- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
merhaba arkadaşlar, 4 yasında bir kızım var ve ikinci meleğimiz için 6 aydır uğraşıyoruz. yaş 32, ama artık sakinliğim endişeye doğru gidiyor. dr 1 sene beklemeliyiz diyor ben istemiyorum, Rabbim en kısa zamanda versin insallah. tü isteyen annelere ve anne adaylarına.
merhaba arkadaşlar, 4 yasında bir kızım var ve ikinci meleğimiz için 6 aydır uğraşıyoruz. yaş 32, ama artık sakinliğim endişeye doğru gidiyor. dr 1 sene beklemeliyiz diyor ben istemiyorum, Rabbim en kısa zamanda versin insallah. tü isteyen annelere ve anne adaylarına.
sağol tatlım inşaallah.enfeksiyon mu var canım ondan mı böyle yanıyorum bilmiyorum.Kreşe gidiyordu canım tatilde şimdi okullar açılınca ana sınıfına gidecek.Tatilde de her gün bir şey istiyor park,faaliyet,bisiklet sürme,skoter sürme bir de market delisi şimdi de market için ısrar ediyor.Tek çocuk işte yoruyor o yüzden hep bişey yapmamı istiyor.Aklına esiyor anne hazırlık yapalım Melisleri çağıralım diyor:))Tugbis Allah kavustursun
Valla hic bilmiyorum cnm ateş basması neden olur.
kuzuyada masallah faaliyette yaparmis. Krese ana sinifina fln gidiyo mu
geçmiş olsun dolgun yapılınca rahatlamışssındır.Benim yatıya misafirim vardı görümcem ve kızları gece geç yattım sabah da erken 5,30 gibi kalktım eşim görümcemi almaya gitti kahvaltı hazırladım.Eşime valiz hazırladım gönderdim 3 gün kayınvalideme gidecekler.Uyku gözümden akıyordu kızımı alıp uyudum 2 saat.Kalktık yemek yedik,beraber faaliyet yaptık.Şimdi tv izliyor ben de balkondayım.4 _5 gündür avuç içlerim ayak altımda ateş var yanıyor resmen neden acaba.
hoşgeldin hadi hayırlsı bebişin gelsin hemen.[/QUOTE
Teşekkür ederim canm İnşallah hayırlısı bakalım
hoşgeldin aramıza ben de 6 aydır ikinci bebişim için uğraşıyorum hatta 7. ayımız bu ay. Stres yok olumlu düşünmeliyiz.Elbette olacak bebişlerimiz yaşın daha gençmerhaba arkadaşlar, 4 yasında bir kızım var ve ikinci meleğimiz için 6 aydır uğraşıyoruz. yaş 32, ama artık sakinliğim endişeye doğru gidiyor. dr 1 sene beklemeliyiz diyor ben istemiyorum, Rabbim en kısa zamanda versin insallah. tü isteyen annelere ve anne adaylarına.
aksine şekerli pek tüketmedim bu ara ayy hadi inşaallah dediğin gibidir 9gün var batıma:))ateş basması bu aralar çok tatlı - şekerli gıda tukettiysen de olur, ama umarım güzel bi şeydendir
Allah tez zamanda versin inşallah canım benimde bi kızım var 3,5 yaşında bende 30 olcam bu ay sonunda yeni karar verdik ikinciye.sen korunuyor muydun neyle korundunmerhaba arkadaşlar, 4 yasında bir kızım var ve ikinci meleğimiz için 6 aydır uğraşıyoruz. yaş 32, ama artık sakinliğim endişeye doğru gidiyor. dr 1 sene beklemeliyiz diyor ben istemiyorum, Rabbim en kısa zamanda versin insallah. tü isteyen annelere ve anne adaylarına.
hap kullanınca bi süre olmuyor etkisi bitene kadar görümcemin 7. denemesinde oldu spiralden sonrada 6 -7 hatta bi yıl sonra olanlarda var arkadaşlarında dediği gibi panik ve stres olumsuz etkiliyo rahat olmak lazım mutlakacanım doğumdan sonraki 6 ay spiral vardı, adetlerimi azalttı, bende cıkarttırdım, sonrası eski usuldu
6 aydır korunmuyorum ama gelmiyor sıpacıkkkkk
Slm kızlar
slm canımSlm kızlar
cnm degerlerın kaç senın kan degerlerın bırde baska bı dktra daha gıtsene cok rıkslı bı kararherkese merhaba stresli birgün daha geçirdim dayanamayıp yine doktora gittim yine ümitlendirdi beni endometrium daha da kalınlaşmış bu gebeliğe işaret falan diye ama test negatif çıktı ve adet söktürücü vverdi kullanıp kullanmamak da kararsızım bir iki gün daha beklesem mi acaba diyorum bana bir akıl verin ne olurtopiklerden söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenenlerde okudum kafam çok karıştı..
Değerim 0,100 gibi bişeydi herhalde negatif ama yinde insan diyor ömrümde ilk defa olunca acaba mı diyor 2 yıldır bebek istiyorum sanki şimdi mi sitres yaptım Ramazan'da bile iki kere adet gördüm birde doktor demesin mi yaşla alakalı olabilir diye yuh yani benim yaşında yeni evlenenler var diyecektim ama olmadı.::cnm degerlerın kaç senın kan degerlerın bırde baska bı dktra daha gıtsene cok rıkslı bı karar
arkadasim hakkında hayirlisi olsun insallah en dogru karari verirsinherkese merhaba stresli birgün daha geçirdim dayanamayıp yine doktora gittim yine ümitlendirdi beni endometrium daha da kalınlaşmış bu gebeliğe işaret falan diye ama test negatif çıktı ve adet söktürücü vverdi kullanıp kullanmamak da kararsızım bir iki gün daha beklesem mi acaba diyorum bana bir akıl verin ne olurtopiklerden söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenenlerde okudum kafam çok karıştı..
herkese merhaba stresli birgün daha geçirdim dayanamayıp yine doktora gittim yine ümitlendirdi beni endometrium daha da kalınlaşmış bu gebeliğe işaret falan diye ama test negatif çıktı ve adet söktürücü vverdi kullanıp kullanmamak da kararsızım bir iki gün daha beklesem mi acaba diyorum bana bir akıl verin ne olurtopiklerden söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenenlerde okudum kafam çok karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?