ama adete yakında rahim duvarı kalınlaşıyor benim kafamı da bu karıştırdı, seni niye ümitlendiriyor ki, gebelik şüphesi varsa neden adet sokturucu veriyo ki, biraz daha bekleyip takip edelim demesi lazım.

sen doktoruna güveniyorsan sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…